Съботен бис: Кои гърди ще стават звезди и гей ли е Джизъса?

Николета се нанесе при Ники М., Боби М. пак върти кючеци
Обновена: 17 апр 2017 16:06 | 1 апр 2017 20:00, Александър Попов
19

Николета с послание от банята на Ники М.

Вратарят Николай Михайлов се завърна под рамката на националния отбор за голямата победа над Холандия. Той не допусна гол, въпреки, че в Турция го "шият" редовно. Дали пък за добрата му игра не се крие Николета Лозанова? Плеймейтката вече се е нанесла в апартамента му в столицата и за доказателство се щракна от банята му. С любовно послание върху запотеното стъкло - сърце и LOVE YOU! Самият Михайлов липсва, но пък, че банята е негова, стана веднага ясно. Още повече, че я е показвал и пред медиите.

И докато Ники палува с плеймейтката, баща му отново припомни за чалга уменията си на дансинга. Шефът на БФС Боби Михайлов и Емо Костадинов влязоха в Клуба на Алхимика. Те бяха гости за рождения ден на депутата Димитър Георгиев, а героите от САЩ'94 се развихриха и на дансинга. Явно Боби като чуе ориенталските ритми и сърце не му дава да си тактува от масата. И правилно, все пак през годините се наложи като най-кръшния шеф на футбола в историята ни. А движенията с ръце са си негова запазена марка.

И докато сме на футболна вълна да не забравим наместника на Бог сред ритнитопковците - Благо Георгиев. Неговата все още законна съпруга загатна, че може да е гей, въпреки, че всичко сочи, че и това семейство на Джизъса няма да оцелее, заради "слабия му ангел". Двойката има поредните затруднения в брака, като винаги Благо е сред заподозрените в изневяра. Есмер пък проведе дискусия за сексуалната ориентация на Благо в социалната мрежа.

Татарката се обясни в любов на колумбийския певец Малума - "Момичета, имам нова любов. Той е нереален във всяко едно отношение. Слушам го вече 3 дни. Дали и той е гей?", попита Есмер. Нейна позната побърза да разбере дали мъжът й се е оказал гей.

"Обикновено не отговарям на такива глупости. Не, моят мъж не е гей. Нова любов означава нов творчески фаворит сред съвременните изпълнители. Не бъдете толкова буквални във всичко, сега в България вече сигурно са написали, че Благо е гей", ядоса се Есмер.

Ами няма как да напишем, че е гей, след като постоянно е в компанията на столични бръмчалки. Които не крият и възторга си от неговите умения...

Сред тях не е Джулиана Гани, тя се е заела с доста по-сериозна задача - да направи гърдите си звездни като нея. Това означава, че и тя е звезда, но с какво е известна? Явно у нас си звезда, стига да имаш обемна пазва и да твърдиш, че е най-голямата. Над 1000 кубика силикон те изравняват по значимост с хора, които все пак са постигнали нещо. Но нека не задълбаваме - и в Щатите не е по-различно. Там Ким стана звезда с голямо дупе.

"Много си ги харесвам, те са прекрасни и тепърва ще стават звездни като мен", гали в нелепо видео бомбите си Джулиана. И ни призовава да не се комплексираме от гърди като нейните. Без никакъв комплекс споделям моето мнение - жени, никога не си правете гърди като на Джулиана, дори не е еротично. Освен ако Господ не ви е лишил от гънки и сте твърдо решени да ставате известни в Софията. Защото тук за да изпъкнеш в морето от силикон трябва да се напомпате до пръсване, джуките ви кокетно да докосват върха на носа и поне един път да се явите на безсмислен еротичен конкурс, на който да ви окачат пластмасова корона.

Някакви старозагорски рапъри - Зипо и Слаш, пък решиха да препикаят Народното събрание, Съдебната палата и храм-паметника "Александър Невски". Записали се и на видео, което вече не е активно, но пък снимките остават. И те недоволни от политиците, но пък протеста им "срещу всички неработещи институции" е направо тъп. Хубаво е такива полуидиоти, които се борят за триминутна слава, да бъдат препикани в едни затворени пространства със специален режим. Може пък да им дойде простветлението, че свободата не е слободия. Включително и при протестите.

Мара Отварачката продължава да е на гребена на медийния поток, след като стана ясно, че Християн Гущеров иска да я разкара завинаги от семейното им ложе. В светските среди веднага започнаха залози кой е с най-големи шансове да вкара под завивките фолкпевицата. Това е Георги Станоев-Бирмата, който доскоро излизаше с колежката на Мара - Алисия. Бирмата и все още г-жа Гущерова са имали вземане-даване и преди, носят градските легенди. Дори имали забежка по време на брака на Мария, която обаче станала достояние на Гущеров. И това била една от причините да мисли за развод.

Продължаваме на фолк вълна с Анелия, която изплаши феновете по време на участие. Коментарите към певицата, която няма грам  корекции по нейни думи, бяха насочени към нейните устни, които видимо са набъбнали. Но ефектът някак се губи, тъй като певицата е заложила на прилепнала рокля, която разкрива неподходящо за шоубизнеса коремче. Освен ако не е свързано с щастлива новина, но няма никакви признаци тя да чака дете.

Нейната колежка Деси Слава пък явно не иска да изпада в подобно положение и полага грижи. Но най-вече за бюста си. Тя стягала прочутата си гръд, на която в момента поляга младият боксьор Благой Найденов, с техники, които включват мачкане и обилно поливане с хладка вода. Така де, какво е една попфолк певица без стегната и голяма цица?

Завършваме с най-популярния мъж във фолксредите, който наскоро дори бе повишен до посланик на България в Лондон - бизнесменът Коко Динев. Е, тази седмица стана ясно - Коко е невинен! Поне що се отнася до вървелите над десет години слухове, че е баща на детето на Нелина. Мистерията бе разкрита от самата певица по време на футболен турнир. Бащата на тийнейджъра Кристиян Иванов се казва Даниел Димитров - бизнесмен от старозагорското градче Гълъбово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
65 преди 7 години
коко динев _посланик в Англия??????Товасериозно ли е?
11
1
 
13
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Гледам от една победа над Холандия пишете оди!!Казвам няма да се класираме дори с толкова многобройни европейски отбори!.Преди имаше примерно самоЮгославия-от това вече са поне 6 държави!?! Маминият селски Бек ни го пробутвате както Басрито Дпесарското БФС
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той на 4-та снимка и Костадинов е на черешата.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпрос с повишена трудност: На колко Джака е Борислав Михайлов на 4-та снимка? На три или 4?
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че някой е завършил някъде нещо си, по никакъв начин не означава че може да се нарече журналист. За съжаление обаче е пълно с такива, които забелязвам че са изключително словоохотливи когато трябва да се драска за чалга,мутри (разбирай бизнесмени), плеймейтки и плейметк(разбирай к*рви) и тн. Просто си ги влече.А друг е въпроса че голяма част от населението ни е тотално изпростяло, и единственото което може да птави е да чете за тях, да им се радва и подражава.Трагедия
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямата Перука няма да изтрезнява...как няма го раздава на дансинга отново.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпреки че в Турция го ШИЯТ редовно.....Уахахахаххаххахахха......
5
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно не мога да разбера защо ги показвате и им давате "ефир" ? Медиите сте едните виновни за изпростяването на народа ни.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Десито май са и ожулени коленцата
3
2
 
80
 
! Отговори
Кофти преди 7 години
Напрво да повърнеш върху хората и елита им.
2
4
 
52
 
! Отговори
те преди 7 години
Повечето футболисти са би сексуални,това е модерно в тези среди....
1
2
 
78
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Аз пък си сложих силикон в топките, що не пишете за мен, ще пратя и снимков мат'рал. Вече имам най-големите топки в България.

Спонсорирани публикации