Съботен бис: Мека нощ с Камелия, Азис като Борат

Разлъката на Гущерови заради алкохол, бой и разгул?
Обновена: 17 апр 2017 16:06 | 25 мар 2017 18:32, Александър Попов
24

Това е официална снимка на Андреа. Снимка: PR

Новината на седмицата в родния шоубизнес безспорно е твърдата заявка на Християн Гущеров да се разведе с фолкпевицата Мария. Той я обвини, че предпочита разгулния живот вместо семейния и не иска името му да се свързва с фриволното й поведение. След силните думи на бизнесмена обаче започнаха да се надигат и гласове в полза на Отварачката. Източници на "Уикенд" директно обвиниха Гущеров, че прекалявал с алкоха, а имало случаи и да посягал на половинката си. Зад Мария неочаквано застана и известната с известността си Джулиана Гани.

"Много мразя комплексари, които се правят на големи моралисти. Седнал Гущеров да разправя, че Мария искала разгулен живот и затова се развежда. Цяла София знае за пиянските му изпълнения и свалки, след като вече бяха женени. И това ако не е лицемерие!", възмути се моделката. Всъщност тя и Мария имат силна допирна точка във визията - устните. Но пък едва ли само това ги свързва.

Остава да си вземем пуканки да видим как щще протече развода на Християн и Мария. Още повече, че зрителите очакват той да бъде с дъх на милиони.

Ася Капчикова пък бе подложена на медийна атака, че новият и бюст е пълна катастрофа, бил платен от чичко-паричко. Тя пък реши, че трябва да мине в отбранителен режим и да разясни на широката публика какво точно се крие в пазвата й.

"Много са ми хубави, особено на допир. Първоначално бяха много твърди, но вече поомекнаха. Бяха разпространени снимки, които са буквално седмица след операцията. Сега изглеждат много по-добре. По природа гърдите ми са с различен размер и това е причината за разликата. В лявата имам 360 кубика, а в дясната – 345", споделя тази жизненоважна за всички ни информация. Вие бихте ли заспали добре ако не знаехте, че дясната част на Капчиковата гръд е ощетена с 15 кубика?

Фики пък реши да закопае хейтърите, които го бъзикат за краката. И реши да покаже в социалните медии колко е нацепен. Издислав си е истинска батка, а формата му била нужна за снимките на нов клип. Ни дума обаче за годеницата, която май се оказа само PR.

Перки показа и Азис, като в допълнение позира по трико за борба. Певецът няма хит близо година и търси всевъзможни начини да привлече внимание към себе си. Сега ни разкри своята спортна страст - падал си борбата. С това трико обче повече напомня за Борат.

Продължаваме със звездите, които са в добра форма и показват на публиката телеса. Някои от популярните личности смятат, че българите са едни прости воайори и им трябва чифт гърди, за да изпаднат в телешки възторг. Камелия ни ги поднася периодично, ама остана ли някой който да не познава всеки сантиметър на гръдната й обиколка? Ако сте пропуснали нещо - наваксайте в галерията ни. Нейното послание е за мека и спокойна нощ, но пък колко да е мека?

Тежки постове в социалните мрежи изживява Андреа. Феновете явно не се притесняват, че тя дели постеля с най-добрия ни боксьор в момента Кубрат Пулев. Повод за техните ехидни коментари стана нова фотосесия на Андреа, която от три километра личи, че няма нищо общо с оригиналната й визия. И започнаха сравнения с появата й на ринга до Кубрат преди няколко месеца. Разликата наистина е фрапираща. И нея можете да оцените в галерията ни.

Завършваме с Николета, която видиш ли сваляла Роналдо зад гърба на Ники Михайлов. Имала си схема да стигне до сърцето на португалеца, за когото все още никой не може да каже на кой бряг е. Лозанова лайквала постовете на роднините на звездата на Реал Мадрид - майката на футболиста Долорес и сестрите му Катя и Ема. Михайлов пък не се притеснявал от трепетите николетини, а и май няма защо. Именно той сравни гаджето си с трабант преди няколко години, а Роналдо и германската марка кола са несъвместими.

Остават още няколко часа в деня за размисъл, а рецептата да ги прекарате по-хубаво я прочетохте само няколко реда по-нагоре. Лайквайте постове на хората, които харесвате и може да стане чудо - я Клуни да се разведе, или пък Анджелина Джоли да стане българска снаха. И да не забравите и роднините им в социалните мрежи...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
Сандокан преди 7 години
Азис ме кефи. Автентичната му талибанска визия.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя е тази романизирана ци-га-нка Джулиана Гани?
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Ама и нашите журналисти са едни интелектуалци!
12
1
 
12
 
! Отговори
Това е .... преди 7 години
Поредната порция гнусотия - текстова и снимкова!!!
11
1
 
8
 
! Отговори
Уха! преди 7 години
Толкова много правописни грешки в една статийка...
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евалла и статия! Ако добавим към нея и тази, за прииждащите от Турция да гласуват само за изборите, дори и не знаещи все още за кого...и родната действителност ще е отразена на 100%.
9
11
 
9
 
! Отговори
AA преди 7 години
...известната с известността си...четете ли какви глупсти пишете или сте *** от тъпотия?
8
4
 
7
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Каква е идеята на тази статия?Кои са тези хора?На кой му пука за тези нещастници?За какъв шоубизнес става въпрос?Това ли е най-интересното /или любопитното/ в страната ни? Боже ,докъде ни докараха...
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ася Капчикова не се е дипломирала, късана е на държавен устен изпит, сигурно защото е много грамотна и начетена. За разлика от другите плеймейтки, които не демонстрират интелигентност и начетеност, тая помакиня е много нахална и нахакана, щом си позволява да се изтъква, а е кръгла нула в действителност. Но за всичко са виновни журналистите, защото не я поставят на мястото й!
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия...
5
3
 
27
 
! Отговори
Вълнаро преди 7 години
Аз пък не мога да проумея едно: как псевдо-редактори, способни да пуснат такава боза, имат наглостта да редактират моите мнения.
4
1
 
18
 
! Отговори
ревлю преди 7 години
разревах съъъ да гущера и отварачката....ревъ, сополи абе също като Тити Папазов на баскетболен мач...
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже мили, България потъва,а вие ни занимават с възможно най-долнопробните "бръмчалки".
2
1
 
32
 
! Отговори
СССРейчо преди 7 години
Два *** - две отвратителни твари...... Единият - Гущеров, е син на мафиот и червен милионер, а Мара отварачката - отблъскваща с визията и поведението си чалга-джийка !!!!!!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събитието е от реалма на Софийския Университет! :))))))

Спонсорирани публикации