Подписаха: ГЕРБ и Патриотите официално заедно във властта

Щастлива новина за целия български народ, доволен е Валери Симеонов
Обновена: 27 апр 2017 10:52 | 27 апр 2017 10:48,
118

Снимка: БТА

ГЕРБ и "Обединени патриоти" вече официално са управляваща коалиция. Лидерите Бойко Борисов, Красимир Кракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров подписаха коалиционното споразумение за бъдещото правителство. 

Още по темата

Това стана в парламента минути преди лидерът на ГЕРБ и бъдещ премиер да вземе от президента мандата за съставяне на правителство. 

Подробности за разпределението на министерствата между различните партии обаче не бяха обявени. Те ще бъдат част от анекс към коалиционното споразумение, който предстои да бъде подписан в началото на май. 

От новата управляваща коалиция потвърдиха единствено, че бъдещият кабинет ще има четирима вицепремиери и 17 министри. Едно от вицетата ще има като ресор подготовката за председателството на Съвета на ЕС. 

"Решенията ще са взимат с консенсус, ще има коалиционен политически съвет, който ще е от шест човека", разкри още детайли от спораземението Валери Симеонов. Коалиционният съвет ще се събира всяка седмица и ще постига пълен консенсус по всички въпроси. 

"Идеята е да няма капсулиране в отделни министерства - това е наше, това е ваше. Играем отборно, затова в политическия съвет ще се взимат решенията и после те ще отиват в изпълнителната власт", каза Волен Сидеров.  

"Чесито, щастлива новина за целия български народ", завърши накрая Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е ще подпишат и още как- валери има да довършва ограда, бойко магистрали, още мноого за крадене, а бъдещият военен министър каракчанката ще купува военни самолети за 1.5млрд лева
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на снимката- тримата *** и Али Баба
85
0
 
1
 
! Отговори
не се хаби толкова! преди 6 години
До ВЪН ВЪН ВЪНБългарите харесват и избират партии, които са с фашистки платформи. Ако случайно не си гласувал и ти за такава партия, сифурно имаш много роднини и познати, които са го направили!
84
1
 
1
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ЕЙ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ АБСОЛЮТЕН ТЮРЛЮГЮВЕЦ! ГЕРБАДЖИЙСКИ МАФИОТИ, НАЦИОНАЛИСТИ, ФАШИСТИ, МУТРИ, ОФШОРНИ ТЪРГОВЦИ, СВИНЕТКИ И ЦИРКА ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ и ОбедиНените ПРЕДАТЕЛИ са се споразюмели за властта а не за просперитета на България различни неща са но явно трябва ескперт да обясни защо т.нар.патриоти са във властта която не е в синхрон с техните обещания а само в интересите на тези които са в народното събрание .Нека патриотите да кажат какви заплати ще получават съобразно пенсиите за които говориха
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До factotum - Това ако някой ми го беше казал преди две години,че ще станем свидели на тази снимка бих го помислил за луд , не е истина :)А-а, истина е!! *** не, защото Борисов така е поискал, напук на Нинова, а защото такава е народната воля, р'ийш!Убеден съм, че силно си вярвал и желал да се реализира волята народна. Това е ТЯ!Мечтите трябва да се разбират, а не само да се бленуват в измислени ореоли.
81
0
 
2
 
! Отговори
ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
Псевдопатриотите-Обединените ***-фашисти ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на БЪЛГАРИЯ.......в новия век страната ще се управлява от фашисти което е Срамно петно за Европейска БЪЛГАРИЯ.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бандата на Оушън 3
79
1
 
4
 
! Отговори
Новите башии преди 6 години
На снимката,Борисов-рекетьор,крадец на коли член на СИК,убиец на Чакъра и банков крадец -КТБ,това е една малка част от престъпната палитра на Борисов.Каракачанов-доносник от МВРо оплюл БГ и армията ни пред руска медия.Сидеров-лъжец дезертьор от военна служба,педофил и наркоман,по известен ,че вкара в парламента първия осъден за педофилия .Балевски -ченгел на ДС агентурата,укриващ данъци и ползващ незаконни трасета за кабелите на скат от Бургас до Влас,крадец на държавна пара
78
7
 
0
 
! Отговори
Великолепната сед.. преди 6 години
Великолепната четворка. А дано....Имаше преди години един филм......
77
0
 
1
 
! Отговори
факт преди 6 години
абе много червена снимката,няма го само генерала...евросъюз,нато-бля, бля
76
1
 
15
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Това ако някой ми го беше казал преди две години,че ще станем свидели на тази снимка бих го помислил за луд , не е истина :)
75
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коалиционно споразумение не означава съгласие. Чакайте бе, ще видим, рано е да се каже как ще управляват. Може поверените им министерства да са по-добре управлявани от герберските.
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжепатриотите написаха КЛОАКАЦИОННО споразумение с ГЕРБ.
73
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пародия на Държава.
72
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде холан, предатели били. Той и Румен Радев се " ожени" за БСП, но изненадващо България гласува за него. Кой беше " златният пръст " в тоя случай, вие ли? Днес ОП са в коалиция, което ако видите парламентарния живот в други държави, се случва постоянно. Как ще управляват е много рано да се каже. Може като Радан да са в постоянна опозиция на управляващите. Лошото е не това, а че ГЕРБ ще правят магарии и си търсят изкупителни жертви, бушони.
71
0
 
12
 
! Отговори
ок преди 6 години
подписали, само дето не казвате какво? За тва вчера дадоха новите резултати - вече сме на 109 място по свобода на журналистиката.
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се учудвай. ПАК ще има лапане.
69
2
 
19
 
! Отговори
Истината преди 6 години
ВМРО, НФСБ и АТАКА показаха, че нямат никакво достойнство с участието си в коалиция с ГЕРБ. Те имаха някакви предизборни обещания, заради които много хора гласуваха за тях, а сега казват, че се отказват от обещанията си, защото щели да управляват в коалиция. Ами като не могат да си изпълнят обещанията, да не се бутат да управляват!
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учудвам му се на Волен Сидеров, че е приел пак да бъде пуделче на Бойко Борисов, след като веднъж вече им яде попарата на ГЕРБ с Бойко Борисов.

Спонсорирани публикации