Михайлов: Няма доказателство ДОСТ да е партия на Ердоган!

Няма да признаем резултатите, заяви той пред Bulgaria ON AIR
28 мар 2017 10:07, Елка Василева
170

Няма да признаем резултатите от изборите, независимо от това дали ДОСТ ще влезе, или не в парламента. Жалба вече е подадена пред представителите на европейските институции, вероятно ще бъде подадена и официална по съответния ред пред съда.

Това обяви в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Евгений Михайлов от ДОСТ. Той каза, че излиза с гордо вдигната глава от кампанията, защото всичко, заради което е влязъл в нея, се е случило.

"Помогнахме за обединението на християни и мюсюлмани, за преодоляването на тази омраза и разделение, което се насаждаше непрекъснато", подчерта той.

"Успяхме и да постигнем нещо реално - монополът, който в продължение на 25 години определя българската политика, бе разчупен, всичко, което говорихме за мафията на сараите, за Ахмед Доган", изброи Михайлов.

По думите му никога ДПС не е получавала по-тежък удар. Той посочи, че в момента с 1/3 е намалена парламентарната група на партията и "възможността сараите, Делян Пеевски и Ахмед Доган да определят българската политика".

"Омерзително е, че една държавна машина направи така, че да защитят интересите на монопола на сараите на Доган", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Във връзка с това, че в германската обществена телевизия излезе репортаж, в който ДОСТ беше определен като "партията на Реджеп Ердоган в България", Михайлов каза, че не знае какво потвърждават германските журналисти от една медия, а знае какво показват всички европейски медии - че в България се нарушават правилата за изборите.

"Няма нито едно доказателство за това, че ДОСТ е партия на Ердоган", настоя той.

"Европейските наблюдатели от ОССЕ са потресени, че в България се нарушава европейската практиката да може да се упражнява агитация на майчиния език", допълни Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Евгений МихайловДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
1
 
! Отговори
Осман преди 7 години
СЛАВИ БИНЕВ СЕ ДАДЕ НА ТУРЦИТЕ И НА ТАТАРИТЕ.УЖ НЕ Е ХУБАВА ЯНА ПЪК КВО СТАНА........
132
3
 
3
 
! Отговори
А.М. преди 7 години
Това че г-н Местан твърди, че спирането на автобусите е повлияло не въобще на резултатите на изборите, а на техните си е чисто признание, че той е наясно за кого са щели да гласуват турските туристи. Тоест имаме случай на купуване на гласове. Според мен има достатъчно основание да подведе г-н Местан като отговорен за купуване на гласове.
131
2
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Докога ще търпим този предател да ходи по студията и да обижда страната. Хйде да помогнем на този *** да се махне от България по посока- любимата му Турция !!!
130
2
 
5
 
! Отговори
SABUDETE SE..... преди 7 години
BULGARI, SAGRAJDANI- ETO TOZI INDIVID E VSEKI DEN SRED VAS,GLEDA VI V O4ITE, STISKA NA NIAKOI RAKATA, DRUGI MU DAVAT PLATFORMA ZA DA RAZPROSTIRA DEMAGOGIA I ANTIBULGARSKA PROPAGANDA ! TOZI E SRED VAS, VSEKI DEN, PRED EKRANITE, V STUDIATA, PO NOVINITE I PR. VIE GO PRIEMATE RAVNODU6NO TOZI PREDATEL, NIAKOI DAJE IMAT OB6TI INTERESI S NEGO ! DOKOGA ?
129
1
 
12
 
! Отговори
Владимир преди 7 години
Абсолютен продажник!!! Гледа в очите българите и лъже, колко още доказателста иска за това че са про-турска партия с Подкрепата от Турция! Защо направо не си отидеш в Турция да станеш турчин, но е добре да се попиташ коя майкла те е родила? Българският народ не е глупав г-н Михайлов и никой блгарин няма да ви остави да навредите на държавата ни!
128
0
 
22
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Другарят демонократ,който успешно снима танкове по площадите,изведнъж стана привърженик на протурска партия.Хвала на таквиз ...българи.
127
0
 
20
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 7 години
Но за Бокова има, че била агент на КГБ? ДОСТ се подкрепя от Турция и това се вижда от самолет. *** eничapcки.
126
3
 
13
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
Хехе то няма доказателства и че Бойко е мутра, но си е мутра!
125
2
 
20
 
! Отговори
До Михайлов преди 7 години
Ти си срам за паметта на Левски ! Позор за рода си който преди 150 год. е бленувал за свободна и независима България...Продажник !
124
0
 
7
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
До АнонименИзобщо не е вярно, че "никой не отронвал дума" за тези същите безобразия! Както не е вярно, че и сега трябва да не отронваме...Ако имаш в предвид "медиите" и "партиите", питай тях, но всички обаче!
123
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно защо...в момента всички българи са срещу ДОСТ на Места, но не отронваха и дума, до преди 1г. когато същите неща ги правеха ДПС и Доган.Интересно. Много, при това.Който иска...да се замисля върху коментара ми.
122
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали сега имаш работа,трай си.Ще си платиш парното.
121
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поста на ДОСТ се върти в Турзия,а не на ДПС.
120
1
 
8
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
"Най-добре да дойдат грантовете"!
119
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
заминавайте за турция и там си правете бълг партия не искам турци доброволнонапуснали българия необразовани и прости да ми определят бъдещето и да вкарватедна шайка безделници в бълг народно събрание или отивайте на нивата с тютюна или се махайте
118
0
 
16
 
! Отговори
съм за гъмза преди 7 години
Ами като не сте на Ердоган,защо стояхте диван-чапраз пред Гьокче бе,***!?Дето дойде да ви подкрепя!?От това какво по-голямо дощЕй,от такива направо ми се повръща!!!!Това дори не е и предателство,направо нямам думи!!!!!
117
0
 
11
 
! Отговори
Георгиев преди 7 години
До БЪЛГАРСКИЙ Г-н Патриот да беше си сложил поне Българското знаме !
116
0
 
13
 
! Отговори
Михайлов, преди 7 години
Достатъчно интелигентен сте, за да знаете,че НЯМА НУЖДА от етнически партии като ДПС и ДОСТ.Още повече,че и ВИЕ като мен бяхте от СДС.Знаете, че този жест на Жeлев бе като "извинение' за ГРЕШКИТЕ на ЖИВКОВ( от благородство), а подкрепата на БКП беше, защото "нямаше КАК иначе да са ПАК във властта"! Измина време, партиите ДПС и ДОСТ са АНАХРОНИЗЪМ: всички сме БЪЛГАРСКИ граждани в ЕС( дори "целувката" на Местан и Станишев ПОТВЪРДИ това.) .Гласуваме за различни партии всички етноси: НЕНУЖНО е турс
115
0
 
15
 
! Отговори
авфе преди 7 години
Тоя па да ходи да се дупи на ердоган лудия терорист, да не мисли българите за ***... Това, че доказателствата не са изнесени е да не се подклажда напрежение в достатъчно напрегнатата обстановка.
114
3
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Нас националистите никой не може да ни унищожи. Нито, малцинствата, нито демократите, нито комунистите, нито либералите, нито анархистите, нито националите предатели, нито никой. Никой не може да ни откъсне от майка България!При всички опити, идват нови, и нови патриоти!!!А за такива национални предатели, като тоя от снимката, Левски е казал само едно-смърт,смърт и пак смърт!

Спонсорирани публикации