Кристиан Костов: България е победителят на "Евровизия"!

А изпълнението му, с което взе второто място, взриви социалните мрежи
Обновена: 14 май 2017 08:19 | 14 май 2017 08:13, Камелия Цветанова
166

Снимка: Reuters

Кристиан Костов, който спечели второто място на "Евровизия" призна, че според него той е заслужавал победата на конкурса, защото той и екипът му били най-добрите.

Още по темата

"Много съм горд, че всички се радват. Ние направихме нещо голямо, наистина имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители", развълнувано сподели Крис пред БНТ.

"Най-накрая светът знае, че България може да спечели. Светът чу за България. Благодаря на всички, които гласуваха за нас, защото ме накараха да рева така, това са сълзи на щастие", сподели той.

А изпълнението му на "Евровизия" взриви социалните мрежи тази вечер.

Голяма подкрепа и благодарности за успеха получава Кристиан от цял свят в страницата си във Facebook.

"Крис - ти си нашият победител, гордеем се с теб", пишат стотици българи.

Миналогодишният участник в "Евровизия" Поли Генова честити класирането на Кристиан: "Втори смееее!Честито на Kristian Kostov!" 

"Огромен успех за България, невероятно представяне, музика, талант, харизма", написа Владимир Ампов – Графа. 

"Това беше най-добрата песен! Страхотно изпълнение! Нямам думи!", настоя певецът.

Преди финала Кристиан получи подкрепа и от своя ментор, руския певец Дима Билан. Самият той, когато се явява за първи път на "Евровизия" през 2006 г. е класиран втори. През 2008 г. обаче успява да спечели конкурса.

"Крис!!! @kristian_kostov_official! Удачи тебе сегодня !!! Ты действительно большой музыкант со своим неповторимым и ярким, бросающимся в глаза миром !!", пише Билан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВУРСТВИЗИЯ
23
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия пeнди не е баш каот Кончита ВУРСТ, затова и сме само на второ място. Ахахахха.
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама вие всички ли сте гледали еввровизията? Всички бяха зле, но нашето момче си се представи най-добре от останалите. Нямаше песен, която бих си затананикал.
21
10
 
23
 
! Отговори
Оne преди 6 години
Кристиян е уникален! Предствави България по възможно най-добрия начин и трябваше да спечели, но за съжаление този конкурс винаги е бил нагласен.А колкото до анаболните селяни, които го наричат гейче - тези селски анаболни псуващи простаци не могат по никакъв начин да се докоснат до чувствителната артистична душа на Кристиян. Все едно *** да хареса лебед - няма как да стане.
20
6
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
А ти какво си направил !? Не баба ти и дядо ти !? Замислил ли си се !?
19
6
 
17
 
! Отговори
turk преди 6 години
Българите видяха колко са обичани в европа!поне ако участваше турция щяхме да имаме още 12 точки!браво момче.България се гордее с теб.тапред към световната сцена!
18
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се ли срамувате от коментарите си !? Та той е още дете ! Как може така извратено да коментирате едно дете достойно защитило БЪЛГАРИЯ ! Колко от вас са го правили !? Колко !?
17
2
 
21
 
! Отговори
ясно преди 6 години
В Русия смятат нашия участник за истинския победител!
16
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С огромния напън на частната фирма, с държавния бюджет на бнт,с шикалкавенето от Русия съм пък от България - Е,НЕ СТАНА !Кой и как и с какво право реши ,че ти ще представляваш България ?Конкурса кога беше ? Ти не разбираш ли,че не е честно,или ние сме *** и при нас всичко може?
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песента на Салвадор беше най отличаваща се от останалите. Надявам се Салвадор да се оправи. В момента търси донор на сърце.
14
7
 
16
 
! Отговори
пак преди 6 години
Оказа се че победителя имал тежко заболяване и хората от съчувствие са гласували за него а не че е пял хубаво,така че пак ни откраднаха победата!
13
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офтси, вечно недоволни! Болна нация :(
12
8
 
15
 
! Отговори
НИЕ. ВИЕ. ТЕ преди 6 години
СВЕТЪТ ЧУ И РАЗБРА ЗА БЪЛГАРИЯ КРИСИЯ ОТ РАЗГРАД. НО БРАВО И ЗА КРИСТИЯН.
11
8
 
15
 
! Отговори
Няма Пари Бегайте ! преди 6 години
Рядко гледам толкова корумпирани предавания .Според мен Швеция,Гърция и Азарбайджан бяха фаворити .Обаче тоя *** дето прилича на Мариус Куркински от балшой театър с мелодия наФранк Сенатра и някви бръщолевиния отмъкна наградата .За пореден път се оказва че този конкурс е ТРАГЕДИЯ !Саня пък все едно беше на погребение и общо взето си беше точно това !Това беше проекта на Вирджиния Рекърдс един *** да го направят звезда .Е Успяха но Бойко няма пари за ПЕНСИОНЕРИТЕ камо ли за Евровизи
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още вчера казах,че този конкурс изобщо не си заслужава комплексарските ни напъни от години да го спечелим....Пошло и от към музика,извратено откъм визия на изпълнители и нагласено откъм резултати
9
24
 
14
 
! Отговори
егати самочувствието преди 6 години
"най-накрая света знае за България" - Ей -ти ли бе ? ти ли прослави България?Николай Гяуров, Райна Кабаиванска и мъничката уникална Крисия за тях чул ли си ?българите масово не те харесват и не те припознават за свой представител , пък и не си . твоето участие от квотата на България беше подигравка с Талантливите Български Певци.
8
6
 
20
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
този конкурс според мен е парад на кича и пошлостта. Да, момчето пее страхотно, но сякаш целенасочено искат да ни вменят подобен стайл в модел за подражание, подобно на Кончита Вурст, сега и нашия тик'веник...и цялата тази истерия и шум....
7
6
 
8
 
! Отговори
дима хетеролан преди 6 години
споко, победи португалец значи през 2018 не се предвиждат оранжеви революции.
6
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителни коментари Срамувам се от всички вас дето оплюване срещу Кристиян Не народ ,а ***
5
12
 
24
 
! Отговори
браво на детето ! преди 6 години
природа,таланти - в тази малка страна - наспорил Господ. ама и колко злоба е изсипал отгоре,та чак съсипал всичко !