Кристиан Костов: България е победителят на "Евровизия"!

А изпълнението му, с което взе второто място, взриви социалните мрежи
Обновена: 14 май 2017 08:19 | 14 май 2017 08:13, Камелия Цветанова
166

Снимка: Reuters

Кристиан Костов, който спечели второто място на "Евровизия" призна, че според него той е заслужавал победата на конкурса, защото той и екипът му били най-добрите.

Още по темата

"Много съм горд, че всички се радват. Ние направихме нещо голямо, наистина имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители", развълнувано сподели Крис пред БНТ.

"Най-накрая светът знае, че България може да спечели. Светът чу за България. Благодаря на всички, които гласуваха за нас, защото ме накараха да рева така, това са сълзи на щастие", сподели той.

А изпълнението му на "Евровизия" взриви социалните мрежи тази вечер.

Голяма подкрепа и благодарности за успеха получава Кристиан от цял свят в страницата си във Facebook.

"Крис - ти си нашият победител, гордеем се с теб", пишат стотици българи.

Миналогодишният участник в "Евровизия" Поли Генова честити класирането на Кристиан: "Втори смееее!Честито на Kristian Kostov!" 

"Огромен успех за България, невероятно представяне, музика, талант, харизма", написа Владимир Ампов – Графа. 

"Това беше най-добрата песен! Страхотно изпълнение! Нямам думи!", настоя певецът.

Преди финала Кристиан получи подкрепа и от своя ментор, руския певец Дима Билан. Самият той, когато се явява за първи път на "Евровизия" през 2006 г. е класиран втори. През 2008 г. обаче успява да спечели конкурса.

"Крис!!! @kristian_kostov_official! Удачи тебе сегодня !!! Ты действительно большой музыкант со своим неповторимым и ярким, бросающимся в глаза миром !!", пише Билан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
19
 
! Отговори
българин преди 6 години
Кристиян Костов пееше много по добре и има по добър глас от португалеца!Така преди години направиха грък светоен шампион по гимнастика,а не Йордан Йовчев, така и сега .Когато Данчо се качи на стълбицата като трети публиката в залата ревна,че той е победителят,а не гръка! И сега същото!
43
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мариана МаневаКакво му е големото? Говорния дефект ли?
42
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова е изтъркано да си държиш ръчичката по тоя начин, като на снимката... и да се тресеш като болен от нервна болест.
41
8
 
18
 
! Отговори
Мариана Манева преди 6 години
Хора, стига с тия първи и втори места! Изкуството не е състезание, големите артисти сс големи защото публиката ги обича! Роди се един голям талант и той е българин. Трябва да сме много горди с този факт и да го подкрепяме. Това е.
40
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците сега ще кажат българина загуби хубаво, че неучаствахме. :D
39
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Крис ,ти си истинския номер едно.Така се става звезда
38
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно Билан, Генова и Грава са светилата на съвременната музика и изкуство. Друго няма значение.
37
5
 
19
 
! Отговори
Кошслуков преди 6 години
В бг да си мъж,трябва да имаш шкембе.Това е половия белег.Шкембелия ли си-вскичко е ок.
36
7
 
15
 
! Отговори
Мариана Манева преди 6 години
Нова звезда изгря на световния музикален небосклон и той е Кристиян Костов от България. Това е факт нищо друго няма значение. Евровизия беше форума светът да разбере това. Обичаме те и сме гордеем с теб, нашето голямо момче!
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Каракачановтогава за какво ревеш ?.......а и за предпочитанията си нямаш класа явно. простичък ми се виждаш.
34
5
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
А ти какво прославяне направи за бъкгария, бе! Я излез малко от тоя селски двор, в който се намираш, поразбутай малко кокошките да ти направят път, и си отвори очите за естетика различна от мутренско-чалгарската!С.В.И.Н.Я!
33
5
 
6
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Аве в тая Евроидиотщина само треторазрядни песни и певци има.Да сте чули и видяли някой световен хит или изпълнител да е произлязъл от нея.Не.Всички изпяват по една песен и залязват.Кристиян има потенциал да стане като тиин идола Джъстин Биибар.Супер известен и супер богат.Въобще му се чудя защо реши да направи крачка назад с участието си в тоя конкурс!
32
4
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
До Анонименами когато европа те постави на второ място за някакво твое постижение,каквото и да е, ще си сменя критериите.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Каракачановмвного интересно - ти с какво се занимаваш и каква е ползата от теб ?
30
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре,че всички,които пишат тук само ,за да плюят, не са по шосетата,че тогава ще се избият от злоба ! и да им предложа още : всеки от плюещите да застане с името си и да напише : аз вдигнах б-ския флаг и прославих България със.....еди какво си постижение ! да напишат : прославих страната с математика,физика,изобретение, музика,спорт,картини , скулптори, кардиохирург съм.....
29
9
 
7
 
! Отговори
Булгар булгар преди 6 години
И тоя,половин българин,ама се оплаква като ,,оригинал,, -на нас все някой друг ни е виновен и сме недооценени !!! Нали те забелязаха в Европа ,бе ! Ти това искаше ! В Русия нямаше как да пробиеш !!!
28
12
 
6
 
! Отговори
карина преди 6 години
Честито на Кристиян! Успех в кариерата !Иначе е един малък пик...льо, за да прави кардинални заключения и изглежда малко смешен.
27
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дерзай, Кристияне! Пожелавам ти бъдещи самостоятелни професионални успехи. Този посредствен конкурс е под нивото ти.
26
5
 
19
 
! Отговори
Инонимен преди 6 години
До година ние да вземем да изкараме някой бежанец и победата ни е в кърпа вързана.Ще пее за войната публиката ще се разчувства и хоп победата е наша
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашето момче си беше най-добре, но това не бива да го главозамайва, тъй като конкуренцията беше доста посредствена. Някои изпълнения бяха толкова пресилено смешни, че предизвикваха най-вече съчувствие. Кристиян наистина изпъкваше сред цялата тази посредственост, но...