Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам някой да ми каже,как след като знаем тези хора какви са,как ни лъжат,как ни ограбват и манипулират.Как ни докараха до положение да сме най-бедни в ЕС,как съсипаха всичко,защо бе хора,защо ние пак ги избрахме?Нима толкова сме заспали,нима няма вече свестни хора в тая България.Как може животът ни 25 години да се определя от едни и същи престъпници.Прости ли сме,уморихме ли се вече,не ни ли пука че ни правят на ***?????????????????????????????
76
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наместиха се! Не мога да ги гледам! Не само кандидат Правителството! Целият парла мент!
75
1
 
13
 
! Отговори
До 89 хм... преди 6 години
Ти още ли не си разбрал резултатът от изборите? Народът НЕ гласува за промяна!
74
1
 
20
 
! Отговори
герп преди 6 години
същата простотия и същата мизерия.
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебел ,лъжлив, крадлив, еднокнижен.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
89 Е как беее..нали го чу Тиквата оня ден : Аз виждате не съм Ердоган- дадох им възможност да управляват, но те не поискаха. "А що си подаваш оставката заради едни президентски избори, бе/ Защото знаеш че няколко милиона пак ще отидат за избори и знаеш че Овцетъе пак ще гласуват за теб, а това значи да си направиш реклама отново..пардон да си надуеш ЕГОТО...то е едно и също впрочем май.Такъв нарцистичен *** няма никъде по света!Що
71
0
 
1
 
! Отговори
до 77 преди 6 години
По царско време е било Министерство на войната! При Тошо в Бойния устав на СВ основния вид бойни действия бе настъплението. При перестройката забраниха вече да се пее ,,Виж от запад се надига тъмна вражеска вълна.....''.
70
0
 
21
 
! Отговори
хм.... преди 6 години
Къде е промяната за която народа гласува ? Защото не се вижда такава .Това правителство ще е временно.
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предните мандати 3-4 дни след изборите вече се наместваха в кабинета, багерите на полуамбреаж и тръгват да ровят субсидии, навсякъде кипи пара и комсомолски трудов ентусиазъм.Сега какво чакат? Сигурно 1 май щото са БКП и са работници, Гергьовден, че са бойци или най вече 24, че са културни.Може и 9 юни да чакат!
68
0
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
До Не сам поетПак е пролет !Нов бостан !А, народът все е-ееее *** ... бан ! :)
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казваше Слави Трифонов на Сашо Диков в едно култово интервю: "Има 3 гряха- Парите, Властта и Славата. Много хора не знаят как да се справят с това!"Голям!
66
0
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Нема да ревете !Сами си поръчахте още от същото. Сега ще търпите и ще мълчите !Имат право да говорят само онези, които гласуваха против мафията ГЕРБ и присъдружните и организации.
65
0
 
16
 
! Отговори
Не сам поет преди 6 години
Пак е пролет!Нов бостан!А народа все е-еее .... обран!
64
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде по-бързо вече да правят правителство, че виждате какво става! Спряха всички строежи, един километър път не е построен, нито поправен, уволниха кадърните хора навсякъде из държавата, смениха ги с послушковци, външната политика е замряла, направо ни изолират вече, срещу бежанската криза нищо, абсолютно нищо не се предприема, фирмите задлъжняват, газ, ток, вода - всичко се вдига с двуцифрени проценти..Хората искат час по скоро стабилно правителство на Бойко Борисов!
63
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо преди изборите не показваха Прасимир Каракачанов в цял ръст?! Сега постоянно ни натрапват мъжествената му походка, когато отива на преговори! Едни мощни бутове и ония 2 /две/ *** вървят край него кротки, кротки и притихнали от възможността за изява....
62
0
 
14
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
СТРУКТОРА=ЛАПАЧКА
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 71 Оп..грешка..Мавъра има само 900 милиона! Сори...
60
4
 
19
 
! Отговори
Динко от Ямбол преди 6 години
Само забележете...Министерство на отбраната!!! А защо не Военно министерство, а на отбраната? Ясно е защо...ще се отбраняваме,уж...! Българийооооо, затриха те продажниците,за една шепа жълтици те затриха! Ето тези,същите от снимката!
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 69 Върбане..е как нищо не се промени у нас при тия 9 герберастки години власт? увеличиха ни се доходите с 30%, но за сметка на това стоките и услугите с 40 %.
58
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриотите въобще не знаят за какво са там и се въртят като болни шилета! Нищо не могат, освен да говорят празни брътвежи, но сега ги изкараха на дансинга да се потят и да лъсне всичкият им фалш - като подкрепят тиквите по които плюха и като лъсне некадърността им. Паравана РБ го няма и са дибидюс на показ. Остава заплатите, субсидията и бизнеса на Симеонов. Ще хрупне от оградата, в мотела ще настанят 50 командировани за 30 лева на ден от хазната и пей мандат.....

Спонсорирани публикации