Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, Герберастията убива бързо и сигурно. Каква е разликата с комОнизамът, никаква. Една партия, един вожда, шепа крадци около него на които се подхвърля част от заграбеното, купени медии и безлични журналисти. И за съжаление в ГЕРБ има повече БеКаПейци отколкото в БСП.Как да се върви напред с хора завършили РАБФАК, ВИФ, школи, без език и обща култура. Някаква разлика с времето на Бай Тошо?Целуваш ли на Падишаха шлифера, славиш ли го, получаваш трохи от пицата за сметка на на обедняващият народ
116
1
 
20
 
! Отговори
хм... преди 6 години
Толкова зле, България не е била от голямата криза на 30- те години до сега.А сме 21 век. Глад , мизерия , несигурност........докога ?
115
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той ви го заби с винетките, с билетите в София, с пистановление 208 за отглеждане на амуджи, с билетчето за транспорта, с цените на парното и тока, а вие пак си го целивате???--------------Аз точно затова го харесвам и гласувам за него, защото винетката в момента е смешно ниска - 100 лв. Трябва да стане 500 лв, а цените на газа за България са най-ниските в света какъв е проблемът да се повиши газа?
114
21
 
5
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
Бойко Борисов заслужава да управлява не още един, а поне още три мандата защото при неговото управление България излезе от катастрофата на Орешарски!Успех, г-н Борисов!
113
1
 
16
 
! Отговори
До Колев преди 6 години
Ти се подиграваш с достойнството на българина. Нямаш ли някой приятел авджия да ти удари една цев? Такива като теб позорят българското, България, подиграват се с унизения за пореден път народ от пълни неграмотници. Не една цев, две да ти удари.
112
1
 
19
 
! Отговори
дива котка преди 6 години
Най- страшно е когато сам си избереш палача.Тогава извинение няма.
111
23
 
2
 
! Отговори
Колев преди 6 години
БРАВО И САМО ТАКА! ЗА ТОВА ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ И ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ЗА ПРЕМИЕР,АКО ПРЕДИ ТОВА НЕ РЕШИ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ. И ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН БЕЗ СЪМНЕНИЕ....ВЕЛИК ЧОВЕК,ПОЛИТИК И МЪЖ. ДА Е ЖИВ!
110
4
 
25
 
! Отговори
ЗАЩО??? преди 6 години
ЗАЩО БЯХА ИЗБОРИТЕ ТОГАВА????? ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ ЗАРАДИ ПРЕЩЯВКАТА НА БОРИСОВ АМИ ДА БЕШЕ СИ ХОДИЛ И ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ С ДРУГ ПРЕМИЕР-СЕГА НЯМАЛО ПАРИ ЗА ТОВА НЯМАЛО ЗА ОНОВА КОЛКО ПЪТИ ПРАВИХМЕ ИЗБОРИ И ХАРЧИХМЕ ПАРИ ЗАРАДИ БОРИСОВ - НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ПАК ЗА НЕГО НЕ МИСЛЯТ ЛИ С ГЛАВИТЕ СИ ЩЕ СТАНЕ ПАК СЪЩОТО НА ЕСЕН ИЛИ НА ЗИМА 2018Г ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ
109
1
 
8
 
! Отговори
naco преди 6 години
Че,НЕЛЕГАЛНИ и АГЕНТИ на ДС,какво ново да измислят?! ТЕ само това си знаят! ВАЖНОТО е ДАЛАВЕРАТА да ВЪРВИ!? НАРОДЕ????
108
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И БОРИС и БОРИСофф 3 завършват с крах.
107
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които гласуваха за Тиквока не помнят ли, колко пъти ги излъга, колко пъти унижи и обиди, колко пъти ги предаде и продаде на всеки от когото имаше интерес или му беше наредено? Абе гласувалите, как се чувствате като ви казаха, че сте прости? Май е признал, а?Той ви го заби с винетките, с билетите в София, с пистановление 208 за отглеждане на амуджи, с билетчето за транспорта, с цените на парното и тока, а вие пак си го целивате???И как да не сме за смях, най-тъпия и крадливия отново премиер!
106
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ХУБАВОТО НА ИЗБОРИТЕ БЕШЕ, ЧЕ МНОГО ТАРИКАТЧЕТА ОСТАНАХА БЕЗ ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ!светлю витков, реформатори, дай българия, нова република, абв и много още ще трябва да работят.
105
0
 
9
 
! Отговори
рес еоод преди 6 години
До Активист на БКПтака де там са все бивши членове на БКП
104
0
 
8
 
! Отговори
рес еоод преди 6 години
това си беше реформа на кабинета но по не традиционен начин
103
3
 
13
 
! Отговори
куката преди 6 години
А бе тя структурата същата ама царуването /гепенето/ ще е по-малко време! Около година и пак ще ми се разсърди Бай, знаете КОЙ и пак ще има оставки и нови избори!
102
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата ще набута България още в тинята. Проблема му е нерешим, няма интелигентни и образовани хора с които да направи успешно правителство. Тези които са около него, с изключение на Дончев, да ужасно посредствени.Целта им е, крадене колкото е възможно, уреждане на личният им бит, създаване на илюзия, че се работи за България и българите.Малко се знае но Тиквока вече има около 15 милиарда на Вирджински острови и Оман.4тият милиард направи при Б 1.Или ги изритваме или изход 2.Останалото е мизерия
101
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДНЕШНАТА НОВИНА -ВЧЕРАШНИТЕ ЛЪЖИ ! ГАРАНТИРАНО ОТ БКП- ГЕРП!
100
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 98 Алооо! Ти по -добре питай Прасчо от Банкя къде са обещаните от 2009 година 500 лева минимални пенсии,1000 лева минимална заплата .,Обещаните пари за възрастните над 75 години .Защо не питаш за тези отдааааааавнашни ,многогодишни обещания на Комунистите от Герб ?
99
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората са същите, политиката им е същата, компетентността и честността им е същата и културата. Какво да очакваме? Още по-голямо пропадане. Все пак те са отрочета на ком. номенклатура. Възпитани са само да вземат, не да дават. И така- докато свърши България.
98
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Англия им вървят работите, защото там политиците им са потомствени - трето, четвърто поколение. Още щом се роди детето и се знае какво ще бъде, съотве4тно учи в Итън, КЕЙМБРИДЖ,Оксфорд и т. н. и се подготвя за политик, дипломат, офицер и пр. Ако се реши, че ще бъде пожапникар - учи пожарникарско училище и става пожарникар..Унас се смята, че пожарникаряьт може да е политик, дори някои твърпдят, че нямало по-подготвен от един такъв.ЗАТОВА РАБОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ПОТРЪГНАТ !!!!!!

Спонсорирани публикации