С какво ще запомним предизборната кампания?

Вижте как политиците се бориха за симпатиите на избирателите
Обновена: 24 мар 2017 22:26 | 24 мар 2017 20:43,
39

Предизборната кампания официално приключва днес в полунощ. Утре, в деня на размисъл, както и в деня на вота, агитацията е напълно забранена.

21 партии и коалиции и 9 независими кандидати за депутати ще се борят за доверието на избирателите в 31 многомандатни избирателни района в неделя. Броят на кандидат-депутатите е около 4700.

В чужбина българите ще имат възможност да гласуват в 371 секции в 70 държави.

Изборният ден ще започне точно в 07.00 часа и ще приключи в 20.00 часа. При необходимост може да бъде удължен.

А с какво ще запомним дните, в които политиците се бориха за народните симпатии? Вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При Нинова Хекимян задаваше въпросите като картгечница и не дочакваше дори отговор, за да изстреля следващия въпрос, чак подскачяшие от нетърпение.ТАКИВА ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪПРОСИ ПРЕДСТОЯТ ЗА РЕШАВАНЕ, А ТЕ МИЛИТЕ МИ *** БРОИЛИ КОЛКО ПЪТИ НИНОВА СПОМЕНАЛА САЩ И КОЛКО ПЪТИ РУСИЯ. К`во да правиш : Дребни хора, дребни въпроси.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбрах защо нямаше двубой! Баце не го държат краката и го сложиха да седне на стол. Нинова стоя права, както е прието навсякъде ( справка Тръмп-Клинтън)Пък и Баце - все ми се струваше, че всеки момент ще попита Хекимян "ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕ?"
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТЧАЙВАЩО ПРИМИТИВНА мисъл на ББ.Той така и не даде възможност на журналистчето да му задава въпроси, може би защото не може да отговори. Не му бяха зададени и една четвърт от въпросите към Корнелия Нинова, където Хекимян не млъкна
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С КАКВО ЩЕ Я ЗАПОМНИМ ТАЗИ КАМПАНИЯ?МОЖЕ БИ С НЕКАДЪРНИКА ЛУКАРСКИ, КОЙТО НИКЪДЕ НЕ СЕ Е ЗАДЪРЖАЛ ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ.ИЗТЪКАНО ОТ ЗЛОБА ПИСМО НА ТРЕТОКЛАСНОТО ЮРИСТЧЕ, КОЕТО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО БЕШЕ СЛОЖЕНО ДА "РЪКОВОДИ" икономиката.
25
1
 
1
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Макето може и да е казал, но кой го е чул . ?! За това аз пиша - право в ДЕСЯТКАТА.
24
1
 
2
 
! Отговори
коректна преди 7 години
И слепеца видя отношението на Хекимян към Нинова и към Борисов Въпреки атаките от страна на водещият към г-жа Нинова тя стоя и устоя права, не и се подгънаха краката, не се разтрепери пред атаките. По 3 пъти и задаваха един и същи въпрос само и само да се оплете. Уви.Не успя Хекимян да я сломи. Ние не страдаме от амнезия и помним.Законите и правилата са валидни за всички.Само на бременни, болни и възрастни се предлага стол.....
23
1
 
4
 
! Отговори
ОБВИНЯВАМ преди 7 години
По време на свощното "събеседване" на Антан Хе3кимян с Бойко Борисов видимо бяха нарушени правилата.Предишнат вечер,кота събеседник беше г-жа Корнелия Нинова, дватама - Хекимян и Нинова, стояха ПРАВИ през цялото време. Кое наложи втората вечер - със събеседник г-н Борисов, позициите да се променя. И двамата се пльоснха в креслата. Така - с изпружени крака, като теляци в турска баня, двамата свойски си гугукаха. ЗАЩО??? КОЙ промени предварително договорените от страните правила?
22
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Вчера гледах по БТВ интервю. На екрана един мазник и един Г...К. Първия се скъса да чупи стойки, а втория не може да разбере смисъла на това,че за да стане България 8 милиона не е нужно БСП да разжда деца, а освен да се стимулира раждаемостта е необходимо и да се създадат условия да се върнат хората в БГ. Учудващо обаче, че мазника вместо да покаже на интервюирания колко е ... му пригласяше с ехидни забележки към НИНОВА.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до анонимен 13. Нека бъдем оптимисти - може. Песимиста казва - по-лошо не може да стане, а оптимиста - може,можеее!
20
0
 
2
 
! Отговори
анти 1 преди 7 години
До MoX-11 колкото и да не ми / ни / се иска индиянците пак избират стария си вожд!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 61491това е най-умното,казано до тук. дано поне толкова имаме ум в главата !
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не знае за кого да гласува не е отделил време да се информира. В краен случай може да гласува за някой, който няма да влезе в НС, за да разводни вота на другите, особено турския.
17
0
 
2
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Пак избора е между по-малкото зло и ужасяващата продажност на медиите просто им личи коя за кого е като вас например.
16
1
 
4
 
! Отговори
Internetlumpen преди 7 години
Това е порочна, и обречена избирателна система.При нея никога не могат да бъдат избрани истински можещите и умните.Нейната роля е да ражда предатели, *** и крадци, които се окопават със закони.И двете големи политически сили са затаили дъх и треперят от страх, защото са затънали в собствените си л.***.Много се надявам това да се промени.. Само ние можем да променим това.
15
12
 
2
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
Важното е с какво ще се запомни резултата - а именно:Размазни комунисти и Путянски *** в Сибир за наказание ! Казах!
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пък днес Бокича каза, че кара месеца с 1500лв, интересно как, като пуши по две пури на ден ( 100лв парчето )?Дали пък не е разучил, че долу-горе това е дохода на българското семейство? Този толуп, отдавна е забравил стойността на парите, за него имат значение само милиарди-власт .
13
5
 
2
 
! Отговори
Инж. преди 7 години
До анонимен:Ако ти си харчиш цялата заплата не значи, че всички трябва за го правят. Ац и съпругата ми например се опитваме и да песним ( тъплекс)
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хикименчо вчера пита Корнелия с колко пари разполага семейството й на месец - тя каза с 2500 лв., а преди това каза, че 2500лв. е заплата й, е, съпругът й безработен ли е? На Хикименчо това не му направи впечатление. Толкова ли е *** или просто така му изнася.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То от това по-лошо може ли да стане...
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов каза преди малко по БТВ, че няма личен живот и е един, милеещ за България, човек и не може да спи, защото си мисли какво добро може да се направи за страната - дали да му вервам?

Спонсорирани публикации