Вал Килмър потвърди слуховете: Лекувах се от рак

Актьорът твърди, че засега е добре и е здрав
1 май 2017 14:29,
4
Вал Килмър потвърди слуховете: Лекувах се от рак
Снимка: архив Reuters

Американският актьор Вал Килмър потвърди информацията, че страда от рак, пише сп. "Пийпъл", цитирано от ТАСС и БТА.

Журналист от изданието задава въпрос на Вал - "От доста време Майкъл Дъглас твърди, че страдате от терминална фаза на рак. За какво става дума?"

Килмър отговаря, че очевидно холивудският ветеран е искал да му помогне, тъй като медиите започнаха да се питат къде е изчезнал напоследък.

"Лекувах се от рак, потвърди Вал. Трудно ми беше да общувам с журналисти. Езикът ми беше подпухнал, въпреки лечението. Гласът ми звучеше необичайно!"

През месец октомври миналата година Майкъл Дъглас, който по-рано беше диагностициран с рак на гърлото, заяви в Лондон, че и Вал Килмър страда от същото заболяване. "Ситуацията му не е много добра", довери холивудската легенда.

Тогава възникнаха множество спекулации, че Килмър е на смъртно легло. Актьорът на свой ред се опита да опровергае тези слухове и сега твърди, че е здрав.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ракболестВал Килмър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
раково болен преди 6 години
Не ви ли прави впечатление как масово хората боледуват от рак и доста от тях си отиват? Няма начин да нямате близки отишли си от този свят от рак. Вече е масово явление. Все едно, че е грип и смъртта се приема едва ли не, като нещо нормално. Да, но цялата тази ситуация от толкова много болни не е нормална. Ако аз самият не бях диагностициран от злокачествен тумор, едва ли щях да се замисля върху проблема. По време на лечението видях много хора болни, като мен. Много и си отидоха. Замислете се...
3
2
 
2
 
! Отговори
Тц.... преди 6 години
....Светецът.......
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на пича е е оцелял и се държи. Късмет му желая и здраве.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасен талантлив актьор. Бог да му помага!

Спонсорирани публикации