Денят в снимки - 26 април

Спомен за ада в Чернобил, Шарапова отново на корта и мода от Перу
Обновена: 26 апр 2017 16:59 | 26 апр 2017 16:44, Красимир Ангелов
3

 

Гардът на ЛА Клипърс Джей Джей Редик говори с треньорската скамейка на своя отбор по време на плейофа от НБА срещу Юта Джаз. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е какво казват известните тенисисти за нея.(доста неласкави неща).Никога не съм одобрял викането и на корта, мисля, че нейното е прекалено) И други викат, но нейното е направо истерично. Определено ако така вика в гората, ще събуди доста мечки.А за Порше са важни парите, тях друго не ги вълнува. Докато капе, за тях ще е Шарапова, после - друг, друга. Не им пука какво е пила и ще пие.
1
3
 
10
 
! Отговори
Смрадописец преди 6 години
Недопустим е фото-монтажа с ръцете на Шарапова, при това доста нескопосан.Тук нещата опират и до култура, възпитание и липса на елементарна етика и морал.Как ли бихте се почувствали, ако ви обезобразят и обвинят, че се топите в басейн в Велинград и пиете УРАНжада там?Долното окепазяване няма нищо общо с преценката, дали тя ще се състезава -това са го решили федерации.Едва ли творението ви ще се хареса на Порше, които възобновиха договора си с М.Това са ръцете на новата френска Президенша.

Спонсорирани публикации