От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
8
 
23
 
! Отговори
са кротще со благо преди 7 години
Всъщност в дългосрочен план, това че идват да гласуват е дбре. Очевидно това ги свързва с България. При развитието на събитията в Турция на Ердоган, много от тези хора ще си спомнят че всъщност са българи. Така ние ще имаме своя диаспора в Турция. Нека се противопоставяме на платения вот, но твърдо и кротко за да не отблъскваме тези хора. Те са наши хора оттатък!
179
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига вече, стига двойно гражданство за хора, които са против българската държавност, само, че в момента те имат пълното ЗАКОННО право, да гласуват в България, а лъжепатриотите десетки години се занимават с измислени теми и не правят нищо по въпроса ! В момента целия ефект, ще е консолидация на турският етнос, изпокарването ни с него и открит конфликт с Турция.
178
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен например като е тооолкова голям патриот, защо със златното си пръстче подкрепяше Доган. На думи всички са патриоти, но по делата им ще ги познаете.
177
1
 
14
 
! Отговори
ДЯКОНА ЛЕВСКИЙ преди 7 години
За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
176
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 197 Простичко решениеЗа простичките хора като теб са простите решения, защото прости решения няма. Ако се напрегнеш - без мозък - е трудно, сам ще го разбереш.
175
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата на Динковци и "патриоти"
174
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След изборите веднага да се премахне двойното гражданство ,или си българин или не , всеки е свободен да решава ! Недопустимо е съдбата на българите в България да се определя от хора които никога няма да се върнат тук !
173
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера какво искат от хората. Те по конституция си имат право да гласуват. Като не искат да гласуват да променят закона, а не да се сърдят на хората, че се възползват от законното си право.Ама целта не е реално да се промени неща, а да се правят циркове по изборите.
172
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като са такива патриоти да се заемат с истинските проблеми на България, а именно корупцията, а не да играят партия с крадците на България.
171
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Щерев 227Барабар с българите в сивата икономика начело с техните родолюбиви работодатели!:)))))))) Остави другото ама те не са малко! Такива данъци плащат че направо да ти спре сърцето от уважение към тях! Велики сме от всяко едно положение! Целият свят ни завижда за всичко и всички постижения!!:)))))
170
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези патриоти само преди избори ли се сещат, че са патриоти?
169
9
 
13
 
! Отговори
41644 преди 7 години
Безочието на тези хора премина всички граници. Идват, за да повлияят на изборните резултати в полза на етническите партии, забранени в ЕС и от нашата Конституция. Това е знак за българите до един да отидат да гласуват, за да бъде намалено влиянието на тези лъжебългарски граждани, за да бъде спрян процесът на турцизация в нашата стана, а когато в парламента патриотите са мнозинство, ще стане ясно, че има напълно законни лостове подобни прояви да се пректратят, без вреда за доброто съседство.
168
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си българска гражданака защо не живееш в българия а живееш в турция ***? Бай тошо умре нема да те натакова! Ако беше истинска българка щеше да се прибереш в родината си! Да ама ти не си българка ти си българка само по паспорт иначе си с турско самосъзнание и гласуваш за турчетата. Ето защо си стой в турция и си гледай оня с кучешкият мустак. В българия ще идавте само на екскурзия а не на избори. Аз да не съм отишъл в турция да гласувам за българска пътия ***?
167
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви български граждани са тия, бе айде обратно! Те дори български не знаят, децата им даже не са го чували този език. Те ли ще определят как да живеят хора в друга държава! Тия баби дори не знаят за какво и за кого гласуват.ТУРЦИЯ=ФАШИЗЪМ
166
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ ИМАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НИКОЙ НЕ ИМ ЗАБРАНЯВА ДА ГЛАСУВАТ И В ТУРЦИЯ!!!ТЕ СЕ ВРЪЩАТ НАРОЧНО ЗА ДА ПРОМЕНЯТ СЪОТНОШЕНИЕТО НА ГЛАСОВЕТЕ В ОПРЕДЕЛЕНИ ГРАДОВЕ!!!!ТАКА ПРАВЯТ И ПРИ КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ИДВАТ ТУКА С АВТОБУСИТЕ И ТЕХНИЯ КАНДИДАТ ПЕЧЕЛИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТЕ РЕАЛНО НЕ ЖИВЕЯТ ПРЕДИМНО В БЪЛГАРИЯ А ВЕРОЯТНО И ПО ПАСПОРТ НЕ ИМ Е ПОСТОЯННИЯ АДРЕС ТУК НО НАРОЧНО СЕ НАТИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗА ИЗБОРИТЕ!
165
2
 
14
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
Ако пустите му патриотари не си бяха ползвали пръстчетата само за да бъдат патериците на БХ, а бяха променили Изборния кодекс, сега нямаше да се налага да се правят на циркаджии!Можеха да лишат от право на глас спокойно хората с двойно гражданство, че и онези, които не плащат данъци в България. Да, ама не!
164
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е тоя Валери Симеонов нали искаше гласуването да е задължително, ся кво стана?
163
0
 
4
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
До хммм 219Ами и тя като нашите продажни политици! Сещат се за народа само преди изборите! Изберат ли ги - край!
162
13
 
19
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Недоумявала горката защо не я пускали. Ей това е типична черта на всички туркоподобни. Ами бабо ти се сещаш че си българка само като дойдат избори ей затова. С какво право ще определяш как да живеят хората в една държава като нито плащаш данъци там нито езика можеш да им говориш.
161
9
 
9
 
! Отговори
Лукойл-ДПС патриоти преди 7 години
Нагледна демонстрация на руско-азиатска наглост.Ти не го искаш то се натрапва.Никога няма да еволюират.Същите като арабите.Причината е "мирната" им религия - комунизма .

Спонсорирани публикации