Социални разни: За урана, снега и сомалийските пирати

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
23 апр 2017 19:47,
18

"България - първа ядрена сила на Балканите". Това било мотото на ВиК Хасково. Децата в града пък припявали "УРАН-жево морето, УРАН-жево небето". В хасковските заведения пък пили уранжада. И така цяла седмица. Темата с хасковския, а впоследствие и първомайски, че и велинградски, завладя социалните мрежи и нито новия парламент, нито рождения ден на Кралица Елизабет успяха да си проправят път.

Единствен шанс получи снегът. Който наистина ни изненада. Хладното време навън пък направи всяка диета за лятото излишна. А мързеливите шофьори със зимни гуми - в герои.

Започваме видео обзора с една меланхолична песен - съвсем в унисон с времето навън. Слушаш и плачеш:

Никога не е било лесно да се прави каквото и да било след Джорджано, но сме принудени да го направим. Получава се малко като от трън на глог, но пък поне не можем да се оплачем, че българската музика е еднообразна:

Завършваме с нещо по-сериозно. Всички сме чували за сомалийските пирати. А ето и как се справят властите с тях:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейсТи луд ли си???Защо не замесиш и немците? През втората световна война са добивали уран точно в този район. Даже в "На всеки километър" има серия за това.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да намерят източника на замърсяване и да действат!Говори се,че умишлено вдигат аларма и ще използват повода,за да сменят тръби и увеличат водата максимално,както и че е ПР акция на производителите на минарална вода.
11
6
 
8
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
за урана ще благодарите на Американците - над 10 000 боеприпаса с обеднен уран бяха хърлени над Църбия в защита на исяма, отделно милионите патрони с обеднен уран за тежки картечници изстреляни от Американския агресор ще благодарите още и на Американските и Канадски компании които добиват злато около Хасково и Крумовград и каде ли още не ....
10
1
 
6
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Елена Йончева се изложи /за кой ли път/. Така и не можа да предизвика масова истерия. Приказката за лъжливото овчарче Еленке!Предавания КуКу ала Алгафари и прочее.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФАШИСТ ..по скоро като уранова петолъчка от Банкя ...
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейс Общо над 2000 тона обеднен уран .2000 ТОНА УРАН ВЪВ ВЪЗДУХА ,ЗЕМЯТА ,ВОДАТА .За тези които не са виждали автомат ,камо ли танк на живо ,обедненият уран е ,,ОБЕДНЕН. 2000 тона !!!! .......Чернобил-120 тона ...
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен5 Къде дрема ,сиреч мълча четири години Прасчо от Банкя за урана .Сега е неповторим , закрилник ,,,Защо този Комунист е мълчал като изнасилена девица . Лицемер !
6
3
 
4
 
! Отговори
А,бе у.род червен 6 преди 6 години
А , урановото езеро в Бухово , и Яна пак ли е на ГЕРБ....ха,ха,хааааааааааааа....Селата под него още не са разбрали и писнали ----ЧАСОВНИКА ЦЪКА.
5
6
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
До байхейс-толкова болшивишко приплодче си , че светиш като уранова петолъчка от кремъл
4
7
 
13
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
добре е съшо да питате продажния пожарникар на кой е продал концесията на златна мина Чала, Cпахиевo руднo Поле и дали това няма нещо общо с замърсяването с уран
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то си го пише на видеото че иде реч за частна охрана ама кой да чете
2
15
 
5
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
да се търси причината в бившите уранови мини, които не работят от 30 години е смешно !причината за замърсяването са повече от 10 000 боеприпаса с обеднен уран, които Американците изстреляха по Сърбия !
1
3
 
6
 
! Отговори
114 преди 6 години
По последната снимка - справянето не е на властите. Това е видео на Marine Security - частна охранителна агенция, наемана от корабите, които преминават покрай Сомалия.

Спонсорирани публикации