Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия

Борис Джонсън отмени визитата си в Москва
11 апр 2017 11:30, Екип на Bloomberg
18
Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия

Министърът на външните работи на Великобритания Борис Джонсън заяви, че Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия, пише таблоидът The Sun.

В интервю за изданието Джонсън подчертава, че чрез действията си Съединените щати са „дали ясен сигнал“ на Запада.

"Важното е, че те могат да направят това отново", заявява британският първи дипломат.

Джонсън ще работи със САЩ и страните от Г7, за да "се върви към край на войната и промяна в Сирия". "Няма съмнение в това, че действията на САЩ коренно променят положението в Сирия", смята министърът и бивш кмет на Лондон.

По-рано стана ясно, че Джонсън е отменил визитата си в Москва. От думите му се разбра, че ще бъде даден приоритет на срещата на Г7 и организирането на срещи с "партньори-единомисленици", на които да бъдат обсъдени следващите стъпки в сирийския казус.

Повече по темата може да видите в тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A бе , мислите, че при една война Русия ще е победител? Чавка ли ви е изпила и малкото мозък в главите ви.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо почват да ме плашат разни персони с боядисани в жълто редки косици! Не ми харесва погледа на Борко! Неговият остров е толкова малък и уязвим, че ще направи по-добре да се държи мирно и прилично! Кримската война от XIX век няма да се повтори. Русия си направи изводите от нея.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Прогнозите ти за "може би дори и на повече от хиляда американски войника" са смешни. Ако се започне война между която и да било от споменатите страни и Щатите,Пърл Харбър, Гуадалканал и Окинава ще им се сторят игра на стражари и апаши! Вмомента руската армия, авиация и флот превъзхождат технически американските аналози. Не и количествено - там Русия има превъзходство само в сухопътните сили - танкове, артилерия всякаква - от оръдия и минохвъргачки до системи за залпов огън.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Опасявам се, че по-скоро гражданството за тях е досадна формалност, тъй като разполагат с неограничен парично-властови ресурс, войната е просто средство за правенето на бизнес и в този смисъл всяка следваща ще ги направи още по-богати, а неандерталците имащи задачата доброназорно да присъстват и участват в техните планове сме всички ние, за съжаление...
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ким ще даде такъв урок на САЩ, че те ще си *** раните поне 20 години.
5
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Третата световна война , гибелна за човечеството на земята идва провокирана от безмозъчните военнолюбиви неандерталци от Англия и САЩ.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще е последната грешка на САЩ!!!
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обединени, Русия, Иран и С. Корея, въпреки, че не могат чак да победят САЩ във война, могат да им окажат доста продължителна военна съпротива - може да продължи дори повече от месец. Ще разкъсат американските части по цялото земно кълбо и това ще доведе до загубата на стотици, а може дори и на повече от хиляда американски войника.Това няма да се посрещне добре от американското общество, ето защо американците ще се опитват всячески да избегнат такава война.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наумили сте си го, добре!Правите го, оки. Ясно е, че макар и с половин уста и нещо нечленоразделно, повечето шефчета в ЕС ще ви подкрепят.Но бъдете така добри, да си поемете и всичките вересии и последици, като започнете с последващата поредна вълна от мигранти, а не на жаргон да ми обяснявате как всяка коза за своя си крак.
1
2
 
11
 
! Отговори
Както преди 7 години
пееха някога клуб НЛО положението никак не е розово!

Спонсорирани публикации