"Борисов 3" може и да зависи от златния пръст на Марешки

Времето не стигнало на АБВ, за да се представи по-добре на вота
17
"Борисов 3" може и да зависи от златния пръст на Марешки
Снимка: Булфото, архив

След като стана ясно, че АБВ - Движение 21 остава извън парламента, новият лидер на партията на Георги Първанов – Константин Проданов призна, че времето му е било малко и заради това резултатът на коалицията не е добър.

Още по темата

"Няколко хиляди души са ни подкрепили. Резултатът въпреки това не е удовлетворителен. Лявото все още е в криза. Трябва да извървим още път, докато хората успеят да повярват", коментира той пред Нова тв.

"Правим синтез между новите лица и опита на по-възрастните колеги. Нямахме време да се развием преди изборите. Всичко стана много бързо. За два месеца нямаше как с 5-6 медийни прояви хората да разберат за нас. Нямахме време да се наложим. Най-позитивният елемент в кампанията беше, че се видях с много хора от страната и чухме техните проблеми", каза още Константин Проданов.

Според него социологическите проучвания са повлияли на хората да не гласуват за АБВ, защото в прогнозите им партията нямала реален шанс за влизане в парламента. 

"Това се превръща в една самосбъдваща се прогноза. Те адски много влияят", каза Проданов и добави: "Има разлика между нас и БСП, но ние имаме собствен път. Търсене на аритметика в политиката, не винаги е добър подход".

Лидерът на АБВ смята, че новият кабинет, които ще направи Бойко Борисов няма шанс да управлява много дълго време. Според него независимо от победата на ГЕРБ, има голям негативизъм, а пък потенциалните партньори, които имат, до голяма степен са непредсказуеми.

"Най-вероятно ще се зависи и от златния пръст на Марешки. Това е неустойчива конфигурация, която много бързо ще се разсъхне и България за пореден път няма да получи това стабилно управление, което й е необходимо", прогнозира Проданов.

Според него и третия кабинет на Борисов няма да изкара докрай, както предишните два.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Гойко преди 7 години
Хе, голяма мисъл казал, че Борисов няма да изкара пълен трети мандат. Че то това е ясно още от сега при този парламент, а и който и да беше го чака същата съдба. Ама тогава кво пра'м, да ти дадем на теб с 2-та% ли да правиш кабинет?
13
0
 
3
 
! Отговори
Боко преди 7 години
До жиощн. Теб пък кой те пита, бе червен галлош? Твоето комунделско мнение няма никакво значение. Тихо.
12
2
 
5
 
! Отговори
474 преди 7 години
Не съм гласувал, защото не искам с гласа си да делегирам права на откровени престъпници. Не виждам достойни личности в целия политически спектър, които биха защитавали интереса ми , и за това се възползвах от конституционното си ПРАВО да избера НИКОЙ. Давайки си гласа за някой против съвестта си , бих станал съучастник в техните престъпления! Освен това смятам, че и дори да гласувам, изборите са купени и манипулирани и не отразяват реалния вот, така че наистина не виждам смисъл да гласувам!
11
4
 
6
 
! Отговори
жиощн преди 7 години
Борисов 3 ли ?! Предпочитам служебно правителство още 5 години, само не тоя пак !
10
1
 
3
 
! Отговори
чоко преди 7 години
Пичаго,не ставате за *** за зеле-модерните вляво -ясно ?
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния *** ала Петков/Първанов
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пич, симпатичен си ми, обаче зад гърба си с Петков и Първанов, quo vadis?Българите си имаме много хубава поговорка за случая - със стари ***, нов бард***к не се прави!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За резултата в лявото пространство, за качването на Бойко по стълбата на властта, за провала с избора на Станишев за лидер на БСП, това умно и интелигентно момче може да търси причините при Първанов. Личните му амбиции да се върне на бял кон разбиха БСП, а преди това позволиха на няки другари да се облагодетелстват и безнаказано да сринат авторитета на партията.
6
3
 
7
 
! Отговори
предложение преди 7 години
Започнете да издавате "Работническо дело",и хората бързо ще ви научат!И ще се скъсат да гласуват за вас!
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соц. боклууците са в несвяст :)
4
8
 
15
 
! Отговори
474 преди 7 години
Тези избори са поредния цирк, в който реших да не участвам. Не мисля, че разликата от предходното НС е голяма, само че този път т.н. "Воля" на мафиота Марешки ще крепи к*ра на ББ. Много здраве на всички, дето си мислеха, че от изборите нещо зависи!
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ся като секнат рублите кво праим?
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За два месеца нямаше как с 5-6 медийни прояви хората да разберат за нас.тоя 2 месеца обикаля по телевизиите и пак не му било стигнало времето. А може би на хората им е писнало от руския агент Гоце?
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На село не му викаме "пръст". Еле па златен.

Спонсорирани публикации