Битката ДПС – ДОСТ - политическа постановка?

Така не остава турски глас за друга партия, обясни отец Боян Саръев
24 мар 2017 11:28,
20

Отец Боян Саръев от Кърджали коментира напрежението около ДПС и ДОСТ и съзря в него постановка.
Още по темата

"Цялото напрежение покрай двете етнически партии може да е постановка, за да се съберат всички турски гласове между ДОСТ и ДПС, а не да отиват в други партии. Така не остава турски етнически глас за друга партия. ГЕРБ беше започнала да дърпа част от електората на ДПС в последно време", изказа своите съмнения той пред Bulgaria ON AIR.

Попитан за мнението му относно писмото на Ахмед Доган, отец Саръев каза, че то е насочено към по-лесно доверчивите и страхливи членове на обществото.

"ДПС е истински патриотична партия, само че не българска, а турска. Писмото на Доган може само да сплаши по-наивните, ако някой се хване - хване се. За съжаление имаше хора, които му повярваха", сподели отец Саръев за "България сутрин".

Отец Боян Саръев смята, че Ердоган е реална заплаха за България.

"От близо 30 години повтарям, че мюфтийството и ислямската религия активно подпомагат активността на ДПС за асимилирането и ислямизирането на българския народ", каза той.

Миналата седмица ДОСТ и ДПС дадоха заявка, че искат да закрият кампаниите си в един и същи ден. Очаква се днес в 17 часа ДОСТ да закрият предизборната си кампания с концерт. От ДПС обаче се отказаха от грандиозно закриване в близост до това на ДОСТ, за да няма провокации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Калашников преди 7 години
Този истински българи е много умен и прав в разсъжденията си.Де да имаше поне 200 като него в парламента.
12
3
 
3
 
! Отговори
до 14 от Мислеща преди 7 години
Тази партенка за Доган и КГБ, я пуснаха точно глупаците от ЦРУ за още по-големите *** като тебе, но явно хваща дикиш, както се казва на "майчин" език. Да не забравяме, че Доган занесе "оня списък" не в руското, а в турското посолство. И яз не знам ти с коя част мислиш, но явно не е с мозъка!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tozi shemet mnogo golem razbira4 stanal begay da si vxeme6 hap4etata boyane
10
2
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Смени си ника!
9
3
 
8
 
! Отговори
Мислеща преди 7 години
ДПС беше създадена под натиска на американското посолство и със съдействието на турското такова /по признание на самия Луканов/. Тогава ЦРУ създаде тази партия, за да разединява българското общество и да внедрява турските интереси тук, които тогава съвпадаха с тези на САЩ. Но откакто Турция и САЩ си развалиха отношенията, явно Доган вече не им вършеше работа на турците, защото се е верен на ЦРУ. Тогава Ердоган реши да дублира ДПС като си назначи свой послушко тук/Местан/,да му защитава интереса
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Режисьора е Ердоган.Финала е да сме вилает.
7
5
 
10
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Естествено че е така мобилизират пълната гама тюрбани, и светските и несветските и про и контра ердоган, после в парламента първи дружки, имат обща цел и това е България вилает
6
2
 
6
 
! Отговори
Мозес преди 7 години
До 1че те първо евреите са тъй, а пък е прав човекът - е, цял процент отмъкнаха от рИформаторите, и с Раданчо дето премиерин щял и той да става - два процента по-малко, аха отвън дружинката да подсмърча, добре че бригадирския зет да побутне малко отзаде.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо му вярвате на този"човек",след като е предал веднъж,какво му пречи да предаде още веднъж и още веднъж и....още...до като има изгода.
4
3
 
15
 
! Отговори
Учете от историята преди 7 години
Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия! Франсоа Волтер
3
6
 
27
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Труден избор за сънародниците- турци между ДОСТ и ДПС- и двете партии са ръководени от турски комунисти и бивши ченгета от ДС.
2
10
 
37
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Прав е Саръев!
1
38
 
15
 
! Отговори
1 преди 7 години
саръев,и ти си питриот,обаче като депесарите,малко клъцнат,от към карабината.

Спонсорирани публикации