Михайлов: Няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган!

Няма да признаем резултатите, заяви той пред Bulgaria ON AIR
28 мар 2017 10:07, Елка Василева
170

Няма да признаем резултатите от изборите, независимо от това дали ДОСТ ще влезе, или не в парламента. Жалба вече е подадена пред представителите на европейските институции, вероятно ще бъде подадена и официална по съответния ред пред съда.

Това обяви в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Евгений Михайлов от ДОСТ. Той каза, че излиза с гордо вдигната глава от кампанията, защото всичко, заради което е влязъл в нея, се е случило.

"Помогнахме за обединението на християни и мюсюлмани, за преодоляването на тази омраза и разделение, което се насаждаше непрекъснато", подчерта той.

"Успяхме и да постигнем нещо реално - монополът, който в продължение на 25 години определя българската политика, бе разчупен, всичко, което говорихме за мафията на сараите, за Ахмед Доган", изброи Михайлов.

По думите му никога ДПС не е получавала по-тежък удар. Той посочи, че в момента с 1/3 е намалена парламентарната група на партията и "възможността сараите, Делян Пеевски и Ахмед Доган да определят българската политика".

"Омерзително е, че една държавна машина направи така, че да защитят интересите на монопола на сараите на Доган", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Във връзка с това, че в германската обществена телевизия излезе репортаж, в който ДОСТ беше определен като "партията на Реджеп Ердоган в България", Михайлов каза, че не знае какво потвърждават германските журналисти от една медия, а знае какво показват всички европейски медии - че в България се нарушават правилата за изборите.

"Няма нито едно доказателство за това, че ДОСТ е партия на Ердоган", настоя той.

"Европейските наблюдатели от ОССЕ са потресени, че в България се нарушава европейската практиката да може да се упражнява агитация на майчиния език", допълни Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Евгений МихайловДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
38
 
! Отговори
касетата преди 7 години
този евгени винаги е мамел, срам за българщината.Да отиде на гроба на Петър Младенов да му се извини.
92
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кириак Стефчов, няма доказателства, че зад дост НЯМА ръка турската държава
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам, но всеки който е имал нещо общо със завряния зет с течение на времето затъпява, става предател, крадец и т.н. отрицателни качества. Този, Кунев, Цв. Василев, Нинова и т.н.
90
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еи михаилоглу кога ще ти правят сюнет да почерпиш с баклава аз съм ти приготвил едно фесче с голям пискюл
89
0
 
34
 
! Отговори
morelini преди 7 години
Много се изложи Михайлов...много.Къде беше през 90 год и къде си сега..патерица на Местан.С него ли беше в турското посолство където търсеше уж закрила един......Български Депутат.Нищо не става и от теб вече...бита карта си...ващите трябва да се срамуват от теб макар че...какво са виновни те че чавка ти е изпила акъла...Срам Михайлов...срам.
88
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пък кой го бръсне за слива!
87
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Поп Кръстьо трябва да бъде съден за държавна измяна и заплаха за националната сигурност.
86
0
 
12
 
! Отговори
Dino преди 7 години
Stiga ste go puskali da govori tozi trski ***!
85
2
 
18
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 7 години
Този ми беше симпатичен с ,,танковете", но после ......залиташе за парици, където му попаднеше.Да ....де....гладно не се стои, но е объркал посоката. България е християнска държава с 9% мюсулманско население. А тази част от хората имат , ама наистина имат права след 1989-та, но някои от тези ....най-вече политичетата им искат повече права от българите. Еми....нема да стане.Объркал се господинът.
84
1
 
42
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Взе ли си 30-те сребърника, Евгени-оглу? Предизвикваш повече отвращение, отколкото омраза. Като гадно, слузесто, пълзящо нещо. Майчин ли е езика, Гад-ино наложен с огън и ятаган от Поробителя? ОССЕ ще насъскваш, срещу собствената си Нация, в услуга на чужда? Как се казва на български такъв човек? Предател? Как бориш монопола, като смучеш пиш-ката на довчерашната дясна ръка на Доган - Местан? Говори каквото искаш, но Рода ти те презира.
83
1
 
43
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Че няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган, не е доказателство, че ДОСТ не е на Ердоган. А тоя Михайлов е просто жалък.
82
0
 
34
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 7 години
Тая презряна твар не си намери място в живота, защото непременно трябва да е в политиката. Съмнявам се че дори му плащат, по скоро го държат за топките с някой компромат.
81
0
 
39
 
! Отговори
peko преди 7 години
само кажи кой ти плаща и ще го видиш доказателството.отвори турски вестник преди изборите и ще го видиш доказателството.чуй изказвания на турски политици преди изборите и ще го чуеш доказателството.
80
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо никой нищо не казва за Слави Бинев.А ДОСТ ,ако е партия на Ердоган,то този,който го твърди е английската кралица.
79
0
 
37
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Мерзка, огладняла, жадна да се продаде твар!
78
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предател, безродник, ***, бо.к.л.у.к това е евгений михайлов.Пожелавам му всички кървави пари които изкарва, да ги дава за лекарства и свещи.
77
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги е търсил келепира.Завърши ВГИК в Москва по време на СССР.Знае се кои можеха да отидат да учат там.Оплю комунизма като започнаха промените през 1989 година и се писа демоктат.Сега е намерил друга хранилка - при подкрепяната агресивно от държавния апарат на Турция,новоизлюпена партия ДОСТ. Е,ако това не е ***,здраве му кажи.
76
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знае ли някой с какво се занимава това ***,освен с национално предателство.Само не ми казвайте,че е режисьор,според мен за нищо не става.
75
0
 
49
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Никой не защитава Михайлов, значи има надежда
74
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този жалък измекярин изглежда е ДОСТа закъсал финансово,щом е готов и на дявола да се продаде само да оцелее.Горкия ***.

Спонсорирани публикации