Луксът – достъпен ли е и какво можем да си позволим?

На пазара с предлагани автомобили под наем има по нещо за всеки
24 мар 2017 13:00,
3
Луксът – достъпен ли е и какво можем да си позволим?
Източник: Reuters

Нормално е човек да се стреми към лукс. И то не заради това как ще изглежда в очите на другите, а заради себе си. Стремежът към лукс е стремеж към обособено, защитено лично пространство. Спокойно, красиво, с удобства, уют. Той е уважение към себе си.

Нещо повече. Луксът в личното пространство дава увереност във възможностите да се справяш, да управляваш живота си. Дава самочувствие, свобода на духа да избираш и да бъдеш себе си. Стремежът към лукс създава по-високи критерии за стандарта на живот, възможност за развитие.

Днес луксът не е "привилегия" само на милионерите - той е далеч по-широко достъпен. Един от начините да си го осигурим е наемането - на апартамент, яхна, луксозни коли под наем.

Конкуренцията в предлагането прави цените умерени, а предложенията - разнообразни. При даването на лукс коли под наем например съществена екстра е автомобилите да са с професионален шофьор, като наемането може да е почасово, а може и за дни.

Така на практика се спестяват всякакви грижи около колата. А вниманието и времето ви са изцяло за вас самите - за приятни изживявания или за да се съсредоточите в работата, ако сте тръгнали на бизнес мисия.

Предложенията при луксозните автомобили под наем са многобройни и подходящи за всякакви поводи. Разбира се, предлагат марки на водещи производители.

Салоните на тези автомобили са като петзвезден лукс - просторни, с красив дизайн, седалките са удобни като кресла. Оборудването е с най-съвременни технологии и новости в автомобилостроенето, изпипани до последния детайл за комфорта на пътниците. Това важи и за дизайна, и за седалките, вентилацията, климатиците, ароматизаторите и т.н.

Пътуването с такава кола дава възможност на пътниците и за работа, и за пълноценна почивка сред комфорт и изключително меко и безшумно возене. Това е едновременно изтънченост и очарование, увереност и твърдост, безопасност и сигурност.

Така тези коли може да се ползват за всякакви семейни тържества - сватба, сватбено пътешествие, кръщене, абитуриентски бал и най-различни други.

А може да ви потрябва луксозна кола за посрещане или обиколка с бизнес партньори, трансфер на ценности и т.н. При бизнес мисиите са необходими престиж и сигурност, а фирмите, предлагащи автомобили под наем, са съобразили всички възможни поводи. Освен луксозни лимузини, се предлагат и бронирани. При необходимост шофьорът може да е въоръжен, а отделно да има и персонален бодигард.

На пазара с предлагани автомобили под наем лесно могат да се намерят и високопроходими джипове с 4 или 6 места, също от водещи марки.

Фирмите, предлагащи автомобили под наем, са обърнали специално внимание на артистичните натури и ексцентриците.

В предложенията за ретро коли под могат да се намерят и уникати на повече от век. Това са модели-символи на лукса в автомобилостроенето през различните десетилетия. Разбира се, те са в движение, с обновени части и в много добро състояние. И между другото, са доста атрактивни за семейни тържества - например за абитуриентски бал. Отделен "раздел" на пазара са предложенията за любителите на спортни коли.

Предложенията са многобройни, просто човек трябва да се озърне и да си подари лукс, спокойствие и красота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много приказки в статията, а малко същинска информация. Фирми, модели, цени, опции, скрити разходи...Опитайте пак.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сайта който е даден е доста зле.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това трябваше да е интересна статия, а то ...

Спонсорирани публикации