Съботен бис: Златка издуха Николета, 600-кубикови импланти на тезгяха

Измина седмицата на плеймейтките
13 май 2017 20:20, Александър Попов
86

Джулиана Гани била доста щедра, дава си силикона благотворително. Снимка: Facebook

Тази седмица минава под знака на плеймейтките, които сами избраха победителката за всички времена. Малко претенциозно на фона на 15 години история, но пък родните събития винаги са се отличавали с помпозност.

Всички прогнози сочеха, че короната ще бъде за Николета Лозанова, но организаторите решиха 15-те най-популярни да изберат сами коя да бъде №1. И се оказа, че Лозанова не е любимка сред колежката си. Лентата бе окичена на силиконовите гърди на Златка Димитрова а.к.а. Блек.

Други напомпани девойки, жадни за слава, обаче направиха всичко възможно да привлекат вниманието към себе си. Джулиана Гани наскоро уголеми бюста си и се тунингова с по 1000 кубика на гърда. И реши благотворително да се раздели със старите 600-кубикови импланти. Желанието й е да ги подари на някоя абитуриентка, която е решила да се потопи в силиконовия свят на плеймейтките. Какъв жест само! Сигурно има хиляди девойки, които тръпнат да станат пациентки на д-р Енчев и да не работят. Както се казва, някоя с гладък мозък, като имплантите, със сигурност ще се възползва от тази невероятна оферта.

"За мен тази година започна скандално и с успехи. Лесно е да изгрееш за ден, трудно е да продължиш да се развиваш и доказваш, а още по-трудно е да накараш останалите да ти дишат прахта". Тази крилата мисъл е на друга плеймейтка - Деси Димитрова. Не е лошо тези титани на мисълта и трудовата заетост да ни осветлят точно как се развиват и доказват, че и прах намесват. Тази Деси стана известна като Деси Фотосесията, защото снимките й в "Плейбой" нямаха нищо общо с реалността. А сега привлича внимание само с излишъка от пластични подобрения, които са по-скоро дефект, отколкото ефект. Естествено - лично мнение.

Силиконовият обзор завършваме с Николета Лозанова, която реши да си прави PR на гърба на боксьора Антъни Джошуа, който стана шампион в тежката категория след като нокаутира Кличко. Лозанова започна да го следи в социалните мрежи, да харесва пост, което бе червена лампичка, че едва ли не го сваля. По подобен начин тя си създаде легенда, че едва ли не е имала вземане-даване с Роналдо. За съжаление или за нейна радост обаче тя топли чаршафите на Николай Михайлов, който е далеч от титли и шампионски пояси, след като изпадна в трета лига на турския футбол с Мерсин.

Една сватба пък е на път да остане неосъществена. Журналистката Деси Цонева развали годежа с Георги Джамов, за когото преди няколко дни разкри, че е бил любовник на леля му. Е, поне ще си спести подхвърляния, че ще се омъжва за лелинчо си.

Зарязан се оказа и рапърът Кристо, който няколко години обикаляше студиата на телевизиите да ни обяснява колко се обичат с гаджето му Кристин. Като нямаш хитове трябва да с нещо да залъгваш публиката. И тук нещата миришеха на Менделсон, но клюката сочи, че Кристин е заменила Кристо с италианец.

Завършваме с беквокалистката на Слави Трифонов Цветелина Грахич, която в началото на своята кариера бе сочна мацка. Сега са останали само едни гърди, които видимо натежават на тънките й крачета. Даже според някои певицата върви към анорексия и дават за пример визията й по време на едно от последните й участия, която наистина е притеснителна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Брутал Дилдо дот ком преди 6 години
Фолксвагини!
28
1
 
9
 
! Отговори
Toto преди 6 години
Е стига бе, това е отвратително. Поне акъл да можеше да се присажда.. ама нанай си. Джуки, цици, изсмукване на целулити и прочее... Което си е красиво, си е красиво. Което си е грозно си е.. То л***йното с пудра захар да го наръсиш, пак си е л***йно.
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лелинчо....няма на къде повече, какви са тези думи, диалекти и измислени роднински наименования.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живей културата, културните столици, културните институции и прочие! Всъщност-защо имаме министерство на културата? То защо няма правомощия да забранява явните селски простотии, които ни правят за резил? Или това министерство работи за развитие и разпространение на чалгата и простотията?
25
1
 
17
 
! Отговори
Д.А. преди 6 години
Грозно,отвратително и не знам защо показвате тази пошлост!Голяма част от младото поколение ще се опита да им подражава!Превърнахме с в абсурдна държава!!!
24
2
 
21
 
! Отговори
В. Иванов преди 6 години
Видимо е една селска дойна крава...абе то простотията ходи по буклуците )))))
23
1
 
10
 
! Отговори
()()()()()() преди 6 години
чакаме дуплика от николетка :)
22
2
 
29
 
! Отговори
Огфф преди 6 години
Стига бе Кво ни вълнуват виметата на тия К**ВИ,само тва ли обсъждате жалки жени без грам мозък образование и квалификация освен в креватните изпълнения! Даже силно се съмнявам че и за това стават,тези във филмите след 12ч поне има нещо сексапилно в тях ! Тва е *** тука! Да си монтират по един голям **** поне да е оправдано съществуването им ! Че в "лицето" полвината не са хора ! Повръща ми се от такива !
21
2
 
43
 
! Отговори
Shpagonti преди 6 години
Само едни големи цици,а в главата и е празно като в пещера!!!
20
1
 
13
 
! Отговори
Хикс преди 6 години
Албена Вулева ли е писала тази статия? Не че защитавам тази плеймейт ***, но жълтия стил на псевдо журналята е потресаващ!
19
1
 
21
 
! Отговори
А преди 6 години
Скумрии.
18
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още 10 год и ще е една стара увиснала крава ,жалко ;)
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1000кубика са мйлко, вкарвайте по 2000 на цица и сте номер едно
16
2
 
36
 
! Отговори
Zohan преди 6 години
Винаги ми е било чодно защо се "помпат". За мен лично винаги е 100 пъти по-важно бюстът да е естествен отколкото какъв размер е. Вероятно за новобогаташите не е така.
15
1
 
37
 
! Отговори
бг преди 6 години
Бизнесът с импланти и операции процъфтява -баламите лапат мухите ,и дават парите.
14
2
 
7
 
! Отговори
maya ryseva преди 6 години
ygas...kyrwoleta edwa li 6te go pregiwee....prostakesata se ima za ne6to...mi to prosto...kak da my obiasni6 4e e samo edin kasokrak kloyn....
13
2
 
25
 
! Отговори
журналист... преди 6 години
Златка издухала Николета, понеже Николета нямала кърпичка да се издуха сама.Захладня. Явно Николета е понастинала и са и потекли сополите.
12
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас. Все едно си е увисила ***. Ще се издрайвам. То няма форма няма нищо. Два балона с опъната до гнус кожа. Не знам на кой ще хареса такова нещо.
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна от.врат! И това са ценностите на повечето млади и вече застаряващи хора.
10
0
 
34
 
! Отговори
площад журналист преди 6 години
Ако не бяха медиите, само шепа специализирани извратеняци щяха да ги знаят тези особи. В някакви си техни общества. Случайно, или не, медиите превръщат ненормалното в норма.

Спонсорирани публикации