БСП безкомпромисна! Коалиция с ГЕРБ – невъзможна!

Социалистите можело и да стоят в опозиция
Обновена: 28 мар 2017 15:37 | 28 мар 2017 14:52, Камелия Цветанова
119

След броенето на гласовете започнаха и заявките кой с кого би се коалирал и при какви условия.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в изборната нощ, че би взела властта, ако Бойко Борисов се откаже.

Днес социалистите се събраха на "Позитано" 20 за заседание на ръководството на БСП. Те трябва да препотвърдят позицията си, че няма да се коалират с ГЕРБ след изборите.

Социалистите ще обсъдят и преференцията или казусът "10/10". Най-вероятно БСП ще вземе решение самите кандидати да решават дали да се възползват от преференциалния вот или не.

Антон Кутев коментира пред Bulgaria ON AIR, че за БСП е много важно да не прави никакви компромиси.

Коалицията с ГЕРБ е невъзможна, защото те са популиска партия, ако трябва ще стоим в опозиция, отсече той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
9
 
! Отговори
BILL преди 7 години
До ДидиНатискат ги ПЕС, а ГЕРБ ги натискат ЕНП, за не влязат "националистите" във властта.
32
3
 
9
 
! Отговори
ех преди 7 години
Иванова,те мислят само за пари и секс .Народа е стадо ,което го стрижат и доят.Такива са всички .Държавата е репресивен апарат както казва Маркс ...... Толкоз е просто . Ленин ги беше разтурил всички тези *** ,но те пак изплуваха и изникнаха след десталинизацията.Впоследствие Горбачов ни върна в капитализма като се продаде на запада за 1 милион долара.
31
7
 
15
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
До АнонименТъй като смяташ, че ББ е неграмотен, а ЦЦ е ***, то тогава признаваш, че *** е и двете взети заедно! След като е бита тотално с 5,5%!
30
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се притеснявайте,герберчета.Промяната идва колкото бавно,толкова и сигурно.Те хубавите неща не стават бързо.Нали знаете,че бързата кучкка слепи ги ражда.Първо беше изметен президентът ви.Сега бяха отстреляни вашите седесарски дружки и останахте заобиколени само от"рубладжии",както ги наричате.Нещо,което между другото спомена и Ефенди Михайлов.А следващото и последно действие,което ще се състои или тази есен,или следващата пролет ще бъде последният валс на Бойко Тиквата от село Банкя.
29
6
 
11
 
! Отговори
Иванова преди 7 години
Ако БСП лидерите имат грижа за народа си трябва заедно с ГЕРБ да съставят правителство и да променят живота ни към по-добро. Та нали по изборните резултати половината от гласоподавателите са избрали едната или другата партия. Аз съм част от уморения и изстрадал български народ- няколко поколения ще си изживеем живота просто ей така, защото сме се родили по това объркано време. Жалко български политици.
28
4
 
14
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Те не че са ги канили . . .
27
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вероятно пак ще има избори - едва ли има партия, която да рискува после да бъде обвинена за разрухата в България, в която ни вкара ГЕРБ с "управлението" си от 2009 година досега.
26
9
 
7
 
! Отговори
срамота,другари преди 7 години
Корнелия направи невъзможното с идиотката Елена Йончева.Подари ни пак на мафията и мутрите на Марешки и на Симеонов . Алфа и СКАТ вместо да поемат по пътя на забравата отново ще пропагандират елементарен национализъм и популизъм от 20 век .Към тях вече се присъединиха и терористите от ВМРО. Нов курс на партията към марскистко ленински постановки и ново ръководство начело с млади другари .
25
7
 
15
 
! Отговори
м преди 7 години
Че кой ви пита вас бе?
24
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрацията отне първото място на БСП на изборите и така ще е завинаги!
23
14
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
Интересно ще е да се види кой ще са навие да управлява в България при това състояние на държавата, до което ни докара ГЕРБ? Най-интересното е дали ГЕРБ ще се набутат пак да крадат след като най-добре знаят докъде ни докараха.
22
2
 
12
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
КугеФ, не тичай като пърле пред майка.
21
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какаво я отказвате тази коалиция с Герб,още от първата минута след обявяването на резултатите,все едно от Герб пък са ви поканили бе т*пац*!!!
20
7
 
15
 
! Отговори
фсдж преди 7 години
Тези смешници никой не ги иска, ама те пак обявяват , че няма да се коалирали?!? Ама да се е чуло, че някой да им е предложил?? Не, те просто се изживяват като нещо значимо- а са едни смачкани мижитурки!!
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дедо не е ли популизъм да раздаваш на едни, пари за саниране които си взел от други? Не е, май е купуване на гласове, или пък комунизъм когато държавата раздаваше всичко.
18
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След толкова години управление на ГЕРБ, България е една разрушена държава. Най-добре това го знае Бойко Борисов и затова подаде на два пъти оставка като премиер - иска някой друг да му оправя бакиите, а след като ги оправи, ББ на бял кон да се върне на власт.
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След промяната в Европа, Борисов ще се изсули пак,защото вече няма да ги има старите крадливи дружки.Няма кой да му дава пари да "усвоява"и тези които му се радват ще останат с пръст в ...
16
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не трябва да прави нищо. На следващите избори ще бъде първа.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започва една световна турбуленция...Точно така.Тръмп им намекна на Европа, ама те още по здраво се хванаха във властта.До края на годината ще има нова ситуация в света.Жалко че при нас ще дойде последна.
14
7
 
14
 
! Отговори
ДО ГЕРБ преди 7 години
Значи си признаваш,че без купуване,Баце нито избори може да спечели,нито правителство може да състави.Ние между другото това го знаем.

Спонсорирани публикации