Денят в снимки - 9 май

Красота от Москва, Меси от Техеран и мода от Ню Йорк
36

Жени от руската армия маршируват по време на парада на "Червения площад" по случай 72-та годишнина от победата във Втората световна война. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Край преди 6 години
С един полк ще се справя -ама те много. Ще останат и за утре.
27
10
 
4
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 6 години
Руската армия има традиции:На офицерите им омръзнало да пият и решили да направят нещо ново. Поручик Ржевски предложил: Дамите отиват до стената и се надупват. Всички офицери под команда се засилват и тези които го вкарат от "ряз" целуват ръка на дамата.
26
6
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен23 Любо е прав в случая. Аз лично,не мога да си представя това, за което той пише.И нашите, и тяхните момичета, са жени, със същите грижи и мечти. Но, важното е, какво имат между ушите си.Дали чорба, или сиво вещество. Каква е целта им.Затова те са велика нация, и ще бъдат, а ние сме просяците на Европа в момента.Във всяко стадо,както там,така и тук, има ***, която не определя общото ниво.Въпросът е,че тук процента неудържимо се увеличава, а там-си е същия.
25
5
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Ще си позволя коментар на снимка1. Едва ли има в България подделение, в което да маршируват така, нашите "професионални войници", изключвайки Гвардейците ни. Но, и тях ще съсипят, не било по НАТО стандарта маршировката им.Мисля си друго. Войник, който не може да е трениран да държи строя, как ли ще се подчинява на заповеди в бой,каква дисциплина ще има.Само не ми говорете за Американците. На тях по устав и ме забранено да се бият, ако не превъзхождат врага поне 7 към 1 числено и технологично.
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еххх... Как им липсва на сороститутките едно гей парадче. Ей така за самочувствие , да се почувстват европейци.
23
2
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен 10 Правилно. Тук, в Европа е важно краставиците да саправи по стандарт, кокошките-щастливи, на прасетата в кочините да се монтират душове и висящи играчки. Също е важно, да се узакони 3-тия пол, и да се прибират измекярите от всякъде,за да ги "интегрира". Какви фигуранти с автомати и оръжие???? Като изключим американските бази в Европа, за които някак си гузно мълчиш.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До любоЖал ми е за теб.
21
8
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
Хахахахаха ... 5-та снимка! Това ли е деня на кариерата в Югозападния?:) Каки дефилират по къси поли и токчета, за да го оценят работодателите? То не, че е далеч от истината. То от този университет могат да излезнат само ку*рви, които са готови за кариерно развитие ... ако ме разбирате правилно. Като бай Величко от Свищовския, дето си организираше оргии със студентки, че да им оформи оценките:) Няма такава палячовска държава като нашата. Само кифли на повикване, патки и русофили. Смях:)
20
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето на това се казва красавици. Не са като кравите в кравария. Живях 1 год. в кравария и защо поне една краварка не ми хвана окото? Най младите които трябва да са стройни красиви са като малки прасенца. Големи задни части едри бутове изобщо не е това което гледате по краварските филмчета за баламурници. Това ГМО с което ги угояват направо са ги унищожили като нация и народ. Гледам че и тука в София вече са се появили същите краварки сигурно е от ГМО храната с която се тъпчат от макдоналдс!
19
3
 
25
 
! Отговори
любо преди 6 години
До одобрителПредставяте ли си 200 от нашите кифли строени и да маршируват.
18
3
 
24
 
! Отговори
мм преди 6 години
"Всички бягали да живеят в Америка". Нали бях там, там не живеят , а консумират. Яката ги тресе носталгията по калната родина. Който е семейно горе-долу бива, ама тези дето са сами кьорав секс не правят, жалка картинка. Правят клубове, играят хора, готвят БГ манджи щото не могат да забравят България. Ама кел файда. Абе абсолютен планктон. Год буес амеуика не за всеки. А най хубавата чест беше в самолета от Мюнхен до София. Тогава всички имат живец в очите, нищо че се прибират в ***.
17
15
 
3
 
! Отговори
Ти.... преди 6 години
.....а той и Хитлер , е правил хубави паради......
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименTi zashto ne otivash da jiveesh v Amerika,a?Viza li ne ti davat!?
15
5
 
14
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
ей мърляк слагай феса и марш в Анадола! Да припомниш къде си бил 500 години, за Европа ми говорил малкия помиярник
14
11
 
5
 
! Отговори
Pavlik Morozov преди 6 години
This can be seen only in Russia, North Korea and China...
13
30
 
13
 
! Отговори
Do 13 преди 6 години
От какво да злобеем бе, вватенке?Ние не злобеем, изумяваме се на изроденото ви мислене.Вместо да мислите за култура, за развитие, за свобода на духа, за развиване на бизнес, високи технологии и т.н. и т.н. от вас чуваме само и единствено военна мощ, оръжия, бомби, завземане на територии...демонстриране на горните по площади и т.н.С това ли се гордеете>? Това ли ви радва?Европа може без Русия...винаги е живяла без нея, може и за вбъдеще. Русия винаги драпа да се доближава до Европа.
12
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврогейовете не могат дадишат от злоба.
11
19
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
До тяИ севернокорейците. Къде ги пропусна тях.То, вече, май само там се правят тези абсурдни паради, целящи да напомпват единствено самочувствието на гладния народ.
10
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тяБрех...странно как всички отиват да живеят в тази лоша Америка, в която има само пари, пари и пари.Включая и твоите любими болшевики и техните деца. На всички кремълски мафиоти децата им учат и живеят в САЩ или в Европа.И какво излиза...лоша е Америка...искаме да я унищожим...ние сме най-великите, но...децата ни живеят там.Или...пак ще дадете някакво абсурдно обяснение на този неоспорим факт??!!!
9
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тяМарш на червения площад, тетке!Тук е Европа. И нас танкове, бомби и хиляди строени фуражки с автомати не ни интересуват.

Спонсорирани публикации