Михайлов: Няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган!

Няма да признаем резултатите, заяви той пред Bulgaria ON AIR
28 мар 2017 10:07, Елка Василева
170

Няма да признаем резултатите от изборите, независимо от това дали ДОСТ ще влезе, или не в парламента. Жалба вече е подадена пред представителите на европейските институции, вероятно ще бъде подадена и официална по съответния ред пред съда.

Това обяви в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Евгений Михайлов от ДОСТ. Той каза, че излиза с гордо вдигната глава от кампанията, защото всичко, заради което е влязъл в нея, се е случило.

"Помогнахме за обединението на християни и мюсюлмани, за преодоляването на тази омраза и разделение, което се насаждаше непрекъснато", подчерта той.

"Успяхме и да постигнем нещо реално - монополът, който в продължение на 25 години определя българската политика, бе разчупен, всичко, което говорихме за мафията на сараите, за Ахмед Доган", изброи Михайлов.

По думите му никога ДПС не е получавала по-тежък удар. Той посочи, че в момента с 1/3 е намалена парламентарната група на партията и "възможността сараите, Делян Пеевски и Ахмед Доган да определят българската политика".

"Омерзително е, че една държавна машина направи така, че да защитят интересите на монопола на сараите на Доган", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Във връзка с това, че в германската обществена телевизия излезе репортаж, в който ДОСТ беше определен като "партията на Реджеп Ердоган в България", Михайлов каза, че не знае какво потвърждават германските журналисти от една медия, а знае какво показват всички европейски медии - че в България се нарушават правилата за изборите.

"Няма нито едно доказателство за това, че ДОСТ е партия на Ердоган", настоя той.

"Европейските наблюдатели от ОССЕ са потресени, че в България се нарушава европейската практиката да може да се упражнява агитация на майчиния език", допълни Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Евгений МихайловДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз също съм потресен, че за видния скачащ бивш седесар Ефенди Михайлов, са гласували "цели" 279 души / 0,16% / в неговия 24 район в София, в който той беше водач на листата на ДОСТ /при общо гласували над 160 000.Не знам защо продължават да дават трибуна на такъв човек при положение, че абсолютно всеки човек сигурно би събрал повече само измежду познатите си. Това е показателно с каква популярност се ползва тоя продажник и няма никакво значение кого ще съди и какво ще прави
112
1
 
14
 
! Отговори
мушан преди 7 години
Дали Европейските наблюдадели са потресени,се съмнявам,по скоро аз съм потресен от мнението на синият Евгени Михайлов,пардон Ефенди Михайоглу.Точно той ,който има претенции да познава законодателства,трябва да знае че от 25.01. Европарламентът е спрял петицията на ДПС, внесена с по- вече от 20 000 гласа от евродепутата Илхах Кючук за агитация на майчин език.Комисията казва, че няма правно основание ,за подобни претенциии.Използването на езици по време на предизборни кампании,се урежда разл
111
1
 
14
 
! Отговори
Рекорд преди 7 години
Едва 296 души са гласували за водача на листата на ДОСТ Евгений Михайлов в столичния 23 МИР, показва справка в сайта на ЦИК.
110
0
 
21
 
! Отговори
Още търпение преди 7 години
Като не е партия на Ердоган, защо той обеща отпуск и безплатен транспорт? Защо турски министри призоваваха за ДОСТ?
109
0
 
19
 
! Отговори
Турска подлога преди 7 години
Смрад се разнася из евгениевите одаи, пардон кошари - свършил се е работата в гащите и сега се раздава наляво и ... наляво. Този, дето писа писма срещу Бокова и я провали, дето уж беше снимал П. Младенов, големия "седесар"... Пфу... Гнилоч. Повръща ми се само като му чуя името...
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я тия ,където плюят по Ефгену Мухъаноглу ,да си признаят, как му се възхищаваха през 90те особено след ,,оня запис",по думите на ефендиту ,,преобърнал политическата обстановка в България в полза на демокрацията,,въпреки предупрежденията ,че е записа е манипулиран.
107
0
 
18
 
! Отговори
леля преди 7 години
Господин Михайлов, що се не скриете на потайно място и за дълго?
106
0
 
25
 
! Отговори
Поаро преди 7 години
После Белене било лошо, този индивид не е ли за там според вас!
105
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ТАЗИ ПАРТИЯ Е ТУРСКА, НО СЪС СИГУРНОСТ Е АНТИБЪЛГАРСКА ДОРИ ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ТОЗИ МАЗЕН РОДООТСЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ Е КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ.ВСЪЩНОС НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ ЗНАЯ, ДАЛИ ТАЗИ ПАРТИЯ Е ТУРСКА - ДА ТУРСКА Е И ОБСЛУЖВА БЕЗУУМНИТЕ АМБИЦИИ НА ЕРДОГАН ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА СЕВЕР.НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КЪДЕ СЕ СКРИ МЕСТАН СЛЕД ИЗХВЪРЛЯНЕТО МУ ОТ ЛИДЕРСКИЯ ПОСТ В ДПС - В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО, ТОЕСТ НА ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ, В КОМПАНИЯТА НА ОФИЦИАЛНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТУРСКАТА ВЛАСТ И ЧАСТ ОТ ТУРСКАТА АГЕНТУРА У НАС, КОИТО НЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ НЕ ОТ БЪЛГАРС
104
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киряк Стефчо мустакат, колко *** те зарадваха, за да си продадеш дупето ?
103
0
 
18
 
! Отговори
ЕВГЕНИ ЕНИЧАРИНА преди 7 години
А ОЩЕ ПО-МАЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА ЧЕ ПАРТИЯТА Е БЪЛГАРСКА, ТЯ ВСЪЩНОСТ Е МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ПОДКРЕПЕНИ ОТ ПРОРОКА НА ПРАВОВЕРНИТЕ-ЗАТОВА АКО ВЯРВАТЕ В ИЗВЪНЗЕМНИ- ГЛАСУВАЙТЕ !
102
0
 
2
 
! Отговори
а преди 7 години
***, ***!!!
101
0
 
25
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Като си помисля, че дишам един въздух с това из.чадие ми се повдига ! Гнус ме е от такива под.логи ! Баси падението - да тръгнеш срещу народа си . За пари ли го правиш, не.щастнико ??? Проклет да си !
100
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още по време на турското робство е имало българи, които са предпочитали да бъдат потурчвани, отколкото да се борят за българската кауза. Евгени Михайлов е точно от този тип хора, а за съжаление в Душманското Обединение за Силна Турция има още такива !
99
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нищожество не заслужава нито да бъде показвано,нито да бъде коментирано.Само моля спец.службите с повишено внимание към това нещо.
98
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евгений, ако попитаме българите кои са съвременните герои, може да не получим еднозначни отговори, но ако попитаме КОЙ е ПРДАТЕЛЯТ от най-новото време, всички единодушно ще кажат, че ТОВА си ТИ!
97
0
 
24
 
! Отговори
Homer преди 7 години
Я, Ефенди Михайлов!!!
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До92 Доказано е ,не поп Кръстю е предал Левски,но българина продължава да очерня един българин борил се за свободна България.
95
0
 
19
 
! Отговори
бизнес.... преди 7 години
Евгени, ......резултатите са това , което са. Като стока са .....Плащаш, колкото струва....и... стискаш устатата си ....плюс ръцете по търговски.....Нека всеки научи това правило....., иначе ....нищоооооооооооооооо. Ще гладува семейството ти до следващия съботен пазар.............., докато се научиш...............
94
0
 
32
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Не се хаби, ефенди, никой не те слуша! *** си купи кафе в Айтоските села и го поискай на български. Ако ти дадат, ще е на двойна цена. Много работи не знаеш

Спонсорирани публикации