ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!

Местан обвини патриотите, че нарушават закони и Конституцията
Обновена: 24 мар 2017 22:54 | 24 мар 2017 15:15, Камелия Цветанова
207
ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!
Снимка: Булфото, архив

След като симпатизанти на Обединени патриоти блокираха гранични пунктове, за не допуснат влизането на автобуси с български изселници в Турция, които идват, за да гласуват в неделя, лидерът на ДОСТ обвини във фашизъм лидерите на коалицията.

Още по темата

"Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти  Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани", ядоса се Местан в реакция на блокадата.

Според него никой няма право да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

"Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите", настоява Местан, цитиран от пресцентъра на ДОСТ.

Той смята, че трябва да има реакция на случващото се, защото президентът, премиерът и министрите следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

"Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им", иска Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
0
 
! Отговори
FR преди 7 години
GOSPODIN MESTAN TO I ERDOGAN KAZA KOI SA FA6ISTI TE NESA SAMO VAV BULGARIA IMAGI NA VSQKADE
142
0
 
1
 
! Отговори
FR преди 7 години
До КьорсуфраTI ZA TOVALISI VAV BG BE KAVAL SASMO I SAMO DA GLASUVA6 A NA MENMIE NA KURA KOU 6TE SPE4ELI AZ NEKA DA TRUPAM EVRO A TI DUXAU SUPATA VAV BG ZA TOVASTE VAV TOVA POLOJENIE TAM ZA TOVA VSI4KI MALADI XORA IZBQGAXA OT TAZI KRADLIVA DARJAVA
141
0
 
0
 
! Отговори
FR преди 7 години
До РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛОERDOGAN I MESTAN STEVIGO NA4UKAT SIOBRAZQVAUTESE PONE MALKO SAS TQX 500 GODINI MALKOLIVI BE6E?????
140
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 7 години
Време е да се промени малко Конституцията , и да не се допускат повече такива грешки. и тогава ни Местана , ни Догана ще видят депутатски кресла.
139
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте се пенили .България ще изчезне след 50 години каза един бългърски политик в началото демокрацията в България.27 години демокрация остават ви още 23 .Хаде по живо по здраво си ги иживейте .
138
4
 
3
 
! Отговори
ROM преди 7 години
Всички да съдят България за 681 лева.
137
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се научите да уважаватебългарските закони, малко ще ги променимпо-нататък, но ще ви вкараме в правия път-- это еще цветочки, а ягодки впереди.Същото се отнася и за българскитепредатели, най-вече за тях. И най-големиятизмежду тях е Бойко Борисов. Докатобеше на власт не посмя да изгони единтурски шпионин.
136
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турчин българин не може да уплаши-- опита ли се и пада.
135
21
 
10
 
! Отговори
Осман преди 7 години
Никой не може да спре Турците. Най малко група *** нарекли себе си патриоти. Не ядосвайте Турция че лошо ви се пише *** български
134
8
 
22
 
! Отговори
крум преди 7 години
Турско псе върви си в Турция при Ага Ердоган
133
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чуждестранна пионка ,имитираща лидера си,заради такива дразнители се възражда национализма
132
3
 
17
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Да го духа тая *** Местан
131
3
 
18
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
Абе не разбрахте ли още че Местан не е виновен! Виновен е този който му дава да рупа цялата баница - продажния българин!! От там почнете! Местан е следствие а причината - българска!!
130
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ни бе да иска,да каже,че ДОСТ са патриотите?Голям виц!
129
4
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Това е едно признание за Волен, нареди се до Меркел и Рюке! Тоз Местан да не чуе нещо от Ердоган, повтаря като папагал, каквото чуе от Анкара.
128
4
 
23
 
! Отговори
РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО преди 7 години
Ердоган+Местан= ЗАТВОР!
127
1
 
9
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До 72 часа ( 144 )Не че не му се иска, ама няма да разполага с толкова. Както големите в ЕС, така и Русия ще го спрат. Че и Америка. И той си го знае.
126
2
 
6
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 7 години
Нямаме нужда от такъв голям срок на отседналост, минимум една година за да има право на глас в БГ да е живял по местоживеене.Живеейки в страната всеки който е живял ще остави поне 10000лева.Няма да има изборен туризъм,стувайки толкова пари . Математиката е проста,60000/10000=60000000,,, пожелавам успех на всички който искат да платят сумата.
125
2
 
24
 
! Отговори
Алджабар преди 7 години
Ако те са фашисти Мустаня, какъв е ДЖИХАДИСТ ?
124
3
 
31
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Като фашистки в Европа могат да се определят действията само на Ердоган, друг никой е е вкарал в затвора 40000 политически опоненти и уволнил още 120000 за месец. Никой друг не изтребва методично етнос както Ердоган изтребва кюрдите! Местан като проводник на интересите на Ердоган следователно също е ислямски фашист! Фашиста вика - "Дръжте фашиста!"

Спонсорирани публикации