Баба издъхна на метри от секцията, отивала да гласува

Жената починала в училището, в което преподавала
26 мар 2017 14:52,
42
Баба издъхна на метри от секцията, отивала да гласува
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

80-годишна жена почина тази сутрин към 8:30 часа в Стара Загора, преди да успее да гласува, съобщи председателят на РИК Теодора Крумова, цитирана от "24 часа".

Очевидци разпознали, че починалата е бившата учителка по руски език. Тя трябвало да упражни правото си на вот в 76-а избирателна секция, разположена в сградата на Второ основно училище "Петко Р. Славейков".

По ирония на съдбата жената била учителка в същото училище, преди да се пенсионира. Когато обаче влязла в училищния двор й прилошало, тя се свлякла на земята и починала.

Гласуването в двете секции в това училище не е спирало, много от хората дори не разбрали за трагедията.

Аутопсия тепърва ще изяснява причината за внезапната смърт на възрастната бивша учителка.

Всичко за изборите следете във Facebook страницата ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
18
 
11
 
! Отговори
Бай Онзи преди 7 години
Пуснала парата дала бюлетината на полицай Иванов и фърлила топа след като разбрала че гласувала за бандита .....
4
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Ti normalen li si? Nad 70god da ne glsuvat...mnogo ot tezi vsushtnost zniat po-dobre ot mladite kakvo iskat. Imat po-pravilno useshtane za jivota i politikata
3
10
 
37
 
! Отговори
До номер 2 преди 7 години
Изводите ти са плод на много телевизия и много малко четене на книги. Нито един народ не е просперирал като е ограничил най-възрастните. Също, не е случайно че от древни времена управлението е било поверено на съвет на старейшините, а не на младите и щурите. "Порокът на младите е неумението да ръководят страстите си" - потърси и ще разбереш кой го е казал. И накрая, една приказка за важността и необходимостта от по-възрастните хора, пък дано ти е полезна: slovo.bg/showwork.php3?AuID=16&WorkID=3009&Level=1
2
63
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм против хората над 70 години да гласуват. Не е рационално за обществото. Акълите на повечето са изтрещели и имат ментални промени и не е редно да определят на по-младите организми как да се развива обществото. Те са консервативни и не взимат правилното решение. С гласуването си само забавят развитието на обществото. Нужно е да се вслушваме в младото поколение. Те са със свежи мозъци, колкото и да са щури.
1
12
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За възрастните да гласуват означава да изпълнят граждански си дълг, така разбират те нещата. Отнасяйте се с уважение към тези, които все още знаят какво е граждански дълг.

Спонсорирани публикации