Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана

"Само от змии се страхувам в живота", обяви лидерката на БСП
23 мар 2017 10:46,
167
Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана
Снимка: архив БТА

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова, която вече заяви, че ще поеме премиерския пост, ако БСП спечели изборите, обяви, че има три екипа и три плана за управление.

Тя е категорична и че партията й ще е победителят на изборите на 26 март.

"Сигурна съм в победата, не си представям визуално, че седя в Министерски съвет, но имам три плана. Имам и три екипа, с които знаем по ден и час какво трябва да направим след 27 март. Победа е да сме първа политическа сила", каза Нинова пред "Нова телевизия".

Лидерката на БСП даде да се разбере, че след изборите може би ще се обърне към Обединените патриоти за коалиция.

Още по темата
"Най-близки по платформа сме с Патриотичния фронт", каза тя.

Нинова беше категорична, че няма да има голяма коалиция между БСП и ГЕРБ. Тя даде да се разбере и че едва ли ще се съгласи на управленски съюз с "Воля". Преди дни лидерът й Веселин Марешки обяви, че би се коалирал със социалистите.

"Много ми е странен този завой на Веселин Марешки за 24 часа, до вчера бяхме нежеланото зло, сега готов да ни подкрепи", коментира Нинова и обясни, че не би се възползвала от тази подкрепа.

Лидерката на БСП обяви и че няма да прави коалиция с ДПС.

"Два пъти направихме грешки в коалиция с ДПС. Смятам, че трети път няма да има. Самата коалиция не беше грешка, грешка беше начина, по който ние го направихме", каза още тя.

Нинова обяви и първото нещо, което би направила, когато влезе в Министерски съвет – отмяна на постановлението за заселване на бежанци в български общини.

"Ще призова президента Румен Радев за свикване на Консултативен съвет по национална сигурност. Ще внеса веднага Закона за общинските и държавните предприятия и ще изтегля от там политическите назначения.

Политически лица в бордове на държавни предприятия е основание за политическа корупция", каза още тя.

Нинова отговори и няколко лични блиц въпроса. Тя обясни, че живее с между 2000 и 2500 лева на месец и нямам кредити.

"Вози ме шофьор. Колата е "Шкода". Не ползвам охрана и имам неприязън към това", обясни тя.  За последно излъгала майка си, че не е болна и всичко е наред. Плакала, когато Румен Радев спечелил президентските избори.

"Помолих екипа ми да излезе от кабинета. Останахме само с Румен Радев. Казах му: "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор" и той ми каза "И ти успя". В личния живот много плаках и много страдах, когато баща ми почина.

Това беше преди година и няколко месеца. Това е най-голямата ми загуба в личен план", каза лидерката на БСП.
Тя е категорична, че политиката не я е променила. "Останах си земен и нормален човек", убедена е Нинова.

"Само от змии се страхувам в живота", отвърна тя на въпроса от какво се страхува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
2
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Пожелавам успех на Нинова.Дано да се отървем от бандитите , макар че няма да е лесно.Първата крачка по дългия път на промяната е направена - Радев спечели доверието на хората и работи добре.Следва победа на 26 ти, съставяне на правителство и работа. Трябва да се помисли предварително и за ответна реакция на спонтанните протести, които ще бъдат организирани от Борисов. Да - няма да е лесно.
114
1
 
1
 
! Отговори
ochevidec преди 7 години
Predi 10ina godini kornito hodeshe s 3ma ohraniteli i vozeshe v golqm cheren djip... sigurno mnogo zmii e imalo po suborna togava ta e preglutnala svoqta nepriqzun
113
3
 
4
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
БСП са широко известни със своите изявени специалисти , експерти и капацитети!Каквото са казали- всичко е станало, каквото са почнали- всичко е завършено!Вярвайте на Нинова, тя никога не лъже!Викат й Госпожа Истина.
112
3
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
До Анонимен 131 - и сега като дойде "Кори" - бившата *** на Костов, която "провидя" червената идея, като ще ги подгони ... , та Борисов ли не щеш, та Пеевски ли ...? Или първо ще "живне" Белене за да ти дръпне паричките, а после- току виж и валутния борд гътне... Нали Столетницата е пълна с милионери. Как ще операт заемите по бързо? Много просто племе сте това червените налъми. "Кори" ... баси и простотията. А Ламбо нема ли да поплаче малко на изборите, за къдем ... шушляк такъв.
111
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
FACEBOOK страница "чист интернет " интерестна информация за червените *** !!!
110
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лелеееее, какво квичене, какво грухтене от герберастите! Значи Кори ги е забила право в сърцето. Вият, плюят, искат си Баце. Искат си Банкянския крадльо и лъжец, който разсипа държавата. Продаде ни на Ердоган, разпиля армията, смаза Машкия и Среден бизнес. Отчаяние удари българина, светъл лъм нямаше при глигана от Банкя. Ограби каквото набара, особено катебе, 4.5 МИЛИАРДА, които делнаха с Шиши, Пеевски, Цецо Цървула, Искров и Плевнелиев. Цацата сигурно е прибрал тлъсто парче за да не ги закача.
109
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готова е с три екипа !?Тройна кражба ни е подготвила червената чума !!!!
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой пък пуснал анонимна петиция до Путин ! - да въведе руски войски да ни спасяват от Турция. Всичките са толкова умни ! - руски войски в натовска държава А много умно направо счупи ***. Потресаваща ГЛУПОСТ !!!
107
6
 
6
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Ако това нещо ни управлява след изборите, то значи си заслужаваме блатото. Тази държава няма да издържи още един "Голям шлем". Но ... ако си искате Овчаров, то си е Ваше право.
106
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхувала се от змии, тогава да внимава да не си прехапе езика.
105
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е да изпаднат в паника ГЕРБ. Нинова ще ви разкаже играта. Умна е. Страхувайте се, има защо!
104
3
 
8
 
! Отговори
месара преди 7 години
за другарката *** или лошо , или нищо !!! е с такива обещания ни вкараха под съветско робство , сега със същите се опитват да спечелят избори . е кой нормален българин вярва на другарката *** че щяла да направи България държава мечта ? та нали неината партия унищожи България , безработица , режим на ток и вода , свръх ниски доходи , обезлюдяване на села и градове , ..........и се такива работи - дето сега щяла да ги оправи , и като заживеем едно богато и щастливо ........
103
4
 
7
 
! Отговори
65 преди 7 години
До анонимния,дето мисли ,че ,,Бойко като върне откраднатото,ще има пенсий и за родителите ни.Да ама не.Ако *** не ги бяха изнесли ,може би.След ДПС най голямата заплаха е БСП.Нали се разграничават от ,,лошите комунистиЩо се хвалят ча са столетници,а?
102
6
 
11
 
! Отговори
dzh преди 7 години
Искате да ме убедите да гласувам за тая дърта чанта ли ве???? Хаха-няма да стане!!
101
5
 
11
 
! Отговори
65 преди 7 години
И азя гледах по Нова.Леле мале,че тя чак страшна бе.И много злоба има в нея.Като чие името Борисов_полудява.Тая е като Сталин.Има човек _има проблем,няма човек_няма проблем.Ако си мисли ,че Бойко и е главния проблем и без него ще цъфнем_ЛЪЖЕ СЕ!!!!А пък Виктор Николаев се изложи с въпроса_,..какво си казахте на срещата след победата на Радев_нали не беше любовна?Е то само това ни остава.Любовен червен диктат.Ама той нали се ожени за изборите.Не може комунист да живее в разврат.Да краде_може
100
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП са крадци и лъжци. Разправят че са леви, а разграбиха държавата за сметка на бедните. Затова днес нямя пари за пенсии. Това не е ли лъжа? Опомнете се българи!
99
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ме отвращава.
98
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако българина гласува за това явно страшилище Нинова, значи тотално е изперкал и България я отпиши.
97
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червени *** !!!
96
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък ще гласувам за ГЕРБ. Не че е супер, но просто няма нищо по-добро. Ако някой мисли друго, нека да обясни защо.

Спонсорирани публикации