Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
28
 
! Отговори
Друг път преди 7 години
Със същата структура и със същия крах! Ай, честито...
136
1
 
29
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Ще му се на Каракачана да е 4 години министър. А защо не и вицепремиер. Облизва се, надява се, чака. И сигурно ще стане. Въпросът е другаде: кога точно народът ще ги свали?
135
1
 
28
 
! Отговори
11111111 преди 7 години
Една година при Орешарски тоя дебелак не си седна на ***.Ходеше мътеше водата,плащаше на хорицата да ходят да протестират.Че той сам си призна: ако не беше Герб вие реформаторчетата нищо нямаше да направите,добре че ние се намесихме.Де що имаше гамени бяха мобилизирани зулуми да правят,а телевизиите съобщаваха мястото и часа на събитията -те бяха говорителите им.Много пари похарчи вожда за тези "протести",е има ги харчи ги но после си ги върна от контрабандата, акцизите и държ поръчки.
134
24
 
4
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
Комуниста Борисов е убиеца , бе тиквун. Осъден в Страсбург. За убииството на Чакъра. Ама ти му се възхищаваш.---------Разликата между управлението на БСП и на ГЕРБ е че Борисов ликвидира престъпниците, а вие от БСП ги назначавате във висшия съвет на БСП. Справка Тома Томов чийто баща е избил хиляди в Белене!
133
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Питаш как откраднал парите от КТБ.Ами много просто :съюзи се с ДПС /Пеевски/ и номера си го изиграха перфектно.Медиите негови,прокуратура негова,държ администрация негова,шеф на БНБ негов човек - елементарно Уотсън!!!!! И сега си въртят игрите с Пеевски но това е обществена тайна -всички знаят но никой не смее да го каже на глас,както всички знаят че е бивш мафиот но не смеят да го изрекат на глас.ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА !!!!!!!
132
16
 
0
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
До Гербрастите ограбихаИ ти ли толкова ... или си верен син на партията на Радев и Станишев?
131
0
 
13
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 7 години
До Успех на ГЕРБТолкова ли си ***, или само си Верен Син на Партията.Ако е второто си лика прилика с вожда си.
130
1
 
17
 
! Отговори
убиеца Биби преди 7 години
До Успех на ГЕРБКомуниста Борисов е убиеца , бе тиквун. Осъден в Страсбург. За убииството на Чакъра. Ама ти му се възхищаваш. Да гниете в ада дано, бандити ниедни.
129
13
 
3
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
Незнам как е откраднал парите от КТБ като не беше на власт през юли 2014 г. Тогава вие от БСП с Орешарски бяхте на власт.
128
1
 
14
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 7 години
До Успех на ГЕРБТи не разбра.ли, че твоя вожд открадна парите на КТБ и после ни тропоса ние да ги плащаме 4 милярда.Комунист Гербер Пасмина Крадлива Бандитска.
127
12
 
1
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
Убийства и побоища по пътищата на България, телефонни измами ,кражби на автомобили...И нито дума за развитие на икономиката . Говори се само за магистрали и спортни зали.-----------Това е сега при вашето управление на Радев само убийства и побоища защото вие комунистите сте си убийци и побойници.А магистралите и залите са основата на всяка икономика. Затова при Борисов икономиката за 2017 е с 3,5 % ръст, а при Орешарски бяхме с минус 2,5 %.
126
0
 
12
 
! Отговори
Магнолията Вехне преди 7 години
Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова. Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо.
125
10
 
2
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
не разбрах за каква катастрофа става въпрос ,която се е случила при Орешарски.-----------Фалитът на КТБ заради който платихме от бюджета 3, 5 млрд лв. Този фалит повлече фалит на втора банка и добре, че се намеси Борисов иначе цялата банкова система щеше да се срути като при Виденов.За такава катастрофа става дума!
124
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А при Орешарски как бяхме с просперитета? А със смъртността?
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
..същата структура .....в кв ,,Красно село ,, ул,,Суходолска,,34 ,куче нахапало* влязъл да краде в двора..... ....собственика арестуван ...същата структура ... ?????
122
0
 
11
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
До Професора и Колев. Подготвил съм ви нови секс играчки за садо мазо с лика на любимия ви вожд.
121
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Професор умират по 9 българи на час ....просперираме ...първи в света по смъртност ....изключително проспериране .....
120
0
 
6
 
! Отговори
логика преди 7 години
До Анонимендо 116 радваш се ,че няколко партии останали без държавна субсидия и ще трябва да работят. Значи според теб тези ,които имат държавна субсидия няма да работят.Защо са ни тогава в парламента и правителството?
119
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коалиция ГЕРП- Обединени Патриоти - висша степен на цинизъм и лицемерие .
118
1
 
17
 
! Отговори
не на ГЕРБ преди 7 години
До Успех на ГЕРБне разбрах за каква катастрофа става въпрос ,която се е случила при Орешарски.Но видях катастрофата при Борисов. Нов заем от 16 милиарда . 2 милиарда за саниране на жилища на частни лица с пари от бюджета.В същото време Борисов твърди,че няма пари за пенсии и здравеопазване. Убийства и побоища по пътищата на България, телефонни измами ,кражби на автомобили...И нито дума за развитие на икономиката . Говори се само за магистрали и спортни зали.

Спонсорирани публикации