БСП взе един мандат от Патриотите, вече е с 80

Националистите пък си делят третото място с ДПС
36
БСП взе един мандат от Патриотите, вече е с 80
Снимка: БТА, архив

Мандатите на БСП се увеличиха с един. Столетницата вече има 80 места в парламента към 14.30 часа.

Още по темата

Мандатът е взет за сметка на Патриотите, които остават с 26. Точно толкова имат и ДПС, съобщи Михаил Константинов за "24 часа".

Той уточни, че до края на деня може да има и други размествания.

Причина за промяната е второ разглеждане на протоколите на СИК в три области – Софийска, Пловдивска и Перник, където е имало разминавания в цифрите. Вероятно предстоят нови подобни изненади.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Начката преди 7 години
След това което патриотите направиха на границата, ГЕРБ трябва да са луди да се коалират с Патриотите. Европа ще ги изяде! Правителство на малцинството с плаваща подкрепа от Марешки и ДПС това е!
34
0
 
1
 
! Отговори
мохамед али преди 7 години
А ПЪК ДОСТ ВЗЕ ЦЕЛИ 12 ДЕПУТАТА ОТ АГЕНТСКАТА ДПС........КАПИШ......
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да смятат наново протоколите няма как да отмъкнат 3 депутатски бройки от герб+патриоти за да нямат мнозинство.
32
2
 
5
 
! Отговори
и той е жертва преди 7 години
Някои си мислят че не са жертви на комунизма и си позволяват глупави коментари.Факт е че България има 80% от съвкупния продукт на Швийцария през 1939 г, а сега сме къде назад в класацията.Ако Нинова и Радев не бяха деца на "победителите" сега нямаше да живеят в такава бедна държава. Колкото и да им е мъчно, точно благодарение на такива като тях България направи скок назад в класацията.
31
1
 
9
 
! Отговори
dominici преди 7 години
И какво? Марешки наля милиони, за едни 4.15%. За малко и да не влезе в Парламента. Щеше да получи инфаркт милия, ако не беше влязъл. Ако от цялата работа ГЕРБ довършат Хемус, Патриотите избацат по-високи пенсии, а пък Марешки натисне малко картела и бензина по-евтин стане ... аз няма да се разсърдя. Но ... дали?
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безсепейците и абувейците вече се чудят как да напуснат партията-кърмилница и да пристанат там, накъдето мятаха трополета.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаква се управляваща коалиция между ГЕРБ, с "патриотите" и Марешки - общо 134 депутати. Другият вариант - БСП+"патриоти+ДПС също е вероятен, поради факта, че Бойко Борисов много добре знае в какво състояние е довел България и може и да не иска да е пак на власт, разбирайки добре, че не е за премиер. Вероятно точно затова Бойко Борисов подаде оставка преди няколко месеца.
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдете сигурни че патриотите ще се изпокарат 100на 100.
27
0
 
5
 
! Отговори
един откачен преди 7 години
няма страшно,политиците повече ще вземат от хората,отколкото ще получите.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
воля май няма да влезне в коалицията.май ще топлят депутатски места и ще се правят на опозиция заедно с БСП. защо ли ? защото марешки много си повярва,много се изхвърли. искал да става министър-председател. той Борисов каза,че на Томислав Дончев няма да си даде стола,че на *** ли ?
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АТАКА,ВМРО и НФСБ взеха един мандат от ГЕРБ след 100% обработени протоколи.ГЕРБ - 95БСП - 80АТАКА,ВМРО,НФСБ - 27ДПС - 26Воля - 12
24
2
 
5
 
! Отговори
До22 преди 7 години
Ти така ли избяга от лудницата,преструвайки се на психиатър И се криеш в мазето на Позитано 20.
23
3
 
8
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Направо да се слят тези националисти с ДПС, няма да е зле.
22
2
 
14
 
! Отговори
ДО Аман от мерудията преди 7 години
Проф.Константинов си е много в час още от 1990 когато разкри 350хиляди фалшиви гласа.От тогава другарите умишленно се мъчат да го унизят,а на младите тролчета като теб им е добре дошло да повтарят и неглижират едни и същи неща.Мерудията никне в твоята глава момче,а на професора това му е работата. Малки дървени интернет философи с кухи кра.туни.
21
0
 
9
 
! Отговори
Психиатър преди 7 години
Здравейте симпатяги! Странджата и Професора да са се мяркали! Снощи от 20.00 часа са избягали и не са си пили хапчетата!Санитарите са бесни!
20
0
 
6
 
! Отговори
До18 преди 7 години
А 10% процента/сумарно / от десните от кого ги взеха бе юнак? Не от БСП и ДПС,нали???А реформаторския блок взе,а не даде и там са най големите кариеристи.
19
0
 
6
 
! Отговори
Аман от мерудията преди 7 години
Професор "На всяка манджа мерудия", пак се е изложил. Какви размествания като резултат от сгрешени протоколи сънува? Случаят е достатъчно елементарен, за да бъде разбран и от мерудията - в данните са включени още протоколи, чакат се и още, за да стане броя на обработените протоколи 100%, а не 99.98%, както е сега и промени са напълно възможни, макар и малки.
18
4
 
6
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Какви мандати са взели бре? Напротив,най големият,, донор" е Герб.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дезинформаторския блок и така наречените патриоти, дадоха на ГЕРБ десетина депутати. ДОСТ взе на ДПС десетина депутата. АБВ и Д-ие 21 взеха на БСП 3-4 депутата. Партията на Бареков даде на БСП двайсетина депутата. Та така с "промените", които очевидно не са заради сгрешена "цифра". Бъркат се числата, а не цифрите, но и сгрешените числа не играят в случая.
16
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев се очертава като слаб и зависим президент.Мъчи се да лавира,но това е до време.Не може все така да кара без ясна позиция за нещата.Хлъзгав човек,но като всеки военен повече изрича,, заучени команди"

Спонсорирани публикации