Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана

"Само от змии се страхувам в живота", обяви лидерката на БСП
23 мар 2017 10:46,
167
Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана
Снимка: архив БТА

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова, която вече заяви, че ще поеме премиерския пост, ако БСП спечели изборите, обяви, че има три екипа и три плана за управление.

Тя е категорична и че партията й ще е победителят на изборите на 26 март.

"Сигурна съм в победата, не си представям визуално, че седя в Министерски съвет, но имам три плана. Имам и три екипа, с които знаем по ден и час какво трябва да направим след 27 март. Победа е да сме първа политическа сила", каза Нинова пред "Нова телевизия".

Лидерката на БСП даде да се разбере, че след изборите може би ще се обърне към Обединените патриоти за коалиция.

Още по темата
"Най-близки по платформа сме с Патриотичния фронт", каза тя.

Нинова беше категорична, че няма да има голяма коалиция между БСП и ГЕРБ. Тя даде да се разбере и че едва ли ще се съгласи на управленски съюз с "Воля". Преди дни лидерът й Веселин Марешки обяви, че би се коалирал със социалистите.

"Много ми е странен този завой на Веселин Марешки за 24 часа, до вчера бяхме нежеланото зло, сега готов да ни подкрепи", коментира Нинова и обясни, че не би се възползвала от тази подкрепа.

Лидерката на БСП обяви и че няма да прави коалиция с ДПС.

"Два пъти направихме грешки в коалиция с ДПС. Смятам, че трети път няма да има. Самата коалиция не беше грешка, грешка беше начина, по който ние го направихме", каза още тя.

Нинова обяви и първото нещо, което би направила, когато влезе в Министерски съвет – отмяна на постановлението за заселване на бежанци в български общини.

"Ще призова президента Румен Радев за свикване на Консултативен съвет по национална сигурност. Ще внеса веднага Закона за общинските и държавните предприятия и ще изтегля от там политическите назначения.

Политически лица в бордове на държавни предприятия е основание за политическа корупция", каза още тя.

Нинова отговори и няколко лични блиц въпроса. Тя обясни, че живее с между 2000 и 2500 лева на месец и нямам кредити.

"Вози ме шофьор. Колата е "Шкода". Не ползвам охрана и имам неприязън към това", обясни тя.  За последно излъгала майка си, че не е болна и всичко е наред. Плакала, когато Румен Радев спечелил президентските избори.

"Помолих екипа ми да излезе от кабинета. Останахме само с Румен Радев. Казах му: "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор" и той ми каза "И ти успя". В личния живот много плаках и много страдах, когато баща ми почина.

Това беше преди година и няколко месеца. Това е най-голямата ми загуба в личен план", каза лидерката на БСП.
Тя е категорична, че политиката не я е променила. "Останах си земен и нормален човек", убедена е Нинова.

"Само от змии се страхувам в живота", отвърна тя на въпроса от какво се страхува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия ще отвее Мутрагеньо в неделя.ГЕРБ изчезват като ланския сняг.
74
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам промяна - нека видим новите лица на БСП в политиката, стига с тези ГЕРБ-ери, един път, втори път явно не стават. Ще подкрепя г-ж Нинова.
73
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх от змии!..А от змии - хамелеони, т.е. от себе си?
72
9
 
9
 
! Отговори
На 33 години преди 7 години
Аз лично за 33 години хубаво от бкп или бсп не съм видял.Помня режима на тока ,помня купоните за хляб ,резенче банан за нова година .Помня как баба и дядо внасяха пари за лихво точки години наред и изгоряха заедно със спестяванията им !!!Баба сега живее с 260 лв пенсия ,другарите от партията си разделиха техните спестявания !!!А софиянци помнят ли режима на водата през лятото ,когато бсп изпуснаха язовир Искър разбирайки че губят власта от сдс!!!
71
7
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
ГЕРБ го избират основно мафиотите и онези от гетата, на които плащат. няма нормален човек, който да гласува за ГЕРБ.
70
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше много забавно как Нинова се обясняваше, че не е говорила лошо за демокрацията, а за прехода. Паралено с това твърдеше, че думите й се вадят от контекста и се тълкуват погрешно. В края на краищата стана ясно, че тя е искала да каже едно, но объркала думите и излязло нещо друго, което лоши хора изтълкували като трето, пето и десето - луд да станеш
69
9
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Нинова имала план за действие - това е добре, много по-добре от пълната липса на идея как да се действа в министрите на ГЕРБ от 2009-та година досега. Всъщност не съм съвсем точен - министрите на ГЕРБ бързо разбраха, че каквото пипнат, става много зле и просто оставиха нещата на самотек, каквото стане, стане, но да си премиер или министър означава да вземаш решения и да променяш и всички видяхме до какво води нищоправенето на ГЕРБ.
68
10
 
14
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Малък, ама много прос,т народ сме! Преди две години едвам ги махнахме комунистите след незнам колко месеца протести, сега пак ще ги връщат. Българина е толкова късопаметен и се лови толкова лесно на едни и същи обещания. Тъкмо тръгнаха нещата в правилната посока, сега пак ще ни върнат с 10 години назад с някоя виденова зима. И Герб не са цвете, но само при тях се направи нещо видно. При другите само обещания и лъжи. Ако се вярва на "социолозите"- правителство БСП и Марешки, горко ни.
67
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щяла да приватизира ЧЕЗ, защо, за да да краде и да има още една блажна хранилка, представяте ли си само каква и е идеята
66
0
 
3
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До ГенадиДруги идей имаш ли, как да се отървеме от пpocтия матриал?
65
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербави, я кажете как асвалтирахте Искърско дефиле с радиоактивни инертнии материали и наясно ли сте какъв гаф е това?
64
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отчайващо ниско ниво на опорните точки спуснати на троловете на ГЕРБ. Добре, че са само двама.
63
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП ЩЕ СА ПЪРВИ , НО СРЕД ГУБЕЩИТЕ!
62
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не бих гласувал за партия, чиито *** се държат по начина, по който троловете на ГЕРБ пишат тук. Единственият резултат от троленето на ГЕРБ, е че ще отида да гласувам, за да не е ГЕРБ на власт, а преди да се появят троловете на ГЕРБ мислех да не гласувам.
61
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излезте на 26 и защитете държавата си от Нинова, доказан крадец и лъжец, четете в ПИК има и документи за нейните престъпления
60
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Копейкаджиите заработват последните рубли преди загубата на БСП на 26 март.
59
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам нивото на троловете на ГЕРБ тук, за пореден път се убеждавам, че от 2009-та, най-голямото зло е ГЕРБ, а останалите партии са невинни овчици в сравнение с ГЕРБ.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера, защо се пенявите. Имате избор и той е :Нинова или Борисов. Ясно е като бял ден, че другите партии ще се коалират с тази която ще получи мандат. Дали ще е бсп или герб, коалиция ще има и малките ще участват в нея. Въпросът е:Кой искате да ви е премиер:Боце или Корни?
57
8
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 7 години
Абе кажи си го направо.Не се страхуваш толкова,че можем да направим Нинова от милионерка милиардерка.По скоро те е шубе любимият ти банкянски *** да не стане от милиардер милионер.
56
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българския народ има възможност да се спаси от крадливата *** БСП на 26, после да не ревете

Спонсорирани публикации