Диета и хранене според зодията - на ход са Козирозите

Избягвайте консумацията на мазни храни, шоколад и люто
14 апр 2017 12:26, Михаела Лазарова
2
Диета и хранене според зодията - на ход са Козирозите
Снимка: freeimages

Родените под знака на Козирог винаги намират време за добра храна. За тях качеството винаги е по-важно от количеството. Атмосферата по време на хранене е особено важна. Тя трябва да бъде спокойна и тиха.

Харесват уютните семейни вечери и не обичат чинията им да е препълнена. Когато търсят нов партньор за връзка, не забравят да добавят в списъка с приоритети за избор на половинка и това той или тя да е добър кулинар. Въпреки че не са любители на пикантните ястия, Козирозите са склонни да прекалят с количеството сол, което консумират.

Важно е да се грижат добре за здравето на костите и зъбите си. Хубаво е да добавят в менюто си повече храни богати на калций. Също така портокали, лимони, къдраво зеле, спанак, царевица, грах, овес и кафяв ориз, риба и яйца.

Избягвайте консумацията на мазни храни, шоколад и люто. Споделяме 3-дневен хранителен план, който може да удължите. Той е подходящ за разтоварване след празничното обилно похапване, но и не само. Ограничете приема на сол и пийте много вода и билкови чайове подсладени с мед.

Ден първи

Закуска

Чаша кисело мляко с няколко нарязани в него ягоди, поръсено с малко смляно ленено семе. Много е важно лененото семе да е смляно, за да може по-добре да се усвои от организма. Чаша чай или кафе

Закуска преди обяда

30 г сурови орехи или бадеми или 1 портокал

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Питанка преди 7 години
Кой ги пише тия простотии и защо им пълнят гушите на пишман-писачите?!
1
1
 
6
 
! Отговори
Само да имаш време преди 7 години
да приготвяш това меню единствено за себе си! Защото останалите от семейството ще искат други неща.Повечето диети, изготвени от специалисти, не са лоши, но са за дами, които си нямат друга работа и извън посещенията при фризьор, козметик, масажистка и фитнес, обикалят моловете за тоалети и пътьом си купуват продукти за специалното си меню. Ако има кой да им го приготви, е още по добре! :)Работещата жена и учещото момиче разчитат най-вече на ограничаване на тестено и сладко и на ходенето пеша!

Спонсорирани публикации