Експериментът Dnes: Ще продадеш ли кучето си за 1000 лв.? А за 2000?

Бихте ли се отказали от четириногия си приятел за пари?
24 мар 2017 11:12,
45

Времето се затопли и парковете са пълни както с хора, така и с кучета. Повечето от тези, които имат домашен любимец, са много привързани към тях. Приемат ги като част от семейството и ги обичат истински.

Но дали с всички е така?

Валерия Цветанова от предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR влиза под прикритие в ролята на човек, който иска да купи вашия четириног приятел. Ще продадете ли кучето си на непознат?

Вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До гостЩе продадеш ли майката си за 20 бона? А за 100?
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1000 лева .... 2000 лева .... Трябва да е някой човке, който здравата я е закъсал, за да се навие за тези пари.Пробвай с 10-20 000 лева.
31
3
 
5
 
! Отговори
гошо преди 7 години
*** експеримент. Ясно е че никой нищо не иска да купува, естествено че така ще се реагира. Кучешките приюти са пълни с кучета, никой не ги иска и поглежда за безпари, сайтовете за интернет търговия преливат от обяви, продавам, ПОДАРЯВАМ. Очеизвадно е че този дето ходи по парковете с *** въпроси е някакъв фалшиф. А иначе хората продават, има продаващи кучета, има продават си децата, ако и да е забранено, продават си гласа на изборите и си продавт и бъбреците и пр. В реална ситуация е друго
30
20
 
4
 
! Отговори
гост преди 7 години
Естествено, че ще го продам. Това са си хубави пари, пък ще си купя няколко кучета за тия пари.
29
7
 
2
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Значи докато не стане размяната на пари-стока нищо не може да се каже ,ами ако човека каже че той е правил социален експеримент ? А какъв е морала на журналиста който иска да купи чуждо гледано куче - НУЛЕВ
28
3
 
8
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Във Варна повечето си чистият след кучето, виждал съм десетки хора да го правят.
27
2
 
21
 
! Отговори
Елюменат преди 7 години
Пак пробваха да изкарат българския човек продажен и подкупен. Уви, този път не успяха!!!
26
18
 
2
 
! Отговори
един друг преди 7 години
34 и 35 - душевно болни хора, които дори не го осъзнават.
25
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kучето е и дете и приятел.
24
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Цветелин Ти си добър човек ,ясно е от коментара ти,злобата е в нас хората,не в кучетата,въпреки това каишка и пликчета са необходими на оживени публични места,тези,които мразят кучетата и наричат приятелтвото ни с тях социопатия са едни от най-нещастните хора,които не могат да обичат нищо.Браво на жените във видеото,те знаят ,че приятелство не се продава за пари.
23
6
 
28
 
! Отговори
гп преди 7 години
Да ви имам експериментите, честно...
22
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еее да бе .Сигурно за да успеят да намерят трима които не са си продават кучетата са питали още 30 които са приели но са ги изрязали от клипа.
21
13
 
21
 
! Отговори
Lora преди 7 години
Никога и за нищо. Кученцето ми е най-малкото ми дете. Човек не продава децата си.
20
13
 
16
 
! Отговори
един друг преди 7 години
До 11: Повечето глупости, които си написал дори няма да си направя труда да гикоментирам само ми е интересно къде си виждал кучкар да си чисти след кучето? Ти сериозни ли мислиш, че аз не излизам из парковете и улиците? Ама как пък така един път не попаднах на един кучкар, който да си изчисти след кучето. Хайде тези неща си ги разправяте там на срещите на кучкарите. Страх ме било... не знам си какво.... чудиш се как да се отклониш от темата, защото си същия като тези за кито говоря.
19
5
 
16
 
! Отговори
един друг преди 7 години
До всички които в хор ме питат едно и също (просто защото са един и същ): Нямам нищо против да направят скрита камера и за хора които се изтропват и храстите. Нека глобят както родиделите, така и кучкарите - все ми е тая. Аз също живея до голям парк и такова нещо като даца клекнали в хратите, а родителите да ги снимат не въм виждал. Явно това е някаква извратена фантзия от главите на кучкарите. Пак повтарям нямам нищо против да се глобяват родителите, но И кучкарите! Правилата са за всички
18
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София се напълни с кучкар(к)и, и повечето не взимат под внимание задълженията си, които имат като стопани на куче, а само правата си - разхождат ги по градинки, детски площадки, оставят ги да си вършат нуждите където им падне, после е всичко ос-р-ано, но тях не ги интересува. Важното е да се покажат, че имат куче, особено пък ако е по-скъпо - за повечето комплексирани хорица това е много важно. Измъчват животното да стои затворено по цял ден в едно жилище, но е по-важно да угодят на егоизма си.
17
2
 
12
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Тези журналисти се чудят какво да измислят за да не работят. Били "под прикритие".
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продавам тъщата-цена по договаряне!
15
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моето муче никога няма да ме предаде, никога няма да се откаже от мен, то ми е верен приятел, безусловно ме обича. Защо аз трябва тогава да го продавам и предавам? Ако го направя, това означава, че съм готов да продам и другите си приятели. Човек трябва да има принципи и да държи на тези,които го обичат и са му верни.
14
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един другЗа кучета добре, а родители, които водят децата си до тоалетна в близката градинка?

Спонсорирани публикации