Герджиков се намеси: Патриотите да вдигат блокадата!

Ако все пак останат на границата, полицаите ще ги разгонят
Обновена: 24 мар 2017 22:20 | 24 мар 2017 16:23, Камелия Цветанова
108
Герджиков се намеси: Патриотите да вдигат блокадата!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Блокадата на границата ни с Турция трябва да бъде вдигната незабавно. Това е решено на спешно заседание, свикано от служебния премиер Огнян Герджиков, с МВР шефът, председателя на ДАНС и главния прокурор.

Още по темата

Тази сутрин националисти затвориха граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Малко Търново" в опит да спрат идващите към България автобуси от Турция. Намерението им е блокадата да остане до деня на вота включително, като лидерите на патриотична формация призоваха протестиращите да не влизат в сблъсъци с полицията, както и с преминаващите автобуси.

Наложи се автобусите от Турция да спират малко преди блокадата, а хората да преминават границата пеша.

След днешната спешна среща в Министерски съвет обаче стана ясно, че свободното движение през граничните контролно-пропускателни пунктове следва да се гарантира незабавно като е според националното и международното право.

Ако след отправените многократно призиви към участниците в блокадите на границата движението не бъде възстановено, органите на реда ще предприемат предвидените по закон мерки, уточняват от правителствената пресслужба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Гранична Полиция преди 7 години
Шефа на Митниците веднага ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН , абсолютен Скандал е това , от кога група некадърници имат правата на Гранична Полиция
82
2
 
0
 
! Отговори
Бай Рашо преди 7 години
Отново министър-председателя си "показа рогата"и доказа на кой "Господ се кланя" след като заповядана жандармерията да се намеси по пограничните ни пунктове и разпръсне протестиращите достойни българи със сила, в полза на турските интереси в България !
81
1
 
1
 
! Отговори
Георги преди 7 години
До 84, Петър Папазов,Законът не разрешава възпрепятстването на правото на глас. Бих искал да ви посоча една малка подробност която явно Ви убягва. Става дума за свободен и независим вот. Право на лично мнение кой да управлява. В случая има несвободен, зависим вот.Ако питате гласуващите за програмата на партията за която гласуват едва ли ще получите смислен отговор. Може ли един вот който дава 100% еднакъв отговор да е резултат от лично мнение?Затова възпрепятстването е законно и демократично
80
6
 
6
 
! Отговори
Келера преди 7 години
Защо бе г-н Премиер?Кой попита българинът съгласен ли е, или не,някой извън територията на държавата да гласува?Май е защото така ви изнася другарю премиер?
79
1
 
3
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
До EVROPEJECРазсмя ме искренно! Ама, ама аз искам да има разделителна линия между мен и патриотите, за теб незнам! Да не се солидираш с безграничното безумието на Симеонов? :))
78
2
 
6
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
До luckymanЕ да все некой друг трябва да е виновен Русия, САЩ, Турция, ЕС ...! :)) Не, че сега външни сили няма да се възползват от глупостта на Патриотите и по специално Турция!
77
2
 
10
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
Симеонов ,приехте закон за Задължително гласуване , според този закон тези хора са длъжни да гласуват ! Побъркахте се от лакомия брей !
76
8
 
5
 
! Отговори
КНСБ преди 7 години
Срам и позор за това првителство пуснало турските гласоподаватели у нас! Просто нямаме какво повече да кажем!
75
10
 
4
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
махйте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не сме Сомалия дрънчаща на ракети
74
1
 
6
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
Патриотите така ли се ловува без търпение? Като тревопасни бичета реагиращи на червено!пп. да бяхте търпериво изчакали и да промените закона за двойното гражданство! Кротце, кротце па со кютек! "Генералът", т.с сратегът на операцията старшина Симеонов ли е?
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички , които са против патриотите са *** и трябва да си посипят главите с фекалии, както му се случи на Бюреков в Монтана.Няма да се позволи повече на Еврогейпедераси да разсипват даржавата и да трупат милиони. Който е гледал и днешната реч на Сидеров е разбрал, че в недрата на страната само от злато има стотици милиарди долара , не може други да ги грабят, а да казват че няма пари за безплатно здравеопазване и пенсии. Само с 17 за Обединени Патриоти за премахване на робството на ГЕРБ
72
2
 
9
 
! Отговори
I преди 7 години
Въвеждане на задължителна отседналост,минимум 2 години и край на екскурзиантите!
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя що все се намесва там, дето изобщо не му е работа? Като толкова иска да се меси, да предложи промяна в избирателния закон и така няма се допуска изборен туризъм, няма да има и поводи за блокади.
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко ще се оправи само трябва да премахнем ГЕРБ и БСП.
69
11
 
12
 
! Отговори
Тия патриотите преди 7 години
ни изложиха пред света! Държавата правилно се намеси.
68
9
 
21
 
! Отговори
Некъв кестен преди 7 години
Валерко обаче е голям мъж - дърпа на старицата чантата. Ако дойде на мен да ми дръпне куфара, ще му го натикам в дванадесетопръстника. Големи мъже са тия клети патриоти, особено онова дребното наркоманче, дето нещо се е покрило и ония цайс, дето се плюнчи в ЕС.
67
7
 
14
 
! Отговори
Антрополог преди 7 години
Защо всички "патриоти" от фронта са грозни ,дебели и без речеви потенциал?????А жените са оле мале кокошките спират да снасят като ги видят.Явно само комплексари се събират за да проектират комплексите си върху малцинства и раси?
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кво ми слагагаш минус ..явно или си млад не помниш,но герджиков беше в ндсв с царя тройнта коалиция с дпс..........
65
2
 
10
 
! Отговори
ДОЙЧЕ преди 7 години
Абе тия партии дето са на барикадата участваха при направата на изборния закон.Или купират Бареков или са жертва на чуждо мероприятие...
64
1
 
5
 
! Отговори
Сотир преди 7 години
На Доган хората спират на Местан хората ."Доброволците " на барикадата са за съжеление....Дано със същия плам да спират и потока....

Спонсорирани публикации