Корнелия Нинова няма да играе с ГЕРБ, ще реди свой кабинет

Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си
Обновена: 26 мар 2017 23:05 | 26 мар 2017 23:00, Веселина Йорданова
148

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее. Това даде да се разбере соцлидерът Корнелия Нинова.

"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи", отсече Нинова в изявление от "Позитано" 20.

Заради стабилността и предстоящото председателство на България на ЕС обаче БСП била готова да опита да състави правителство, ако от ГЕРБ не успеят.

На свой ред тя поздрави основния опонент на партията си ГЕРБ за изборната победа. По-рано пък социалистите получиха поздравления от Борисов за "сериозната мъжка битка".

Нинова се похвали с увеличена подкрепа за партията си – двойно спрямо парламентарните избори през 2014 г. и три пъти по-голяма подкрепа за една година.

"Потвърждаваме резултата на президента Радев на първия тур, когато се брои партийният вот, това доказва, че сме на прав път", коментира тя.

"Промяната е процес, така че продължаваме напред заедно", заяви още Нинова и обеща, че БСП ще изпълнява програмата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Go home horny-Korni, you're drunk!
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как точно ще съставиш кабинет, когато нямаш мнозинство в парламента, Корнелио, Корнелио? Каквото и да се опиташ да прокараш, ГЕРБ и останалите партии ще гласуват против. Обединените патриоти (9.5%) ще подкрепят ГЕРБ, ДПС (9.3%) ще подкрепят я теб, я ГЕРБ, а за партията на Марешки е неясно. А ГЕРБ просто ще гласува против. Хич не се и опитвай, ще те смачкат много бързичко.
24
3
 
21
 
! Отговори
Оксиморонов преди 7 години
Абе какво стана то, избирателите на Радев защо бойкотираха избраника си? Радев гласува за БСП, а пък тя загуби. Дали щото "великия" пилот спечели с гласовете на Доган?
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май са свършили парите на руските ***. Такава тишина ми гали ухото.
22
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко-джанката пак ще има възможност да застане начело на държавата! Не че Корнелия е цвете, ама държанието и е по-подобаващо за политик! Варели пък какво направи като спря 20-30 автобуса с турско-български гласоподаватели- показа на народа колко му е акъла- 1000-2000гласа и с тях и без тях! Само един се държа достойно на тези избори- Марешки и лично и аз очаквах повече хора да гласуват за него! Само се надявам да не излезе и той "патерица" на Бойко-джанката!
21
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ-ДОБРЕ СЕ РАДВА, КОЙТО ПОСЛЕДЕН СЕ РАДВА.АМИ АКО ТИКВАТА СЕ ОКАЖЕ ГНИЛА ?
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Масква цела програма им спуснаха ко да праят а те пак се окакаха. Явно на народа по му се ходи на море в Гърция, отколкото по манифестации.
19
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реално Нинова спечели, тя има много повече додадени гласове. Нека си се кефи жената.
18
3
 
28
 
! Отговори
е преди 7 години
Загубихте заради глупостите на Елена Йончева и да ти кажа и твоите изпълнения по студията.Страх ви е да управлявате ,защото вече не сте истински комунистическа партия и лесно ще ви свалят .... Жалко да провала ,защото за мен това е голям провал .Оставка за Корнелия и толкоз.
17
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
само не ни докарваите до избори честита победа и за четри години дано тоя път няма изключения има пролуки герб да си ги коригира от първите дни и да гледат кого слагат
16
2
 
4
 
! Отговори
istinata преди 7 години
otkachalki.az li ne sum v red?kakvo stava?tazi e bolna ne moje da govorish takiva gluposti.mi mnogo iasno che ne moje d aima kabinet s gerb...napravo ne mi se pishe niamam diploma z apsiholog no poznavam glupavite hora i taia e mnogo prosta
15
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно, къде се покриха червените ***? Май верно са били платени. Такава активна агитация за червената мафия, а сега никакви ги няма.
14
5
 
34
 
! Отговори
Е. преди 7 години
г-жо, Нинова или май другарка се казваше?Вие не сте алтернатива, вие сте болест, която трябва да се лекува дълго и упорито.П.С Иначе ме развеселихте
13
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Корнела и за бостанско плашило няма да я изберат. Леле какви апаратчици издигат кумунягите, не ви ли е срам бе *** мръсни.
12
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората са принудени да гласуват за ГЕРБ, само и само това зло БСП да не се върне на власт. Няма алтернатива. Лошо и се пише на нашата държава.
11
5
 
30
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Колеги ***, аз нищо не разбрах от депешата на другарката баш-Тролка вице йотова- да продължавам ли да възхвалявам *** и да плюя Борко Борисов ? Ще ни плати ли и за днес ? Аз си минах нормата от 86 поста днес и ако не плаща - да си лягам.
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо трябва да спечелите другарки ***.
9
5
 
13
 
! Отговори
ВЯРНО преди 7 години
"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи". ПРАВИЛНО, г-жа Нинова! Заради съмнителна конюнктурна изгода не трябва да продаваме принципите си.
8
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според БСПенделите герб максимум 15 процента събираха, а БСП поне 50, кво стана бе, п0тки майни, 2 месеца червена помия сипахте и пак хванахте кочана! ГЕРБ ПОБЕДА! БОРИСОВ ПРЕМИЕР! ШЕ КВИЧИТЕ СЕГА ДО СТЕНАТА!
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То няма друга Лява партия ***? Кво ще редиш съчки ли? Или с ДПС :)))?!?

Спонсорирани публикации