Кристиан Костов: България е победителят на "Евровизия"!

А изпълнението му, с което взе второто място, взриви социалните мрежи
Обновена: 14 май 2017 08:19 | 14 май 2017 08:13, Камелия Цветанова
166

Снимка: Reuters

Кристиан Костов, който спечели второто място на "Евровизия" призна, че според него той е заслужавал победата на конкурса, защото той и екипът му били най-добрите.

Още по темата

"Много съм горд, че всички се радват. Ние направихме нещо голямо, наистина имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители", развълнувано сподели Крис пред БНТ.

"Най-накрая светът знае, че България може да спечели. Светът чу за България. Благодаря на всички, които гласуваха за нас, защото ме накараха да рева така, това са сълзи на щастие", сподели той.

А изпълнението му на "Евровизия" взриви социалните мрежи тази вечер.

Голяма подкрепа и благодарности за успеха получава Кристиан от цял свят в страницата си във Facebook.

"Крис - ти си нашият победител, гордеем се с теб", пишат стотици българи.

Миналогодишният участник в "Евровизия" Поли Генова честити класирането на Кристиан: "Втори смееее!Честито на Kristian Kostov!" 

"Огромен успех за България, невероятно представяне, музика, талант, харизма", написа Владимир Ампов – Графа. 

"Това беше най-добрата песен! Страхотно изпълнение! Нямам думи!", настоя певецът.

Преди финала Кристиан получи подкрепа и от своя ментор, руския певец Дима Билан. Самият той, когато се явява за първи път на "Евровизия" през 2006 г. е класиран втори. През 2008 г. обаче успява да спечели конкурса.

"Крис!!! @kristian_kostov_official! Удачи тебе сегодня !!! Ты действительно большой музыкант со своим неповторимым и ярким, бросающимся в глаза миром !!", пише Билан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
46
 
! Отговори
Позвайте Гугъл преди 6 години
Намерих инфо за победителя на Евровизия 2017.Ако не знаете името му, той се казва Салвадор Собрал.В Уикипедия на английски се казва дословно:"Той използва известността си като публична личност в полза на бежанците идващи в Европа"Сега разбрахте ли защо той спечели 1-во място?Има ли някакви съмнения, че Евровизия е политически конкурс и резултатите са манипулирани, така както и миналата година?Трябва най-категорично да спрем участието си в тази пародия.
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не плаче... той РЕВЕ... АХАХХААХ!!!
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера заащо толкова гнyсни новини е нужно да се публикуват...Та това дори не е... нито интересно, нито забавно, нито е сензация, нито е някаква драма...Просто е гнусно!
1
31
 
16
 
! Отговори
Кузов преди 6 години
Криси недей да плачеш ела си и батко ще те успокой с мъжка ласка и бело сладко между фугата на зъбките ще пръсна както обичаш.

Спонсорирани публикации