Съботен бис: Жена ли е жената без силикон и надути джуки?

Пияни поети и хроникьори, а Камелия била девица
Обновена: 17 апр 2017 16:04 | 15 апр 2017 20:05, Александър Попов
25

С Цветин са заедно близо 20 години. Снимка: Facebook

Тази седмица премина под знака на откровенията. Сигурно си мислите, че фолкпевицата Камелия е мъжемелачка, а и тя самата си създава имидж на такава. В клубовете е повече от предизвикателна, в социалните мрежи често пуска кадри, които палят въображението на почитателите й. Самата певица обаче твърди, че е свенлива и нямало нищо общо с образа на секс бомба. А пък мъжете, с които била интимна и имала отношения били по-малко от пръстите на двете й ръце. Само не става ясно дали се гордее с този факт или трябва да пророним някоя и друга сълза.

Теодора Духовникова пък ни изненада с еротичен кадър навръх 8 март. "Нула комплекс, че съм жена. Точно в Европа. Точно днес. Благодаря. Честит Празник. Не се отказвайте от зюмбюлите, нито от комплиментите, нито от токчетата. И от правата си също!", написа към черно-белия кадър актрисата. Само се чудя как Духовникова няма комплекси като жена. На лицето й липсват устни, които са деформирани от някакви течности, видимо не е започнала да си бие ботокс от 25-годишна. На всичкото отгоре ни занимава с голи до кръста снимки без да е напомпала едни 900 кубика силикон. Това жена ли е?

Всъщност Теодора да вади кърпичките и да бърше сълзите, защото няма да може да участва в надпреварата за двойничка на Джулиана Гани. Гани, която за разлика от Духовникова е истинска жена, има си всичко. Била миската с най-много титли, което е доста нелепо. Или пък самите титли са от типа на раздаваните от Митьо Пищова преди години. Иначе Гани има самочувствието и забави за двойници да си организира. Даже имало и момичета, които й пращали вече снимки. Но Джулиана искала освен физическата прилика нейната двойничка да бъде интелигентна и амбициозна. Защо ли ми се струва, че тази силиконова надпревара е обречена на неуспех?

Една друга новина ни грабна през седмицата. Преслава вехнела по футболист, че и роден национал. Ставало въпрос за защитника на ЦСКА-София Николай Бодуров, който пък наскоро стана татко. И аха да най-после да се завърти някой интересен любовен триъгълник с топка, водка и утеха и става ясно, че двамата били заедно през 2011 г. И видиш ли Преслава още вехнела. Май трябва да го даваме по-сериозно, Преслава оттогава смени няколко мъже и едва ли Бодуров е в мислите й.

Докато сме на тема гаджета да не подминем и Ненчо Балабанов, който заменил певицата и общинарка Йоана Драгнева със Златка. Но не от известните плеймейтки, а треньорка по тенис. Двамата се явили заедно миналия месец на мач на Григор Димитров в Арена Армеец. Според източници на "Уикенд" Златка е от Пловдив, на около 30 години, а в тенис средите има славата на истинска мъжемелачка.

Бомбата на седмицата хвърли поетът Калин Терзийски, който предрече, че до седмица ще умре. Бил много болен, но основният проблем определено са му коктейлите от водка и вино, с които започва от сутринта. Кайо видимо не може да се пребори с алкохолизма, а в момента вече е под грижите на майка си и баща си. Но и те не могат да се справят с проблема му. Майка му Люба прави усилия да го убеди да остави пиенето, но без резултат. В момента Калин Терзийски е със счупено ребро и подут крак, оплака се самият той. Поетът остана сам с бутилката и вече не е интересен, още повече, че и актриси не се навъртат около него.

Проблеми с алкохола имал и представяния за светски хроникьор Денди. Не е ясно точно на какво е хроникьор, но според лайфстайл медиите той не изтрезнявал и изгубил доста пари след игра на покер. Ексцентрикът профукал една от малкото си скъпоценности, които имал – златен часовник "Вашерон Константин", подарък от неговия братовчед – милионера Спас Русев. Цената на часовника била над 30 000 лева, но пък промилите алкохол били достатъчни, за да направят загубата по-поносима. Поне до другия ден, докато не осъзнал загубата. А негови приятели се притеснили, че щял да заприлича на Калин Терзийски. Явно в шоубизнеса ни Кайо се е превърнал в единица мярка за алкохолик.

Все пак да се ориентираме към финал с нещо по-младо и далеч по-красиво от пияни поети и хроникьори. Няма как да подминем Гери-Никол, която влезе в групата на родните звезди, които държат да се представят пред публика задължително след баданарката на Photoshop-а. Но от зор да трупа лайкове в социалните мрежи предизвика немалко подигравки. Защото остана без брадичка и врат след намесата на програмката за разкрасяване. А какво да кажем за талията? Ами нищо общо с фигурата на Гери...

Бисът на седмицата пък е за бившия премиер Бойко Борисов, който разказа за своя внук. Който много се радвал на щангите във фитнеса му, викал му и "дедо".

"Не е лошо да си дедо, сине, лошо е с баби да спиш", гласи обаче сентенцията на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ttt преди 7 години
Не виждам, защо трябва да ги смесваме. За когото е важен силикона, да си вземе няколко туби от стоителните хипермаркети и решава проблемите си. Няма да им купува нито дрехи, нито храна, нито парфюми, въобще пей сърце! По-старомодните, да се захващат със жени и да трупат харчове. Срам, не срам си признавам - аз съм от последните.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Духовникова е естествена/май/, но това не означава, че трябва точно нея да давате за пример...някакси попрекалихте с рекламата, а този актриса не е интересна на никой, освен тясното й обкръжение.
12
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо по нормално от природата, всичко останало е извращение. Изкуственото е бледа имитация на истинското, а в някои случаи отчайващо грозно. Пластичните хирурзи са най-доволни от безумието на много хора. Всеки сам да експериментира с истинска ягода и изкуствена, едната става само за гледане, а другата е вкусна ароматна и добре на глед. Напомпани джуки и цици си правят тези които не разчитат на друго.
11
14
 
10
 
! Отговори
ъ тия пък преди 7 години
Това че няма цици и устни, не означава, че става. Грозна е, представя се зле, стара е, сбръчкана, не внушава нищо приятно. Не умее да се представя, не става. Точка.
10
2
 
37
 
! Отговори
Пропи преди 7 години
Пак пропаганда и се опитват да ни накарат да си мислим че нормалното е напомпани джуки и цици. Да ама не!Нормалната жена е тази създадена от Бог и дори ще кажа че е в хиляди по красива от тези напомпаните.
9
0
 
25
 
! Отговори
200 пръста преди 7 години
За първи път чувам жена да има по сто пръста на ръка.
8
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е жена, ИСТИНСКА ЖЕНА Е.Това със силикона и ботокса е КИФЛА.
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А мъж ли е мъжът с оголемен ***.нис и напомпани мускули? Хора, дайте да се харесваме такива каквито сме, иначе всички ще го закъсат на тая Земя изключай клиниките по пластична хирургия/.
6
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гръдни импланти е оправдано да слагат само жени, подложени на масектомия. Тия, дето си помпат бюста и джуките, щото да са вървежни, не са жени, а безмозъчни кокошки
5
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживяхме да видим "джуки" в заглавие.Браво днеса, преорахте дъното.
4
7
 
4
 
! Отговори
всички Ивановци преди 7 години
НЕ
3
4
 
78
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Жените които си слагат силикон,не се харесват сами на себе си,това чувство се усеща и от мъжете.Няма тръпка с такава жена,колкото добре и да изглежда.
2
25
 
14
 
! Отговори
Holly преди 7 години
Най се зарадвах, че Терзийски ще мре. Най после!
1
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Камелияюе е девица то сз съм Кристияно Роналдо !

Спонсорирани публикации