Михайлов: Няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган!

Няма да признаем резултатите, заяви той пред Bulgaria ON AIR
28 мар 2017 10:07, Елка Василева
170

Няма да признаем резултатите от изборите, независимо от това дали ДОСТ ще влезе, или не в парламента. Жалба вече е подадена пред представителите на европейските институции, вероятно ще бъде подадена и официална по съответния ред пред съда.

Това обяви в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Евгений Михайлов от ДОСТ. Той каза, че излиза с гордо вдигната глава от кампанията, защото всичко, заради което е влязъл в нея, се е случило.

"Помогнахме за обединението на християни и мюсюлмани, за преодоляването на тази омраза и разделение, което се насаждаше непрекъснато", подчерта той.

"Успяхме и да постигнем нещо реално - монополът, който в продължение на 25 години определя българската политика, бе разчупен, всичко, което говорихме за мафията на сараите, за Ахмед Доган", изброи Михайлов.

По думите му никога ДПС не е получавала по-тежък удар. Той посочи, че в момента с 1/3 е намалена парламентарната група на партията и "възможността сараите, Делян Пеевски и Ахмед Доган да определят българската политика".

"Омерзително е, че една държавна машина направи така, че да защитят интересите на монопола на сараите на Доган", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Във връзка с това, че в германската обществена телевизия излезе репортаж, в който ДОСТ беше определен като "партията на Реджеп Ердоган в България", Михайлов каза, че не знае какво потвърждават германските журналисти от една медия, а знае какво показват всички европейски медии - че в България се нарушават правилата за изборите.

"Няма нито едно доказателство за това, че ДОСТ е партия на Ердоган", настоя той.

"Европейските наблюдатели от ОССЕ са потресени, че в България се нарушава европейската практиката да може да се упражнява агитация на майчиния език", допълни Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Евгений МихайловДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля си, колко не е бил маниполиран онзи запис дето го избута на гребена на вълната.
52
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, този плачко ако го видя някъде на усамотено местенце, как ще се удържа да не му извъртя една яка пестница. Трудно ще ми е, нали? Плюнката няма да си хабя напразно.
51
1
 
46
 
! Отговори
Фердо преди 7 години
И аз, г-н Михайлов, съм потресен от глупостите, които изговорихте. Как да наречем действията на турското правителство, освен като агитация за ДОСТ? Как да наречем вашите/турските/ мераци за нарушение на конституцията - агитация се води само на български език, освен като първо стъпало за кантонизиране на България по етнически признак? Трябва да си голяяяямо канарче, за да не видиш това!
50
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Няма нито едно доказателство за това, че ДОСТ е партия на Ердоган", настоя той.Освен явната подкрепа, директно изпращане на министри да агитират, организираните автобуси, и последвалата пяна на уста при провала.
49
2
 
56
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Някои турци в България се оказаха по големи патриоти от този.
48
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ли е усещането всички да те псуват? Имам чувството, че е много горд.
47
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха,ха Как няма доказателства,след като управляващи в Анкара открито агитират за ДОСТ сред изселниците в Турция?Този за толкова ли глупави ни взема?
46
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Михайлов изглежда очаква Ердоган да стане почетен председател на ДОСТ, за да признае,че тази партия е турска.
45
1
 
55
 
! Отговори
цветанов преди 7 години
Този турчин защо носи българска фамилия,отвратен съм от предателите
44
1
 
58
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Кирияк Стефчов остана на сухо !!! Сега накъде Евгений Михайлович ? След БКП ,СДС ,ДОСТ -накъде ?
43
0
 
44
 
! Отговори
гюнтер преди 7 години
Този човек ще се оглежда като гърмян заек доста време да не попадне на някои патриоти с по-лабилни нерви и тикове на юмруците :)
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На едни избори ДПС 5%,патриоти3,2%,на тези избори ДПС 9% патриоти 8% ДОСТ 2%,хахахакакто виждате завишили са им умишлено процентите за да могат да дадат гласове и на ДОСТ.Тези избори са пълна фалшификация,75% от имащите право на глас не са гласували,щом за референдум искат три милиона гласа тогава не може със 800 00 гласа да съставят кабинети и да влизат в парламента.А освен това обединените мафиоти донесоха куп дела срещу България,сега В Симеонов да плаща исковете от джоба си
41
0
 
42
 
! Отговори
кока кола преди 7 години
този за власт и пари е готов да предаде и майка си и баща си.
40
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
евгени,понеже не си желан на жълтите павета, оползотвори си уикенда. отиди до БАТАК. погледни черепите на децата в каменния саркофаг. и ако наистина не те гризе съвестта, можеш да пийнеш едно вино на гроба им,ей така,за кеф,може и с някой от новата ти партия- приятел по убеждение.
39
0
 
49
 
! Отговори
Дельо преди 7 години
Мисля ,че отсега нататък дълг на всеки честен и достоен българин е да заплюе в лицето където срещне този предател!!!!
38
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
bravo evgeniy7
37
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не ти се доповръща от такъв гнусен предател.
36
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евендито Михайлов да обясни ,как от репликата на Младенов ,,По добре да дойде Станко/председателя на Народното събрание/успя да маниполира записа на,,По добре да дойдат танковете",пък после да ни лъже за партията ДОСТ.
35
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, има едно хубаво нещо в тея *** и това е, че изпапаха малко от гласовете на ДПС.
34
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Танкистеееее, в Анадола ще те провъртат в аспуха всеки ден. Явно ти е харесало за да си с бисексуалния Местан. Еййй, левите резби се надушват и през границата.

Спонсорирани публикации