Битката ДПС – ДОСТ - политическа постановка?

Така не остава турски глас за друга партия, обясни отец Боян Саръев
24 мар 2017 11:28, Василия Пейчева
20

6770 гледания   |  Още видео
Отец Боян Саръев от Кърджали коментира напрежението около ДПС и ДОСТ и съзря в него постановка.
Още по темата

"Цялото напрежение покрай двете етнически партии може да е постановка, за да се съберат всички турски гласове между ДОСТ и ДПС, а не да отиват в други партии. Така не остава турски етнически глас за друга партия. ГЕРБ беше започнала да дърпа част от електората на ДПС в последно време", изказа своите съмнения той пред Bulgaria ON AIR.

Попитан за мнението му относно писмото на Ахмед Доган, отец Саръев каза, че то е насочено към по-лесно доверчивите и страхливи членове на обществото.

"ДПС е истински патриотична партия, само че не българска, а турска. Писмото на Доган може само да сплаши по-наивните, ако някой се хване - хване се. За съжаление имаше хора, които му повярваха", сподели отец Саръев за "България сутрин".

Отец Боян Саръев смята, че Ердоган е реална заплаха за България.

"От близо 30 години повтарям, че мюфтийството и ислямската религия активно подпомагат активността на ДПС за асимилирането и ислямизирането на българския народ", каза той.

Миналата седмица ДОСТ и ДПС дадоха заявка, че искат да закрият кампаниите си в един и същи ден. Очаква се днес в 17 часа ДОСТ да закрият предизборната си кампания с концерт. От ДПС обаче се отказаха от грандиозно закриване в близост до това на ДОСТ, за да няма провокации.


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.