Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Koi si ti be poturin
212
0
 
0
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Живял в България по подразбиране
211
0
 
1
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Който не е живял 6 последователни месеца преди избори да няма право да гласува. И крайно време българите да излязат да гласуват. Да изтикаме тия измислени партии под четирите процента.
210
1
 
5
 
! Отговори
Йово преди 7 години
Не сме забравили 500-те години жестокости, убийства, издевателства, насилие..... Да изброявам ли още??? Списъкът е безкраен! Няма да забравим!
209
2
 
7
 
! Отговори
До всички Българи! преди 7 години
Не позволявайте турчин да бесней край бащино ни огнище!! Пак ли ще вкопаваме църквите си? Пак ли ще ни режат парче по парче, за да дадем хубава Яна на турска вяра, пак ли ще ни пекат живи като Васил Петлешков, ще ни бесят като Васил Левски, ще ни набиват главите на кол като на Бенковски или ще ни слагат на дръвника като батачани!!! Нищо не е забравено, веричката ви поганска!
208
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До До анонимен ....262 Турция била на изкуствено дишане... Ама въздуха от нас ли го вземат бе , че при нас има недостиг на въздух.?
207
1
 
10
 
! Отговори
До анонимен ....256 преди 7 години
България е велика държава!!! Българите сме велик народ!!! Въпреки всички гадости пред които сме изправени ,ние сме нация!!! Всяка друга страна на мястото на България отдавна да се е разцепила. Турция е е на изкуствено дишане. Инжектират и много трилиони за да не се срине и помете всичко около себе си.
206
0
 
1
 
! Отговори
до 258 преди 7 години
ВИЖ САМ СИ КАЗЪЛо моя граматико, къде си се навряла?
205
0
 
4
 
! Отговори
До ля ля преди 7 години
ВИЖ САМ СИ КАЗЪЛ..."само където си се родил" ...РОДЕНИ СМЕ В БЪЛГАРИЯ.:-)
204
3
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
хората с двойни гражданства не трябва да гласуват въобще!! само където си се родил!и се пръска няколко чанти /сакове които се съобщава че има бомби по границата - затваря се границата точно по същото време на изборите и да ги видим! а и се затварят всички секциии в Турция без инстанбул и анкара от 8 до 8 часа вечерта с 2 часа обедна почивка да могат да си починат хората - търпение стига!
203
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България е една провалена и обезлюдена държава.Най голямата опасност за България не е Турция ,най голямата опасност са българските политици
202
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppСамо ти продължаваш да дрункаш за руския посланик, жалко червейче. От хилядите убити в името на нечовешкия ви култ през последните години, колко са руски посланици, бе? Истината е, че вашата животинска пасмина знае само да убива, изнаслива и подпалва. Средния турчин е неграмотен башибозушки наследник и нищо повече. Взехте да прекалявате и скоро християнските народи на Европа ще повторят делото на Влад Цепеш. Като толкова обичате кебапи, на кебапи ще станете.
201
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбрахте ли що нещата в държавата не вървели ? Щот патриотите не били във властта,ха ха ха ,е как да не сте във властта ве измамници,кой крепи Бойко нали вие,кой гласува заемите и 13 милиарда дълг ,нали вие,даже и по 5 бона рушвет взехте.
200
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека в Турция кажат защо задържаха и арестуваха хиляди техни сънародници , които са против Ердоган? А за Патриотите на границата хиляди благодарности и нито един турски автобус до 26 да не влиза на наша територия. Не желаем протурската ДОСТ в парламента. А когато Патриотите скоро влезат в управлението ще изгонят всички ислямисити от България, ще направят веднага мин.пенсия 300 лева, а не като ГЕРБ след 4 години, ще изгонят всички концесионери от Бъ-ия, защото само от злато губим 1.5 милиарда год
199
5
 
17
 
! Отговори
еее преди 7 години
премахване на възможността тези анадолци да могат да гласуват в БГа тоя *** да дава акъли само в държавата си, ай сиктир
198
2
 
9
 
! Отговори
! преди 7 години
"православния", излишно се хабиштурчин на българин да се прави..смешно е:))
197
3
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Това кой каква мярка за какво е ще определят избирателите на 26-ти. И да тежко, но не НИ а ТИ. 2 милиона българи отидоха да бачкат навън защо - защото досега им беше много леко тук ли? Пак казвам - не сте различни от Ефенди Михайлов. Трябва да си сляп за да не видиш какво донесе т.нар. преход - мизерия и роби на всякакво ниво чак до белите якички. Защото белите якички взимат по 10 пъти повече на запад от заплата на тези тук. Демократо-либерално-десния модел е изчерпан, както комунизма.
196
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой е тръгнал да спира автобуси ? Гласуването си е законно право на българските граждани и на хората с двойно гражданство.Закона е спазен ,хубав ,лош не съм го мислил и гласувал аз,закона е спазен автобусите със хора от Турция са вече във БГ и са готови да подадат своя глас,друг е въпроса защо не гласуват в Турция а бият път до БГ
195
3
 
7
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
вие българските мюсюлмани за пари не православни, ако трябва и будисти ще се изкарате:))))
194
5
 
11
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
така,детеглиш куршума на един турски рибар и Турция се успокои:))))така се лекуват анадолци:)))

Спонсорирани публикации