ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!

Местан обвини патриотите, че нарушават закони и Конституцията
Обновена: 24 мар 2017 22:54 | 24 мар 2017 15:15, Камелия Цветанова
207
ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!
Снимка: Булфото, архив

След като симпатизанти на Обединени патриоти блокираха гранични пунктове, за не допуснат влизането на автобуси с български изселници в Турция, които идват, за да гласуват в неделя, лидерът на ДОСТ обвини във фашизъм лидерите на коалицията.

Още по темата

"Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти  Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани", ядоса се Местан в реакция на блокадата.

Според него никой няма право да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

"Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите", настоява Местан, цитиран от пресцентъра на ДОСТ.

Той смята, че трябва да има реакция на случващото се, защото президентът, премиерът и министрите следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

"Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им", иска Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
15
 
7
 
! Отговори
Мечо преди 7 години
Я патриотите пак на границата,пак ли ви пуснаха гювеч Доганчо и Дебелянов.Ха дано да ви стигнат за напиване и за напушване!!!!
102
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 117говорим за бълграски граждани. Автоматично това са граждани на ЕС и нямат никакви ограничения да влизат в Бългаиря. Викаш - биеш се в гърдите, че Джон Атанасов е измислим компютъра (кеото не е вярно всъщост), но Джон Атанасов е същият случай. Роден в САЩ, израстнал в САЩ, учил в САЩ, завършил в САЩ, работил там. И изведнъж - "българин измислил компютъра". Затова и законът е ясен - _всеки_ български гражданин може да гласува. Дали на теб или на мен това ни харесва е без значение.
101
5
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Доносник "Павел" а в момента лъснал като двоен агент, е с много добре школувана от ДС наглост! Но наглостта вирее само там където има търпимост. Този ислямистки *** трябваше отдавна да бъд изгонен от България с отнето гражданство!
100
0
 
7
 
! Отговори
До Пешко преди 7 години
Ако човек е достатъчно израснал, няма нищо лошо да се управлява с всички хора, които искат България да е страна, в която се живее достойно. Трябва да си много тесногръд, за да не ти минава през ума, че първо сме хора и след това сме всичко останало.Има прости и крадливи хора и те нямат етнос, род , родина.Но има и добри, умни, трудолюбиви и родолюбиви - аз разчитам на тях.В това няма конспирация.
99
6
 
37
 
! Отговори
pagane8 преди 7 години
Съвременният фашизъм е ислямът! А този на снимката горе е долен ислямист!
98
7
 
18
 
! Отговори
ДОСТ патерица наГЕРБ преди 7 години
ЦЕЦКА-РАБФАГА получи всички гласове на ДОСТ, ама нищо не помогна. ТИКВАТА колкото и да се крие се договаря с МЕСТАН като праща момчето за всичко - Т.ДОНЧЕВ да се среща с ТУРСКИЯ АГЕНТ КОРИТАРОВ - консултант на ДОСТ
97
2
 
19
 
! Отговори
pagane8 преди 7 години
До АнонименКой регистрира ДОСТ ли? Ами същите , които регистрираха и узакониха ДПС -Конституционните съдии. Мисля обаче, че няма да стане с блокиране на границата, а трябва да отидат и да блокират Конституционния съд и да го подложат на обсада докато продажните " конституционни съдии" не отменят двойното гражданство! Проблемът ще бъде решен от раз!
96
2
 
16
 
! Отговори
до 94 преди 7 години
Турция не е член на ЕС. Има много причини да е така.Не е въпросът да са лишени, не бива до девето коляно хора, които не знаят български, да се ползват права като български и европейски граждани.Има изисквания, ние се гърчихме 18 години, но се интегрираме и не забравяме, че сме българи - полезни сме за другите и за себе си.Смятат да подчинят другите. Какво ще даде затворени необразована общности за технологиите, които правят Европа привлекателна и печеливша?Архаична имперска политика.
95
5
 
9
 
! Отговори
pagane8 преди 7 години
До абсурдистанПатриотичните партии не са били във властта господине/ госпожо! Във властта си ако имаш министър в изпълнителната власт. Патриотите не са имали никога нито един министър, така че не говорете наизуст!
94
3
 
14
 
! Отговори
terminologiq преди 7 години
Местан, терминологията ти съвпада сонази на Ердоган.Местан, ти си европейски гражданин.( предполагам нямаш И турски паспорт!) Не се ли обиждаш, че Ердоган заплащва Европа, а РБългария е също в ЕВРОПА.Тези от Турция с двойно гражданство ВЪОБЩЕ ИМ е все едно дали ще бъдем В Турция, Русия или според тях- още по-добре-под ислям.За тях са важни тюркието и да ползуват българският като европейски паспорт.Никаква МИСЪЛ няма в главите им.ЯВНО не са за ДЕМОКРАЦИЯ.само диктатура като при Ердоган и Путин
93
5
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Фашизма е политическа доктрина която се получава когато когато света е застрашен от зло.Фашизма е отговор на Исламизацията.Ако нямаше Ислямизация нямаше да има и фашизъм.Този път фашизма ще бъде подкрепен от всички велики сили ,Европа ,САЩ и Русия и неговата цел е да заличи религията Ислям
92
7
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Ето значи с кого ще се коалират кутевци
91
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре фашисти, отколкото османисти!
90
6
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
По добре Фашисти отколкото Ислямисти!!!!
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШАРАН БГA BALACITE KATO 6ARANA SA NA IZDRAJKA OT RABOTE6TITE V 4UJBINA :)))6ARANA SI E 6ARAN CQLA VE4NOST :)))
88
4
 
22
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Знаех,че е лицемер ,но Местан доказа,че от него по-голям такъв няма!Създаде етническа партия с парите на Ердоган, привлече няколко типа,които се наричат"българи" и сега смята да заблуди целия свят!НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН,че човек,който не живее в България и не плаща тук данъци, не трябва да гласува за бъдещето на България и хората,които живеят тук!
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШАРАН БГРазбира се не е противоконстутиционно :D Koнституцията дава право на _всички_ бълграски граждани да упражняват правото си на глас!
86
3
 
16
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Да се гласува за български Парламент и Правителство от хора, които живеят и работят при други икономически и политически условия и плащат данъци на други държави / НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПО ДОКУМЕНТ / е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО !! ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО е и създаването и узаконяването на политически партии на верска и езикова основа! Какво знаят Иван от Чикаго и Осман от Измир за това,миньор да живее с 460 лв. на месец и да не му ги плащат !?!?? За кого гласуват ТЕ ? За по-красивия ?
85
3
 
3
 
! Отговори
deliormanli преди 7 години
davayte patrioti i nie tova chakame,DELIORMAN ICIN OZGURLUK
84
8
 
9
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
не са фашисти , а популисти,продажници,предатели и циркаджии .толкова години са във власта и нищо ,сега предизборно по 1ч "блокади" и си мислят,че така хората ще гласуват за тях !

Спонсорирани публикации