Форум "Бременност и детско здраве" в Sofia Event Center започна

Едни от най-добрите специалисти говорят по темата днес и утре
13 май 2017 12:28,
0
Форум "Бременност и детско здраве" в Sofia Event Center започна
Модератор на Форума е Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg

Шестото издание на Форум "Бременност и детско здраве", организиран от здравния сайт Puls.bg, започна успешно и тази година. Събитието се провежда в Sofia Event Center, Paradise Mall. Форумът събира лекари от различни направления, които да информират бъдещите и настоящи майки за всичко, което ги вълнува относно тяхното здраве, както и това на детето им.

Откриването на Форума тази година бе направено от Деница Венкова от Doppelhertz, която говори за това какви са важните витамини, храни и минерали, които бременните трябва да приемат. След това д-р Дучева от дентална клиника "Петър Дучев" обясни на посетителите каква и колко важна е оралната хигиена, която майките трябва да спазват.

В днешния ден предстоят още интересни лекции от медицински комплекс "Д-р Щерев", Philips Avent, Mutsy, банката за стволови клетки Cryo Save и опитни акушер-гинеколози.

Форум "Бременност и детско здраве" в Sofia Event Center започна

Утрешният ден ще бъде посветен на раждането, новороденото и израстването на детето. Посетителите ще могат да чуят практически съвети от опитни неонатолози, детски лекари, към които могат да зададат своите въпроси, сред които са представители на Първа АГ болница "Света София", дентална клиника "Medical Dent" и още други.

Освен експертните съвети, посетителите могат на място да посетят щандовете на партньорите, на които да получат по-подробна информация и подаръци от тях, а могат да сепечелят и една от 20-те награди, които раздаваме в двата дни.

Заповядайте и вие, за да може да станете част от събитието и да си поговорите с всички специалисти на едно място!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации