Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия

Борис Джонсън отмени визитата си в Москва
11 апр 2017 11:30, Екип на Bloomberg
18
Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия

Министърът на външните работи на Великобритания Борис Джонсън заяви, че Вашингтон може да нанесе нов ракетен удар в Сирия, пише таблоидът The Sun.

В интервю за изданието Джонсън подчертава, че чрез действията си Съединените щати са „дали ясен сигнал“ на Запада.

"Важното е, че те могат да направят това отново", заявява британският първи дипломат.

Джонсън ще работи със САЩ и страните от Г7, за да "се върви към край на войната и промяна в Сирия". "Няма съмнение в това, че действията на САЩ коренно променят положението в Сирия", смята министърът и бивш кмет на Лондон.

По-рано стана ясно, че Джонсън е отменил визитата си в Москва. От думите му се разбра, че ще бъде даден приоритет на срещата на Г7 и организирането на срещи с "партньори-единомисленици", на които да бъдат обсъдени следващите стъпки в сирийския казус.

Повече по темата може да видите в тук!


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A бе , мислите, че при една война Русия ще е победител? Чавка ли ви е изпила и малкото мозък в главите ви.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо почват да ме плашат разни персони с боядисани в жълто редки косици! Не ми харесва погледа на Борко! Неговият остров е толкова малък и уязвим, че ще направи по-добре да се държи мирно и прилично! Кримската война от XIX век няма да се повтори. Русия си направи изводите от нея.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3
Прогнозите ти за "може би дори и на повече от хиляда американски войника" са смешни. Ако се започне война между която и да било от споменатите страни и Щатите,
Пърл Харбър, Гуадалканал и Окинава ще им се сторят игра на стражари и апаши! В
момента руската армия, авиация и флот превъзхождат технически американските аналози. Не и количествено - там Русия има превъзходство само в сухопътните сили - танкове, артилерия всякаква - от оръдия и минохвъргачки до системи за залпов огън.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5

Опасявам се, че по-скоро гражданството за тях е досадна формалност, тъй като разполагат с неограничен парично-властови ресурс, войната е просто средство за правенето на бизнес и в този смисъл всяка следваща ще ги направи още по-богати, а неандерталците имащи задачата доброназорно да присъстват и участват в техните планове сме всички ние, за съжаление...
6
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ким ще даде такъв урок на САЩ, че те ще си ближат раните поне 20 години.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Третата световна война , гибелна за човечеството на земята идва провокирана от безмозъчните военнолюбиви неандерталци от Англия и САЩ.
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ще е последната грешка на САЩ!!!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединени, Русия, Иран и С. Корея, въпреки, че не могат чак да победят САЩ във война, могат да им окажат доста продължителна военна съпротива - може да продължи дори повече от месец. Ще разкъсат американските части по цялото земно кълбо и това ще доведе до загубата на стотици, а може дори и на повече от хиляда американски войника.
Това няма да се посрещне добре от американското общество, ето защо американците ще се опитват всячески да избегнат такава война.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наумили сте си го, добре!

Правите го, оки. Ясно е, че макар и с половин уста и нещо нечленоразделно, повечето шефчета в ЕС ще ви подкрепят.

Но бъдете така добри, да си поемете и всичките вересии и последици, като започнете с последващата поредна вълна от мигранти, а не на жаргон да ми обяснявате как всяка коза за своя си крак.
1
1
 
10
 
! Отговори
Както преди 1 година
пееха някога клуб НЛО „положението никак не е розово“!

Спонсорирани публикации