С какво ще запомним предизборната кампания?

Вижте как политиците се бориха за симпатиите на избирателите
Обновена: 24 мар 2017 22:26 | 24 мар 2017 20:43,
39

Предизборната кампания официално приключва днес в полунощ. Утре, в деня на размисъл, както и в деня на вота, агитацията е напълно забранена.

21 партии и коалиции и 9 независими кандидати за депутати ще се борят за доверието на избирателите в 31 многомандатни избирателни района в неделя. Броят на кандидат-депутатите е около 4700.

В чужбина българите ще имат възможност да гласуват в 371 секции в 70 държави.

Изборният ден ще започне точно в 07.00 часа и ще приключи в 20.00 часа. При необходимост може да бъде удължен.

А с какво ще запомним дните, в които политиците се бориха за народните симпатии? Вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
12
 
! Отговори
MoX преди 7 години
За България може да има някаква надежда и бъдеще само ако ГЕРБ бъде забранена със закон , а днешните му лидери са в затвора. В неделя ще стане ясно какво заслужава народа.
8
1
 
11
 
! Отговори
Янонимен преди 7 години
Америка налива огромни пари в България,за да бъдем разединен народ.Как може,да има такива ***,като комунистите от ГЕРБ и компания,които заради гущерчетата на краварите,изпълняват американския проект за хегемония на Балканите,както и в България.Борисов да забрави за властта,заедно с неговият приятел Златев от Лукойл ни крадат от години.Лукойл-БГне плаща данъци у нас от години.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 7 години
Да ще гласувам ! Не съм решил за кого но ,ЗНАМ ЗАЩО !!!! Направете и ВИЕ така !!!
6
9
 
15
 
! Отговори
Педал преди 7 години
Току що свърши поредното едерастко интервю на ББ.
5
7
 
13
 
! Отговори
Янонимен преди 7 години
Ако срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С нищо смислено...
3
2
 
15
 
! Отговори
61491 преди 7 години
До АнонименСега не става дума за твоя избор, а за България - да бъде ли или не. Пусни гласа си, за да намалиш влиянието на турците, които ще гласуват под строй, без да умумват кой какъв е - те искат да си върнат империята. Ти искаш ли да имаш родина? Ами, просто пусни валидна бюлетина - поинтересувай се как! Само не си подарявай гласа на турцшите, като не отидеш да гласуваш!
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма с какво. Просто лъжи и лъжи. Аз затова не гласувам от първите избори през 90-те години когато гласувах за безпартиините а те в последствие се оказаха партиици. Теглих им майната и край с гласуването. За кои да гласувам? За децата на комунистите за тиквите или селянжърските тарикати от седенките? Не за такива от.падъци не гласувам. Когато видя че дойдат нови лица родени след 80-та година тогава може би ще ми харесат някои за които да гласувам. Докато са тези стари муцуни никакво гласуване!
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С това че, изборите дойдоха ,а аз и много като мен няма за кого да гласуват !!! Няма реален избор !!!

Спонсорирани публикации