Стивън Сегал – заплаха за украинската сигурност

Актьорът със забрана да влиза в страната за 5 години
6 май 2017 10:37,
86
Стивън Сегал – заплаха за украинската сигурност
Снимка: Reuters, архив

Украинските власти забраниха на американския актьор Стивън Сегал да влиза на тяхна територия за срок от пет години и го нарекоха заплаха за националната сигурност, съобщи агенция Интерфакс, цитирана от ДПА.

Сегал получи руско гражданство през ноември. Той публично подкрепи анексията на Крим от Русия, отбелязва ДПА.
Актьорът има черен колан по айкидо и е известен като приятел на руския президент Владимир Путин. Двамата споделят обща страст към бойните изкуства.

65-годишният Сегал е израснал в Калифорния и твърди, че има руско и монголско потекло. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
3
 
! Отговори
? преди 6 години
Боби, ти си Иво, нали? Подробно знаеш думите на Путин, какво казал.
57
7
 
12
 
! Отговори
Боби, преди 6 години
скачал си по митинги( бил си тийн..) Аз съм присъствал на митинги, живял съм и 1945-1989, зная какво е било ПРЕДИ 1945- 1923г. и руските "другари"; зная и номерата на онези като Слави, който от 1990 чрез медиите подкопаваше новата демокрация- до днес... като се разкри, че е бил инстр. от БСП.Не знаеш какво е било 1945-1989.Вероятно и родителите ти не ги разбират нещата или са били "борци против фашизма", "слезли от Балкана"...
56
5
 
7
 
! Отговори
.... преди 6 години
Стивън Сегал като Жерар Депардьо.Много обичат Путин( данъците)...
55
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиПромит русифилски мозък си и такъв ще си останеш
54
3
 
8
 
! Отговори
до 59 Напальон преди 6 години
до590Напальон Бонапарт, може би от години не съм смяла с глас и продължително!:))) И тъй като няма "жива душа' край мен, си мислех, че откачам иличе ще умра.. от смях... ( то- време ми е..) Напальон.. ама ти наиситна ли не си чел името му??..;-)))
53
2
 
18
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Лелер сега Сегал е стресиран.Тъкмо мислеше да живее в Украйна и те му го сложиха с тоя номер.
52
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ЗЛА СТРЪВНИЦАГледала си филма "КРИМ Пътя към Родината" НО така го изкривяваш изказването на Путин че нямам думи Путин Каза че единствения вероятен проблем е че не се е направил РЕФЕРНДУМ в РФ за присъединяване на КРИМ. Но ако трябва ще го направим.ПП САЩ два дена след като Руските ВКС 2015 година показаха снимки на самолетите и корабите на ВМФ около СирияЕ как така от 2014 година до сега не показаха снимки на окупационните контингенти в Украйна и Сирия?
51
8
 
9
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 58Ано Умни ти естествено НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ЧОВЕКА И ДАВАШ ОПРЕДЕЛЕНИЕ1. Цялото ми семейство сме антикомунисти от дядо ми още лека му пръст2. Лично скачах по площадите на СДС митингите като тинеджър3. нито веднъж не съм гласувал(а на всички избори съм гласувал) за някоя партия свързана с Русия4. Но достатъчно съм живял за да видя ЛЪЖАТА когато се ползва.5. Повече от ЛЪЖАТА която е станала част от нашето ежедневие НЕНАВИЖДАМ ЛИЦЕМЕРИЕТО - ДВОЙНИТЕ И ТРОЙНИ СТАНДАРТИ
50
3
 
7
 
! Отговори
ДО ЗЛА СТРЪВНИЦА преди 6 години
Повече приличаш на Зла Бабичка .
49
19
 
7
 
! Отговори
ЗЛА СТРЪВНИЦА преди 6 години
ЗЛА СТРЪВНИЦА!!!ПУТИН ПУБЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ПРЕДАДЕНИЯ ОТ РУСИЯ КРИМ В ЗАМЯНА НА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА!!!КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ ПОВЕЧЕ ЩОМ САМИЯ ПУТИН ОБЯВИ, ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК И , ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА Е ТАКЪВ И ДА ИЗБИВА КАКТО НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ АКО ТРЪГНАТ ДА ГО МАХАТ ТАКА И НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА И СИРИЯ АКО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ОКУПАЦИЯТА МУ! :DПУТИН ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕСТЪПНИК И МАСОВ УБИЕЦ ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ И ДА УМРЕ ДОРИ!
48
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиПишман експерте, от нищо не разбираш, но се правиш на голям разбирач. Но си прости един от многото зомбирани руски ***, тровещи интернет пространството. Не се ли срамуваш поне от децата си или и тях от малки ги възпитаваш като руски лакеи и българофоби?
47
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Суворов генералаРуски са само фекалиите нацвъкани от руските *** в бившите съюзни републики, в Източна Европа и в България. Под формата на русолюбци.
46
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 54 Пример моляНо не ми излизай с примерно СССР 1939 година ОКУПИРА Прибалтика - Това е ... и т.н. знаеш си какво ще напишеш.Преди да напишеш нещо такова Се запитай ЗАЩО СЕ Е СЛУЧИЛО ТОВА ИЛИ ОНОВА.Вярвам че нямаш никаква ВОЕННА ПОДГОТОВКА и веднага ще дадеш пример без да знаеш или разбираш ЧИСТО ВОЕННИТЕ ПРИЧИНИ за еди кое си действиеЗа политическите можем да спорим колкото искаме но ВОЕННИТЕ не можем - Военните причини са на базата на Физически, икономически и логически разчети
45
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиЦялата руска историография е една гнусна и опашата лъжа. И единствтвено русофилски зомбита могат за доблест и честност защитавайки лъжите на чужда държава.
44
3
 
14
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 51МАЛКО ИСТОРИЯ(Относно Русия може да присъедини Косово но не може Крим...)При обединяване на ФРГ и ГДР няма ДОРИ ДОПИТВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО КАТО В ФРГ ТАКА И В ГДР дали искат да се обединят. Парламентите гласуват декларация и толкоз. След това финансово на ФРГ им идва нанагорно а ГДР стопанството и индустрията реално са унищожени и създадени наново чрез доста мъчителен финансов процес за местните. Всичко това съпроводено със серия от скандали.
43
3
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 50Дори и на Гергьовден трябва да РАЗОБЛИЧАВАМЕ ЛЪЖИ иначе каква ДОБЛЕСТ ЧЕСТВАМЕ? КАКВА ХРАБРОСТ ЧЕСТВАМЕ И ПОЧИТАМЕ? КАКВИ ЦЕННОСТИ ПОДДЪРЖАМЕ?
42
1
 
8
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 49Изглежда Ано "УМНИ" ти ОБЕКТ И СУБЕКТ на дадено действие не знаеш какво е!ОБЕКТ КРИМ - ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ, РЕФЕРЕНДУМ, НЕЗАВИСИМОСТ - СУБЕКТ УКРАЙНА ОТКЪСВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯРазбираш ли че в процеса на ОТКЪСВАНЕ на ЧАСТ ОТ УКРАЙНА НЯМА ОБЕКТ РУСИЯ(тоест този който извършва действието) върху СУБЕКТ УКРАЙНА(който е повлиян от действието) - ТОЛКОЗ С ОБВИНЕНИЕТО ЧЕ РУСИЯ Е ОТКЪСНАЛА ЧАСТ ОТ УКРАЙНАА по казуса ФРГ/ГДР - КРИМ И Руската Федерация се обединиха в една страна
41
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиПоне на Гергьовден не бъди гнусно руско ***!
40
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиКРИМ НЕ Е КАТО ДРУГАТА ТЕРИТОРИЯ!!!!!!!!! ЗАТОВА И ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ОБЪРНА СРЕЩУ ПУТИНСКИЯ ГЕНОЦИД АКО ЩЕ ДА ЗАВЗЕМЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ВЕРОЯТО НЕ БИХ ВЪЗРАЗИЛ!!!НО НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ ТЕРИТОРИЯ ОТ УКРАЙНА ИМАТ ДОГОВОР ДА НЕ КРАДЕ ОТ ТАМ :DЗА УКРАЙНА ТРЯБВАШЕ ДА ПИТА НАСЕЛЕНИЕТО СИ НО И ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЩОТО ИМАТ ДОГОВОР ДА НЕ КРАДЕ ОТ УКРАЙНА! :DС МЕН НА ГЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ СТОИ ЗАД ГЪРБА МИ И КАЗВА, ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
39
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 44Ано Умни да те светна по казуса КРИМ от Юридическа точка1. Вариант По Казуса КОСОВО декларация за независимост на една област има преимущество пред местното законодателство ако е подкрепена от Члена на СС на ООН с право на ВЕТО2. Вариант след Майдана - което е НЕЗАКОНЕН ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ до първите избори в Украйна властта в Киев е НЕЛИГИТИМНА - ВАЖИ ПРИНЦИПА НА ООН ЗА САМООПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕРИТОРИИТЕ КАТО ЧАСТ ОТ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА - ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ И РЕФЕРЕНДУМ

Спонсорирани публикации