Ерик Клептън уплаши фенове с... инвалидна количка

Легендарният музикант изкарал тежък бронхит
31 мар 2017 12:23,
5

Ерик Клептън разтревожи феновете си със снимка в инвалидна количка, след като миналия уикенд отложи два концерта в Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик.

Легендарният музикант обясни, че отлага концертите заради тежък бронхит. На снимките обаче изглежда по-зле, отколкото се очаква за такава болест. Той се придвижва в количката на летището в Лос Анджелис, като държи за ръка дъщеря си.

Снимките на летището са направени в сряда. В четвъртък феновете затрупаха музиканта с пожелания в интернет за 72-ия му рожден ден. Много от тях изразиха желанието си да го чуят да свири на живо, когато оздравее. Други признаха, че се чудят как може да е толкова издръжлив и още да е жив.

Ерик Клептън тази година е изнесъл само два концерта в Медисън скуеър гардън в Ню Йорк. Той отложи концертите в Лос Анджелис за септември. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно Keith Richards бута количката
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се каже за Ерик Клептън, че е просто велик...е все едно да кажеш, че М.Шумахер просто караше кола, Моцарт просто е свирил музика, а Леонардо ДаВинчи просто е драскал с четки по платно.Честно казано, трябва да си доста голям кр**ен, за да снимаш и преследваш 10м. човек, който бива транспортиран с количка на летището.
3
0
 
9
 
! Отговори
Страхотен! преди 7 години
Едно време такива музиканти бяха "звездите" и правеха популярната музика. Сега сигурно пак има такива ама са никому неизвестни, а известните изпълнители са разголени мадами без капчица талант. Такива вече всичките са в пенсионна възраст, а някои даже си отидоха вече...
2
0
 
16
 
! Отговори
Зомбахо преди 7 години
Ерик Клептън! Един от най-великите музиканти в нашия свят.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разболял се е защо е обикновен човек.Някой ден ще умре,защото е простосмъртен,както всички нас. Само Путин ще живее вечно.Да сте чули,някога Путин да е бил болен?

Спонсорирани публикации