Цветан Цветанов: Гласувах за реални решения за България

Той изрази увереност, че след изборите разумът ще надделее
26 мар 2017 12:30, Елка Василева
43
Цветан Цветанов: Гласувах за реални решения за България
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Гласувах за стабилността, за бъдещето на България и за това, което е най-важно - толерантността и реалните решения, които трябва да бъдат вземани за България с национален консенсус, каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново, председател на Националния предизборен щаб на партията и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като гласува в старата столица.

"От утре трябва да търсим пресечните точки за сигурност, европейски фондове, за това силният глас на България да бъде чут в ЕС. Трябва да се подготвим много сериозно за българското председателство на ЕС през 2018 година", посочи Цветанов.

Той изрази увереност, че след изборите разумът ще надделее: "Някои от опонентите ни бяха по-емоционални, но ние сме длъжни да търсим пресечните точки за изпълнение на националните интереси - това означава политическа отговорност. Всеки глас дава възможност даденият регион да има по-голяма представителност в българския парламент".

Цветанов коментира, че високата избирателна активност може да противодейства на контролирания вот.

"В тази кампания ние направихме всичко възможно да стигнем до хората, да дадем реалните решения. Дадохме много отговори на много въпроси, които ни бяха зададени", заяви той.

Водачът на листата на ГЕРБ в старата столица обясни, че Велико Търново и всички общини в България се нуждаят от европейската солидарност, но за това е необходимо да има стабилно правителство.

"Има само един верен път на развитие за страната ни - европейският", подчерта още Цветанов.

Преди самия вот семейството на Цветан Цветанов се черкува в Катедралния храм "Рождество Богородично", където през 2007 г. е била кръстена средната им дъщеря Василена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 7 години
Гласувах за реални решения - да си открадна за още шест апартамента.
29
0
 
3
 
! Отговори
Недоволен преди 7 години
Един подир друг наредили си имената,Всички искат пак на власт в парламата.Закони щели да нижат един подир друг,За благото на народа, а ний пак рупаме лук.Едните ценили енергиен възход,Другите викат, след Германия ний сме на ход.Пускайте братя бюлетини по свое усмотрение,Като минат изборите пак за бг ще има отново падение.
28
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
След като прочетох приказките на повечето политици и писаното отдолу в главата ми се върти само едно: БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Празнодумец.
26
0
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Скачай в мерцедеса на Винету и газ към прокоратурата че комунистите спечелиха и ви почват!
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кондиционния тренер на банкянския Роналдо
24
0
 
20
 
! Отговори
9689 преди 7 години
Празната кратуна цвъки гласувал с идеята,на всеки богати тъстове.На него най богатите.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами дано ви ръководи герб та белким видите големия рай.Да ама не... Простотията се изразява в това че гледате не джоба си, а някакво мачле приемайки изборите като спорт.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, виждат се едни лустросани картонени кутии на пръв поглед.Като погледнеш по внимателно виждаш ниско качество в сравнение със вложените средства.Тоест разликата между активните работи и реалните резултати е в нечия банкова сметка.
21
5
 
7
 
! Отговори
То 24 преди 7 години
Познаваш ли учители и виждал ли си им фишовете за заплати. Аз съм и да ти кажа един учител със стаж 15год взима над средната заплата за страната чисто (като са включени и за храна), а води ОП на 9 и 10 клас по 6 паралелки. Това са 24 учебни часа на седмица по 40мин - 16 астрономически часа седмично.
20
2
 
19
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Реално е ,че българската учителка не може да си позволи 3 дена почивка в Бг хотел !Реално е ,че за всяко болно дете организираме просия по медиите !Е ,да - реални са и безумно забогателите ,многомилионните им хотели и имоти в Бг и чужбина !
19
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецоооуууу, какво направихте с доцента от Банкя с България? Къде са ви реалните решения за тези 7 години? Продавахте, предавахте, крадохте и лъгахте, дадохте на Ердоган чувството, че може да си прави с България каквото си пожелае. Изгонихте младите, обезлюдихте селата, оставихте старите хора с мизерни пенсии и жертва на ромовете. Видя ли как се подиграха с доцента в Лондон? Цял народ ви намрази, подиграва и не иска. Не разбрахте ли, необразовани и неуки не стават да управляват, а само за кражби.
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УШЕВ ЦЕЦО-КРАДЕЦО С ШЕСТЯХТО МЕЗОНЕТА.....А ХОРАТА СЕ БЛЪСКАТ КАТО ВОЛОВЕ ЗА ЕДНА СРУТЕНА ПАНЕЛКА, А ГЕРБАДЖИИТЕ И НЕЯ ИСКАТ ДА ПРИЛАПАТ.
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РЕАЛНОТО РЕШЕНИЕ БЕШЕ УШЕВ ЦЕЦО ДА ТЪРКА НАРА, НО ПОНЕЖЕ СМЕ С БЪЛГАРИЯ, СЪДИИТЕ ВЪВ ВКС ГО ГЪДЕЛИЧКАТ ПО ПЪПА....
16
1
 
21
 
! Отговори
О преди 7 години
Видяхме некой физиономии. Питам аз ей така .... Цецка къде е, а Веско М., къде е куКунева, а ония тримата Сидеров, бургазлията, Каракачанов? Тех никой не ги отразява. Аааааа забравих! Лилиту Павлова що я криете? А Пепи Готиния Москов?
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Физкултурника е гласувал за увеличение с по 3 лв на пенсиите през 4 години. Това му е реалноста на човеко с шесте апартамента!
14
0
 
22
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
Странджа, писна ми да обикалям и да те търся!!Нито сутринта си си пил хапчетата, нито на обед!!! И молбата ти за изписване остава замразена за неопределено време!Прибирай се веднага в стаята! Повече няма да има молби а изпращам оня коравия санитар!А с Професора много ще се разправям!И двамата от утре с нови хапчета!!!
13
1
 
39
 
! Отговори
www преди 7 години
РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ КАТО НАПРИМЕР РУМЪНСКИЯ МОДЕЛ В ПРАВОСЪДИЕТО - ЗА ДА МОГАТ ДА ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА..
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цуцко е велик стратег и мислител, по лицето му е изписана неяероятната интелигентност. Ако Бочко не стане премиер, Цуцко достойно ще го замести. Той може, той знае, той даде принос България де е все по-бедна и рухнала. Всички които натока по арестите, съди и изнудва за пари, днес в Страсбург всички спечелиха делата срещу България. И им се плащат обезщетения за милиони. И този дрънгел гласувал за "реални решения"? Той ли ги взима решенията или Ердоган+Меркел? И той *** на чужди за пусти кинти
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забелязвате ли как Цветанов и Цачева ги крият по изборите!?

Спонсорирани публикации