Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
16
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 7 години
Ако не гласувате за ГЕРБ спира санирането и споразумението с Ердоган за бежанците. Спират и всички европейски програми. Като не щете ГЕРБ, на ви БСП и ДПС. Това ще ви е наказанието.
152
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как изведнъж толко се загрижиха, за правата на нашите граждани?
151
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БЪЛГАРИН 1Волен Сидеров?!?!?!Това турско мкере? Зладният прст на ДПС? Скаченият съд на ДПС?Да си спомняш случайно, че на изборите 2005 ДПС беше заплашено да не влезе в парламента.И точно тогава, "случайно" се появи Волен и Атака, наплашиха турците, "затегнаха матриала" на ДПС и ги вкараха пак.
150
13
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 7 години
Още преди 15г. Волен Сидеров предупреждаваше, че тези неща ще се случат ама кой да го чуе ! Затова с бюлетина номер 17 !!!
149
2
 
29
 
! Отговори
о преди 7 години
Само се чудя, тия с двойното гражданство, ако, не дай Боже стане война, на коя страна ще се бият???
148
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси народа турски! Колко ли безмозъчен трябва да си за да се качиш на автобус и да те закарат в България, където вече не живееш, за да гласуваш с една цел, възстановяване на Османската империя????? Баси овцете!! Къде живеят тези маймунопитеци, не виждат ли, няма как насила да стане това. И при положение, че през 2016 камиларите избиха хиляди НЕВИННИ в името на исляма! У нас има тъ//паци но никой не е тръгнал по света да трепе и убива в името на Христос. Турчин = на безмозъчен фанатик.
147
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв трябва да си, да те натоварят на автобус като ***, да ти платят билета, да ти напишат номер на ръката и да те изпратят в друга държава да гласуваш, за да искаш да върнеш в Средновековието народ, страдал 500 години от изостаналостта и ретроградността на една презряна от цял свят държава? Трябва да си само турчин. Не трябва нито интелект, нито култура, нито разбиране накъде върви света.
146
6
 
47
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Изгонете посланика и закрийте посолството, забранете исляма в България. Всички които са слушали проповдите на имамите от Шумен да им се отнеме гражданството и не само на тези, а на всички присъствали на проповедите на хора на дианета!
145
8
 
21
 
! Отговори
умерен националист преди 7 години
след 26-ти ще имаме около 20% и България няма да има спиране. Треперете врагове на България, защото семе народ, който силно люби и мрази!
144
8
 
38
 
! Отговори
!! преди 7 години
В Турция не живеят българи,а само турци !!!нека сега гласуват донасита, защото ще премахнем двойното гражданство изборите в България ще им останат спомен, а че границата отново ще бъде блокирана отново тая седмица може да сте сигурни. На който не му харесва това да си ходи в Турция
143
8
 
17
 
! Отговори
хм... преди 7 години
Доказва се , че с двойното гражданство по- скоро се вреди , отколкото да е от полза .Отмяната му ще засегне и българите , които живеят в други страни т.е закона няма да е избирателен в приложението си. Сигурно има и др. подходи да се спре този" туризъм ".
142
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умирам си турчин да ме учи на демокрация!
141
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нека се спазва действащия в момента закон, когато го промениме да се спазва променения, без патриотарски изцепки в момента, на кого служат те, махайте от границата смахнатите, ние сме законова държава махайте ***, като дойдат на власт да променят закона!
140
6
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Абе хора. Премахване на двойното гражданство и ще се спре с изборния туризъм. Защо не се приема това не знам.
139
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко се решава с един замах. Забрана на финансиране на партии и НПО от задгранични институции или частни лица.В тази схема ще попаднат еколози, протестори, ***, организации с нетрадиционна ориентация, цялата турска диаспора, изборните туристи.Всички организационни мероприятия на висшеизброените да се разследват от икономическа полици.И въобще и ДПС и ДОСТ по своето съществувание са в противоречие с нашата конституция.Бойко страхливеца ни създаде много злини.
138
8
 
20
 
! Отговори
рус преди 7 години
Да поканим руските комбайни да жънат около границата в дните малко преди и малко след изборите.
137
2
 
4
 
! Отговори
Сще преди 7 години
До АнонименНоого си *** САШЕ
136
3
 
14
 
! Отговори
ВАНГА БАБА !!!! преди 7 години
Троловете да ВНИМАВАТ МНОООГО!!! Пишете си ГЛУПОСТИТЕ!!! Но АКО засегнете БЪЛГАРИЯ???? ЩЕ ГНИЕТЕ В АДА!!!! ПРОКЛЕДНИЦИ ЮДЕИСКИ!!!
135
1
 
3
 
! Отговори
Мона преди 7 години
До АнонименАми те цифрите, които използва светът (1,2,3...) са арабски, другите са римски (I, II, III...)
134
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно в тези държави всичко е под контрол за разлика от Велика България! Точно тези велики държави са дали много и съответно взели от тези народи за разлика от България която не е дала нищо на света и винаги е ощетявала гражданите си най-вече!!! Резултатът от продажничеството и селяндуското ни користолюбие ни е превърнало в едни празни присмехулци страхуващи се най-вече от собственото си отражение!

Спонсорирани публикации