От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
5
 
27
 
! Отговори
Един преди 7 години
Колко дни в годината си българска гражданка?
159
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много грозно от страна на Турция така да натовари хората и да ги праща насам. Това не са добросъседски отношения. И нищо чудно тези хора от страх да не смеят да откажат, защото после ще ги обявят за гюленисти и ще изчезнат по турските затвори. В Турция страхът в момента от репресиите на Ердоган е голям.
158
19
 
15
 
! Отговори
СТЕФАН СЕБАСТИАНОС преди 7 години
БЪЛГЕРИ -- ВИКНЕТЕ БАЙ ТОДАР ДА СТАНЕ ОТ ПЪКЪЛА И ДА ПОЧНЕ ДА ВЪЗРАЖДА НАНОВО. ЛЮТФИ МЕСТАН СИ ИМА ИМЕ -- ВЛАДО ЗИДАРОФ.ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ, ДА ЖИВЕЕ МАЙКА РОССИЯ, ЗАЕДНО ЩЕ СМАЖЕМ ТУРЦИТЕ.
157
7
 
15
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
Това са "български" граждани. Безумно е да им забраниш да си влязат в " родината".Този, който вися в парламента две години от последните избори, и над 27 от " началото на демокрацията", може да ... престане да се занимава с глупости, и да посрещне сънародниците ни с хляб и сол, понеже не си е свършил работата, и е кръгъл... патриот.
156
21
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Еничарската полиция на Бойко днес пак си каза думата, тоя не трябва никога повече да е на власт. В герб всякакъв патриотизъм е убит... продажници....
155
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези трябваше да им се отнеме българското гражданство още при Голямата екскурзия преди 27 г.
154
8
 
17
 
! Отговори
изборно правило преди 7 години
Изборните бюлетини без номера да гласува само този който може да чете на български в различна поредност и срещу представен документ за платен данък за 2017 год.
153
3
 
10
 
! Отговори
Емигрaнт Хaсaн преди 7 години
Кочa в г ъ з a е б a х,нaпрaво го съдрaх!
152
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рез ани те карабини само руски православен ботуш може да ги респектира. Ако Германия Франция ни оставят на Ердоган, само Путин ще ни помогне!
151
11
 
16
 
! Отговори
д: преди 7 години
До АнонименТова не са хора ! Гнусна *** и помащки *** !А на теб майната ти ибрик *** !
150
12
 
25
 
! Отговори
Милко преди 7 години
Диктатора Живков ги изгони хората!Според днешните закони те имат право на глас! Ако не ви харесва протестирайте пред ония които пишат законите.
149
12
 
18
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Обединените патриоти или обеднелите мафиоти е гюленистка мрежа,светата тройца от ДС трябва да бъде арестувана и предадена на съд в Анкара
148
7
 
22
 
! Отговори
Двоен стандарт преди 7 години
"Изборните" екскурзианти могат да идват от друга държава и в деня на изборите попълват декларация и им се дава право да гласуват, а ако от Варна отида в София на 26 март нямам право да гласувам в София.НЕ! НА ИЗБОРНИЯ ТУРИЗЪМ
147
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Връщаш се, защото си против българската държавност, защото синът ти служи в чужда армия, защото не внасяш един лев данъци в бюджета, а напротив само точиш от България. Като се връщаш, вземи със себе си и пишман патриотите, които две години не предприеха свястна законодателна инициатива, а сега предизборно, ще ни скарат и с Турция, и етнически, ще разбият България, защото всички етноси можем да си живеем нормално, стига да няма провокации от Турция, или от нашенски тарикат-патриоти !
146
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От България на три морета алчните и корумпирани българи станаха България на три града,скоро ще махнем и Кърджали,хахаха,велики сте ей
145
8
 
27
 
! Отговори
Простичко решение преди 7 години
Хора, ако всички който живеят на вън повече от 6 месеца в година им се отнеме правото да гласуват, нещата ще бъдат ОК. Който се чувства българин и обича БГ, да живее тук, да плаща данъщи тук и да си носи последствията от законите на неговите избранници. Така ничии права не са нарушени. А ако някой иска да живее повече от 6 месеца на вън - ами да не се бърка в нашия живот. От къде на къде тези от вън претендират че знаят какво е тук?! който живее в БГ- гласува, другите - НЕ!
144
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пален СКАНДАЛ преди Изборите
143
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей гнус *** е от това племе българското ,кадет стъпи *** се ууусран,провален народ със провалена и обезлюдена страна,и най важното *** ТА ДРЪНКА,*** *** за триста.За 30 г изгониха над 5 милиона граждани ,представете си ПЕТ МИЛИОНА изгониха,2,5 милиона имигранти и още толкова българомохамедани изритани като кучета.Вижте им и пошлите циркове на границата,Цацаров защо спи,къде е жандармерията да се намеси и да пуснат хората ???
142
15
 
14
 
! Отговори
КАЗАНСКИ БЪЛГАРИ преди 7 години
Какво удоволствие е да гледаш как прОкаженото московско, диво азиатско и варварско племе се скапва все повече.Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност...Мразя ви и не го крия.СМЪРТ ЗА русия.
141
2
 
4
 
! Отговори
Мар ма лад преди 7 години
До 201-и гъ з!! Внимавай какво си пожелаваш гном!!!

Спонсорирани публикации