Подписаха: ГЕРБ и Патриотите официално заедно във властта

Щастлива новина за целия български народ, доволен е Валери Симеонов
Обновена: 27 апр 2017 10:52 | 27 апр 2017 10:48,
118

Снимка: БТА

ГЕРБ и "Обединени патриоти" вече официално са управляваща коалиция. Лидерите Бойко Борисов, Красимир Кракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров подписаха коалиционното споразумение за бъдещото правителство. 

Още по темата

Това стана в парламента минути преди лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер да вземе от президента мандата за съставяне на правителство. 

Подробности за разпределението на министерствата между различните партии обаче не бяха обявени. Те ще бъдат част от анекс към коалиционното споразумение, който предстои да бъде подписан в началото на май. 

От новата управляваща коалиция потвърдиха единствено, че бъдещият кабинет ще има четирима вицепремиери и 17 министри. Едно от вицетата ще има като ресор подготовката за председателството на Съвета на ЕС. 

"Решенията ще са взимат с консенсус, ще има коалиционен политически съвет, който ще е от шест човека", разкри още детайли от спораземението Валери Симеонов. Коалиционният съвет ще се събира всяка седмица и ще постига пълен консенсус по всички въпроси. 

"Идеята е да няма капсулиране в отделни министерства - това е наше, това е ваше. Играем отборно, затова в политическия съвет ще се взимат решенията и после те ще отиват в изпълнителната власт", каза Волен Сидеров.  

"Чесито, щастлива новина за целия български народ", завърши накрая Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 55А предишнште собственици как са се сдобили със собственост.След Освобождението всички са били селска чест от Маскани,но някои бързо са се ориентирали,като някои селяни от Банки.
46
1
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Току що Паричният фонд погреба гласоподавателите си. Те от доста време са на жалейка, обаче вечра и днес е виене на умрело. Борисов ги "изтурчи", направи ги гербери;)))
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И герберите елементарни, прости и необразовани затова и такива *** си взимат - първосигнални.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРОБ и ПУТриотите подписаха...
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГРОБ и ПУТриотите подписаха...
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И същите тия гербери плащат на троловете си да клеймят Русия и да възхваляват Сащ.Толкова е отвратително ако можеха да се погледнат какво представляват.
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 50Тоя па, тоя па......Е сега с това изречение искаш да кажеш, че и брюкселските зелки се командват от Москва! Странно, би ми се искало да е така, та дано този некадърен съюз, СССР-2 най-сетне да се намери на бунището на историята!
40
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
Напротив, всяко министерство трябва да бъде управлявано само от една партия, за да носи тя съответната отговорност за провежданите политики. А така какво ще стане - групова безотговорност, ние предлагаме, те не приемат или пък ни саботират и т.н.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любимата депутатка на Борисов - Бъчварова е дете на главния редактор на вестникТруд отпреди 89-та. В него "дружбата и любовта към великия СССР" се повтаряха по 5 пъти на страница. И така са учени и възпитавани цялото котило на Герб. И същите хора днес продадоха България на Турция и Сащ без да им мигне окото и се кълнят в евроатлантическите ценности.Да не споменаваме биографията на Плевнелиев.Българоубийци и предатели. Такива ще ни управляват.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 43Бреееееей, че КОЙ пречи на русофобите 26 години да разграбват предприятия, които НАШИТЕ РОДИТЕЛИ И ДЕДИ СА СТРОИЛИ? Под маската на "десиденти" нацвъкаха вис-чета, сиг-чета и разни банди, СЪСИПАХА ВСИЧКО, което беше конкурентно на западните....Но то това беше и целта на еуропците, те затова и малко си продължиха живота с още 26 години.....пазари, роби (ниски заплати и осигуровки), евтини суровини....Но всяко нещо ИМА КРАЙ! И ето, опраха до руските граници! ПАК! И ПАК ЩЕ ЯДЪТ БОЙ!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те загробиха България!
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха-ха..........патриотите си подписаха смъртната присъда! Който се е хванал с бойко ......
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко са гнусни тия около Пожарната! Продажници
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе делете се на комунисти/демократи на русо фили/фоби, а Боковцие ще ни клатят години наред с мизерни доходи и ще въртят заеми на наша сметка!!!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 35До 40Знаеш ли, сигурно и твоите деди са били комунисти. И си доживял именно защото са били комунисти. И комунизма НИКОЙ не го е отменял и човечеството леко-полеко натам върви. А заради разни индивиди да изхвърлим и бебето с мръсната вода ли? Че дай да изхвърлим и християнската религия заради Инквизицията!!!! Пфу, елементарни същества!
32
0
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
След подобен експеримент с българите опитите могат да продължат в насока например ,можем ли да понасяме и по сериозни натоварвания като отровни вещества или оръжия за масово поразяване.Средствата за масово осведомяване ги понесохме добре.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 35Обичате тази мантра.Смешно е да го чуваш от бившите комунисти. :-)
30
1
 
1
 
! Отговори
Нее преди 6 години
Тоя нали е комунист защо дава мандата на ГЕРБ ? ЗАЩО питам аз , той е лош човек!!!
29
8
 
5
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Въможно е...ама Словения не са я клатили комунисти последните 28 години....
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подписаха: ГЕРБ и Патриотите официално заедно във власттаКакви "патриоти"?!?Тези се оказаха чисти национални предатели, защото ще прислужват на Бойко да прислужва на краварите, във вреда на България.

Спонсорирани публикации