Преговори за правителство няма! Патриоти и ГЕРБ се поздравили

Тепърва започвали разговорите, нова сбирка – другата седмица
126

Около час продължи срещата в централата на ГЕРБ между ръководството на партията, начело с Бойко Борисов и лидерите на Обединени патриоти, но се оказа, че сериозни преговори за правителство не е имало.
Още по темата

"Разговорите предстоят", отсече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след края на сбирката, в която освен него участваха Валери Симеонов и Волен Сидеров и Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Томислав Дончев от страна на ГЕРБ.

Каракачанов увери, че разговорите днес са били съвсем общи, взаимно си честитили резултатите от изборите, след които ГЕРБ излезе първа политическа сила, а патриотите се наредиха на трето място след БСП.

"За програмите не сме говорили. Другата седмица най-вероятно ще е следващата среща. Тепърва започват разговорите, сега бяха много общи, съвсем като след избори", отбеляза първият сред воеводите.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че страната не трябва да остава дълго време в междувластие, така че няма много време за губене в преговори.

"Ако водим разговорите по-динамично, може да приключи бързо. Ако не станат нещата, се отива пак на избори или не знам на какво. Ако сме консенсусни и готови да действаме и се разберем, всеки със своите компромиси, то тогава ще се съкрати този срок. Хубаво е да не се протакват нещата", коментира още Сидеров.

Той добави, че след като са ГЕРБ първа сила, имат право да предлагат и да се обсъждат условия.

Лидерът на националистите обаче отказа да коментира кой формат на управление е по-вероятен – коалиция между ГЕРБ и Обединени патриоти или широка с участието на партията на Бойко Борисов, БСП и патриотите.

"На това в момента не може да се отговори", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
1
 
! Отговори
ГРОБ................ преди 7 години
НЯМАТ НАЯДАНЕ ТИА НАГЛЕДСИ......И НА ОНЯ СВЯТ ЩЕ ИСКАТ ДА СА ДЕПУТАТИ.......ЕЙ ГАДОВЕ НАРОДА ЗНАЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО А САМО ЗА КОКАЛА......ГЛАСУВАХА ВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ НАГАЖДАЧИ ..ТИЯ С ОБЛАГИ ОТ ВАС И ТИЯ ДЕТО ГИ ПРОКУДИХТЕ В ЧУЖБИНА.........
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валерка златно пръстче мамино, как са поздравихте ва
108
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и герб, и бсп, и патриотите не мислят за българите и България, симулират работа, а вече 2 мандата няма реформи, съда не работи, администрацията е корумпирана, общинарите крадат, здравеопазването също е окрадено и нереформирано, защо ги избирате тези, те само обещават
107
1
 
5
 
! Отговори
с нож и вилица преди 7 години
Обява: гладни и лакоми Обединени патриоти, с нож и вилица, търсят някой да им даде властта.
106
0
 
8
 
! Отговори
5 милиона преди 7 години
Милион и сто хиляди са гласували за т.н. "герб", а 5 милиона не са гласували за тях. Следователно, новото правителство трябва да бъде излъчено от мнозинството - от тези 5 милиона българки и българи!
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гарантират си стабилност. Коалицията с патриотите е хитро замислена.
104
0
 
1
 
! Отговори
Суровачкане преди 7 години
Увеличенията тепърва почват а сутринта от някъде се чуваше и Патриотичния глас на Симеон Дянков
103
0
 
3
 
! Отговори
упс... преди 7 години
Малиии.... що баници, що кюфтета и чевермета, що торти, пастички и баклави шЪ има...Що ядене и пиене шЪ паднеее, що сфери на влияние, що "обръчи и чадъри"....Е, някой ще трябва да плати за "мастрафа", та сещате ли се кой ще плаща????Газ, елекричество, данъци.... Запасете се с хапче "Валидолче", мехлемче "Вазелинче" и мнооого търпение!Мазохистите, Обожяват Болката!Ха, честито!!!!
102
2
 
10
 
! Отговори
Генчо Зелендалски преди 7 години
Предлагам Сидеров да е Министър председател, Симеонов на МВР, а Каракачанов на Културата. Да я съсипят тази държава тотално, че поне да почнем от нулата.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров ако се хване отново със тия туй е края на политическата му кариера даже и той би трябало да го знае.
100
1
 
2
 
! Отговори
до: 105 преди 7 години
Как така сега изведнъж Стоян Динков стана евреин а ромът Депутат Московски стана българин за теб , как ги правите теа неща с магия ли , абе когато не ви изнася нещо и решавате че вскичко тва са глупости , мога да ти кажа само едно нещо комунистъ-историк Божидар Димитров прикрива Истината защото така му е наредено тоест да не казва и не разрешава да се знае какво точно се е случило преди 1000 или 100 години
99
1
 
13
 
! Отговори
дръндер преди 7 години
"Консенсусният" Сидеров- познавате ли го?Тоя е готов на всичко за властта!
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разговори за програми не е имало,а и кой се интересува от програми. нека се поздравят,нека попразнуват,пък ще му мислят. нали вече са във властта. сега да кръжат около бойко и да си траят,че иначе ....като реформаторите.
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце ви е приготвил за министърка отново дебелото животно Свинетка. Тя ще ви суровака с нова Винетка от 150 лева. Нали си избрахте Тикварчето от Банкя, а той с новите цени ще ви види сметката. Нинова щяла да върне комОнизамът, нали? Ето защо Тикварчето ще еи даде свиреп капитализъм, ще ви влаза четвъртит но нали е от Баце, ще бъде с герберски вазелин. Хе-хе, над милион доказани глупци гласували за един престъпник. Честито, умници!!
96
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България има от всичко по много. Прекрасна природа, славна история и мъдър народ. Има цели три градски десници, две цесеката, две турски партии и безчет руски.НО БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН, ВЕЛИК ТИТАНИЧЕН, ЛЮБИМ,БОЙКО БОРИСОВ СЛАВЕН ПРЕМИЕР!
95
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да направиш правителство с Мутрагеньо означава, че ще признаеш за грабежа и геноцида спрямо българите. Ще направят защото ще лапкат парички. Мутрагена трябва да се остави сам, защото от неговото управление разбрахме, резултата е бедност и разруха, полягане на Ердоган и приемане на камилари. Които гладуваха за Тиквеника да не плачат от 01.04. когато цените литнат и обеднеят още. Да им е честито! Демокрацията дава но и повече взима.
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е проблема да купиш тримата кияка, правещи се на патриоти. Тиквата проста е откраднала милиарди. Ще им кихне по 10 милиона и те ще му полегнат като верни кученца. И България ще тръгне още по-бързо спиралата на бедността.
93
3
 
10
 
! Отговори
до 90 преди 7 години
супер, да му мислят не само бъдещите ми внуци, ами и правнуците. Важното е Бибетко да има едни пари които да раздава от джоба СИ!!! - не е лут които изяжда зелника, а които му го дава - с тоя народ толкова
92
3
 
11
 
! Отговори
до: 95 преди 7 години
Самo един писател се усмелява да каже истината тоест писателя Стоян Динков всички други историци като Божидар Димитров са инструктирани да казват неистината или Дезинформацията , докато се крие всичко това Истината няма да види бял Свят
91
10
 
5
 
! Отговори
don преди 7 години
тримата *** - така наречени патриоти май си повярваха че ще управляватДоколкото разбирам май от ЕНП искат да ги ползват за параван за унищожаване на България.Действията на ББ са ясни отдавна той работи да ни унищожи като нация и държава в Правим нов бърдак със стари ***.е що си подавахте усттавката и да потрошим държавни пари за този дето духа Аз съм патриот но тези трима *** не ги считам за такиваЦяла България им се смее

Спонсорирани публикации