Кристиан Костов: България е победителят на "Евровизия"!

А изпълнението му, с което взе второто място, взриви социалните мрежи
Обновена: 14 май 2017 08:19 | 14 май 2017 08:13, Камелия Цветанова
166

Снимка: Reuters

Кристиан Костов, който спечели второто място на "Евровизия" призна, че според него той е заслужавал победата на конкурса, защото той и екипът му били най-добрите.

Още по темата

"Много съм горд, че всички се радват. Ние направихме нещо голямо, наистина имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители", развълнувано сподели Крис пред БНТ.

"Най-накрая светът знае, че България може да спечели. Светът чу за България. Благодаря на всички, които гласуваха за нас, защото ме накараха да рева така, това са сълзи на щастие", сподели той.

А изпълнението му на "Евровизия" взриви социалните мрежи тази вечер.

Голяма подкрепа и благодарности за успеха получава Кристиан от цял свят в страницата си във Facebook.

"Крис - ти си нашият победител, гордеем се с теб", пишат стотици българи.

Миналогодишният участник в "Евровизия" Поли Генова честити класирането на Кристиан: "Втори смееее!Честито на Kristian Kostov!" 

"Огромен успех за България, невероятно представяне, музика, талант, харизма", написа Владимир Ампов – Графа. 

"Това беше най-добрата песен! Страхотно изпълнение! Нямам думи!", настоя певецът.

Преди финала Кристиан получи подкрепа и от своя ментор, руския певец Дима Билан. Самият той, когато се явява за първи път на "Евровизия" през 2006 г. е класиран втори. През 2008 г. обаче успява да спечели конкурса.

"Крис!!! @kristian_kostov_official! Удачи тебе сегодня !!! Ты действительно большой музыкант со своим неповторимым и ярким, бросающимся в глаза миром !!", пише Билан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без да желая да омаловажавам успеха на момчето, което без съмнение е талантливо и трудолюбиво, но чудя се наистина ли намирате тая блудкава посредствена компилация за добра песен, пък "различна" била, пък неНам си каква.., според нашите спецове. Нищо подобно, според мен - типичната блудкавия в блудкав конкурс, подобно на Полината миналата година. Интересна беше неуспялата песен на Поли отпреди няколко години, както и оная злополучната на човека глас.
63
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надя НиколоваНе мисля, че отвяната ти глава може да бъде критерий за каквото и да било. Но явно и някои от журито са били отвяни от нещо.
62
14
 
8
 
! Отговори
Стига ревахте!!! преди 6 години
Парчето на Молдова беше 10 пъти по-яко и от нашето и от това на Португалия а даже не ги класираха. Пуснете си го да се накефите.
61
5
 
21
 
! Отговори
mnenie преди 6 години
Победителят ми приличаше на Мариус Скуркински в опит да изиграе Чарли Чаплин. Преди 100 години такава песен и такива жестове може би щяха да изглеждат модерни, но през 2017 ми се сториха смешни.Приличаше ми на неосвидетелстван психар с претенции за културен естет сред тълпа от невежи.
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mnogo po dobri imasche sa parvo vtoro i tn mesto
59
8
 
28
 
! Отговори
TT преди 6 години
Много завистници в тоя сайт бе. Момчето беше страхотно, изпълнението и песента на ниво. Според мен Крис ще има супер бъдеще. Дано славата не го променя и да запази скромността и позитивизма в себе си. Има правилното поведение и нагласа. А пък вие дори и не смеете да мечтаете за подобен успех, само стоите зад мониторите и критикувате. Като някакви пишлемета сте тук коментиращите, неосъзнати, не искащи да разберат важните неща в живота. А съм сигурна, че сте на 20+ години. Покъртително!
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бг 78Ако наречем нещата с истинските им имена, то португалецът спечели съчувствието, а Кристиян - възхищението на зрителите. Нека да е живо и да се излекува момчето от Португалия, а Кристиян и всички ние да сме горди с представянето си! Не е честно така, но ако конкурсите са всяка година, то животът не дава всекиму да е здрав ... и жив. Определението ми за постигнатото от двамата претенденти би било Sympathy vs. Pride.
57
5
 
5
 
! Отговори
Браво на Кристиян преди 6 години
Второ място пак си беше добре за Кристиан! Той е все още много млад, има вероятност на следващата и по следващата евровизия да спечели!
56
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше пял песен против Русия щеше да стане на първа позиция.
55
7
 
9
 
! Отговори
бг преди 6 години
Спечелилият първо място е композитор , автор на текстове и певец и напълно заслужено е първи, въпреки че в изкуството няма първи ,втори и пр. Хубаво е че Кристиян спечели ,но не трябва да се възприема прекалено сериозно и просто да продължи да работи.
54
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свърши и този безмислен конкурс. Ще напишат някалко статии за победителя и невярвам песента на победителя да натрупа 100 милиона слушания.Песента на Крис е слаба но поздравление за втората позиция.
53
6
 
16
 
! Отговори
бунчо преди 6 години
Защо в статията не пише че Украйна е гласувала против България?!?!?!Не ви о удобно ли кво?!?!Нали наш Певню пръв ходи да ги подкрепят,а кво стана нацепиха ви го ......*** народ сте българите,и *** ще си останите....
52
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиян е чаровен и талантлив. Португалецът обаче беше класи нагоре.
51
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, хора, зарадвайте се малко!Евровизия е супер конкурс за млади талантливи хора.Кое ви дразни?-хората, които са супер, или хората, които са млади, или хората, които са талантливи?Ако някой от вас е пропуснал младостта си, кой му е виновен?
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Каракачановдобре,вече се съгласих с теб и ставам от тук,че имам работа да върша. и аз се извинявам,че се заяждах с теб,но се дразня,когато на някой нещо не се признава. а и когато плюем по българи.
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кошслукова,не само това. трябва да си татуиран целя, да можеш да се напиваш и да си биеш жената, да си всяка вечер със силиконовите кифли в чалготеката.......това са си все белези на бг - мъжественост. а когато нямаш пари за чалготека или проста.кеси, да си пуснеш телевизора в 22.30 - слави осигурява всичко безплатно. дои и концерти.
48
15
 
6
 
! Отговори
факт преди 6 години
Важното е че Путин пак загуби. Повярва си като спечели Брекзит и Тръмп, ама после само загуби.
47
3
 
25
 
! Отговори
Zlatena преди 6 години
Хора трябва да се гордеем със второто място на Евровизията в Киев Крис надмина успеха на Поли Генова миналата година е не сме първи заради журито които всяка година си гласуват по политически пристрастия .
46
7
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Нашия ако беше се състезавал за Германия например, щеше да спечели с 200 точки разлика! Браво момче, главата горе и напред!
45
4
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Озлобеният ,робски акъл не приема чужд успех.Те за България в Европа знаеха само покрай жриците на любовта и църните ни джебчии.Второто място си е голям успех.Песента му беше по-добра от 90% от останалите, изпълнението също.И айде стига с нападките за вида и ориентацията му, още ми изглежда девствен и неосъзнат има време да влезе в правият път.Важното е,че има талант и се труди и ни представи достойно.

Спонсорирани публикации