Корнелия Нинова няма да играе с ГЕРБ, ще реди свой кабинет

Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си
Обновена: 26 мар 2017 23:05 | 26 мар 2017 23:00, Веселина Йорданова
148

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее. Това даде да се разбере соцлидерът Корнелия Нинова.

"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи", отсече Нинова в изявление от "Позитано" 20.

Заради стабилността и предстоящото председателство на България на ЕС обаче БСП била готова да опита да състави правителство, ако от ГЕРБ не успеят.

На свой ред тя поздрави основния опонент на партията си ГЕРБ за изборната победа. По-рано пък социалистите получиха поздравления от Борисов за "сериозната мъжка битка".

Нинова се похвали с увеличена подкрепа за партията си – двойно спрямо парламентарните избори през 2014 г. и три пъти по-голяма подкрепа за една година.

"Потвърждаваме резултата на президента Радев на първия тур, когато се брои партийният вот, това доказва, че сме на прав път", коментира тя.

"Промяната е процес, така че продължаваме напред заедно", заяви още Нинова и обеща, че БСП ще изпълнява програмата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички си спомняме как един *** успя да срази силно икономически страна в рамките на 2 десетилетия и още двайсет години Италия има да се справя с последствията. Интересно ми е как една такава държава като България ще може да преодолее тази беда като Борисов? И 100 години няма да стигнат - на победителите честито...
45
5
 
15
 
! Отговори
Швайца преди 7 години
Държава на лунатици. Всички реват за социални услуги, пък избират дясно от 30 години вече. И без човек да е гадател, гений, политолог и икономист, държава в която:1. Бивш монарх става премиер.2. Бодигард/пожарникар става премиер.3. Подава оставка и печели избори.4. Номер 3 се повтаря.няма как да бъде силна и стабилна - това са процеси, които са абсурдни и за бананова република.Наричайте ме червен, писач, платен... Но вече спасение в тази държава няма... помнете ми думата...
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 65За БСП е важно че сте гласували за тях, а не в какво вярвате. И все пак сте повярвали поне малко, защото ако не бяха направили тези промени сигурно нямаше да гласувате за тях.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62 Това са фасадни промени , нека не ни смятат за толкова глупави. Повече от сигурен съм , а и повечето хора който познавам и гласуваха за БСП на тези избори , го направиха само защото не искат повече ГЕРБ. Явно от централата на БСП уж чуват , но не разбират какво искаме ние обикновенните хора .
42
4
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
ГЕРБ е невъзможно да съставят правителство, Бойко пак ще си подаде оставката при първия труден момент.....
41
3
 
7
 
! Отговори
Циолковски преди 7 години
Сега трябва старите кучета в БСП дето как Корни ги натири, да и спретнат един пуч.
40
6
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 58 преди 7 години
Е как БСП не са се поучили от грешките си? Нали шефката им каза че повече задкулисие и управление с ДПС няма да има. Нали махнаха най-старите муцуни и сложиха нови лица. Нали издигнаха Радев за президент. Ти какво искаш още да направят за да им повярваш?
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КУРнелке каф кабинет ште редиш порно кабинет ли ами ДАИ адресче де
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на Нелия, а първата част от името да й е подарък от Бойко.
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към момента не харесвам БСП , защото не се поучиха от грешките си и все още не чуват достатъчно добре какво им казват обикновенните хора , но повече не харесвам ГЕРБ. Да Ви е честита победата Гербери , но дали наистина победихте и дали нямаше да спечелите повече ако бяхте загубили ? При тези опции който имате , смятам , че този път радоста Ви ще е кратка , а провала Ви неизбежен. Още веднъж честито !
36
9
 
9
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
До Гошу.........Те си мислят, че докато нормалните хора работят, а младите се забавляват (всичко това е електората на ГЕРБ)....... За колко 800 лв. работят "нормалните хора", а 160 лв.пенсия как ти звучи бе мутренски ***????От колко 9 години управлява това нищ0жество и какво направи смислено.Колко 450 000 млади напуснаха държавата за 9 години и дали се забавляват тука а?
35
2
 
16
 
! Отговори
Басри Кадиров преди 7 години
Другарката Нинова си изгърмя патрона нахалост. Сега като навърши 12 години в парламента ще трябва да се оттегли, без да е постигнала мечтата си да стане баш министър.
34
2
 
14
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До 29 червен анонимник. Много жалки и смешни излияния на лузър, другарю. Написал си и сума ти глу.пости и без да си доказал, че си някакъв умник, а по-скоро обратното щом харесваш червената чумма, обиждаш стотици хиляди, които явно са по-интелигентни и не вярват на твоите щуротии. Ако управленията на Винету са чак толкова лоши, защо пак го избраха бе, кратун червен? Защо, бе, отговори.
33
3
 
13
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Ха, птица домашна, че ГЕРБ да не би да размитат за вас. Борисов отдавна е казал, че с вас изобщо няма да си говори.
32
2
 
15
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Другарката *** беше твърдо убедена в победата си, както и всички нейни платени ***, прости маргинали и пенсионери, дето шарят тук и навсякъде другаде. НА какво ли не се нагледахме: "в неделя ГЕРБ отива в канала","свърши се с тая партия","убедително ще ги мачкаме" и накрая какво? Пак същото :))))) Те си мислят, че докато нормалните хора работят, а младите се забавляват (всичко това е електората на ГЕРБ), а те като по цял ден са по форумите и си повярваха, че са наистина много
31
2
 
14
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
*** Корнили'о,защо пак ни излъга?! Нали щеше да спечелваш изборите и се беше накокошинила и премиер да ставаш-к,ва стана ,ся?! Не разбра ли,че много отговорно се излагаш по всички направления и на всички нива ?!Де го Сидеров да ти каже:" Засрами се,***! " ! Че и нас излъга,махленките от квартала да глусуваме за кокона като теб -язък, язък,отидоха ни гласчетата! Втори път да не си посмяла да се изтипосваш по плакати и да приказваш на " ангро"!Айде,отивай в Брюксел при СерГЕЙЧО да си ближите раните
30
0
 
13
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 7 години
Грешно ги сметнаха гласовете другарите. За 10 месеца си удвоили гласовете. Ами не трябваше да бързате с изборите и да изчакате още три месеца , да се утроят.
29
0
 
14
 
! Отговори
Дедо Ташунко преди 7 години
Честита морална победа другари!
28
3
 
27
 
! Отговори
Цецка Цачева Две преди 7 години
Журанлиста към Нинова: Ще подадете ли оставка ако загубите изборите?Нинова: Няма да ги загубим.Журналист: И все пак ако загубите ще подадете ли оставка?Нинова: Няма да ги загубим.Абе Нинова . много си повярва бе къзъм, също като като кака Цецка
27
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладна ***, кабинет сънува

Спонсорирани публикации