Кристиан Костов: България е победителят на "Евровизия"!

А изпълнението му, с което взе второто място, взриви социалните мрежи
Обновена: 14 май 2017 08:19 | 14 май 2017 08:13, Камелия Цветанова
166

Снимка: Reuters

Кристиан Костов, който спечели второто място на "Евровизия" призна, че според него той е заслужавал победата на конкурса, защото той и екипът му били най-добрите.

Още по темата

"Много съм горд, че всички се радват. Ние направихме нещо голямо, наистина имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители", развълнувано сподели Крис пред БНТ.

"Най-накрая светът знае, че България може да спечели. Светът чу за България. Благодаря на всички, които гласуваха за нас, защото ме накараха да рева така, това са сълзи на щастие", сподели той.

А изпълнението му на "Евровизия" взриви социалните мрежи тази вечер.

Голяма подкрепа и благодарности за успеха получава Кристиан от цял свят в страницата си във Facebook.

"Крис - ти си нашият победител, гордеем се с теб", пишат стотици българи.

Миналогодишният участник в "Евровизия" Поли Генова честити класирането на Кристиан: "Втори смееее!Честито на Kristian Kostov!" 

"Огромен успех за България, невероятно представяне, музика, талант, харизма", написа Владимир Ампов – Графа. 

"Това беше най-добрата песен! Страхотно изпълнение! Нямам думи!", настоя певецът.

Преди финала Кристиан получи подкрепа и от своя ментор, руския певец Дима Билан. Самият той, когато се явява за първи път на "Евровизия" през 2006 г. е класиран втори. През 2008 г. обаче успява да спечели конкурса.

"Крис!!! @kristian_kostov_official! Удачи тебе сегодня !!! Ты действительно большой музыкант со своим неповторимым и ярким, бросающимся в глаза миром !!", пише Билан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
5
 
! Отговори
MAD преди 6 години
На България, колкото и да са добри нашите състезатели и певци никой никога няма да отреди първо място. Или поне на такова високо състезание.
103
3
 
0
 
! Отговори
София Пее! преди 6 години
Вече повече от петдесетпее София - гласът наш!Световна слава е десертс Каста е Тоталитаризъм баш!
102
6
 
0
 
! Отговори
Данъчно робство преди 6 години
Някога е имало данъчно робство, наречено турско! Добре, че сега нема! Тоталитаризъмът е премахнат от софиените и техните слуги. Народът не е гладен, нито жаден вече!
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lyrics на origo от joci papai (йоци папай) погледнете. Тази песен докосва сърцето, жалко че не победи! Второто място е добре, но щях да съм по гордa ако песента беше на български!
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е честито второто място на момчето! Ама и унгарската песен въпреки Nr. 8 е много добра, ако се чете текста. А и е на унгарски пята.
99
5
 
8
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 6 години
Да живее българо-руската дружба! Без нея, Кристиян нямаше да го има!
98
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко че и Кристиян научи и усъвършенства българските тарикатски номера, преди още да усъвършенства българския.Че има талатнт и че е прекрасен певец- съмнение няма. Но добре бе да не беше дрънкал тия тъподии. Кристиян може и да е най-добрия певец от конкурса, но песента му не позволи да го покаже. Португалеца беше с най-доброто изпълнение и песен. Точка.
97
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болният певец от Португалия,на който дадоха първата награда смята,че "блясъкът и светлинните ефекти не били музика",и че само неговото мрънкане трябва да се слуша в дискотеки,музик-слубове и радиа по света.
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 106 "Тоя" е син на българин,от Ямбол.
95
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз познавам само Крисия, която спечели Евровизия!Тоя какъв е?
94
7
 
16
 
! Отговори
Do 104 преди 6 години
Че не си българин е ясно.Но какво търсиш не знам сред "просталаците",а не си отидеш в майка Турция за да се чувстваш щастлив.
93
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не напразно думата "българин" се използва като мярна единица за проЗталащина! Но проблема с това балканско създание не е, че е *** като дръжка на мотика, а че има претенциите на софистикирана космическа совалка! Ха се сикдирсойте, молим ви са!!
92
5
 
9
 
! Отговори
К. П. И. преди 6 години
Някои...преведоха ли си текста от португалски на победителя? Няколко държави...Португалия, Бразилия, Конго говорят и пишат на този език..А...именно текста и спокойствието да приспиш болно дете....е в основата..Семпло..На.... фона ...на шумотевицата и ..пукотевицата на останалите песни...младите гласоподаватели са разбрали нещичко по-важно за майката и сестрата...Бг-изпълнителят също си свърши работата перфектно. ..За това е на второ място..
91
7
 
12
 
! Отговори
расистски преди 6 години
няма смисъл да си давате парите за смс и ! някой друг решава какво ви харесва най много . имаше песни , в пъти по добри от португалската стара градска !!!! вклю4ително и нашата . но в мултикулти европа и макарон ......е така
90
6
 
17
 
! Отговори
mdaa преди 6 години
И какво толкова. Пак виждам българска следа в цялата история. Конкурсът беше спечелен от португалския Мариус Куркински.... Това пак си е наш човек.
89
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам че сте ми наслагали минуси за аргумента с турският език, но това не променя факта.Всички пишете тук на български, нали)))Само ДОБРОВОЛНО може да бъде накаран някой да се откаже от идентичността си, прилъгван с лъскавки награди, и това става,обикновено в тълпа, индивидуално е трудноНе ме е срам да съм осъзнат индивид, срещу зомбиран маса i вменени ценности.Още повече на този политичски кОнкурс...където и Кfkчита Вурст беше победител.Що се пънете не знам.D
88
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харсевайте си песента, никой не ви пречи, но не искайте от мен да се припозная като българин, да видя България в нея, не мога и ще ви бъда задължена, ако не ме карате да се кривя, за да пасвам на тесните и нереални рамки
87
5
 
10
 
! Отговори
Като се замисля преди 6 години
Те пък Турция защото не я ритат има атентати през месец и е пълна със 2 милиона бежанц.......защото не я ритат Турция затова ви изгониха министърката от Холандия и Германия....Кога на България са гонили външен министър от 2 държави за 2 дена?.Всъщност всеки рита и презира Турция дори Русия не е махнала санкциите си !
86
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не смятам, че ниското самочувствие на разни индивиди е мерило за българското.Определено е трудно да си българин.Още по-трудно е да си българин в България.Ние малките и незначителни човечета на тази земя наречена България сме България.От тази малка и вехта България започват пътя си големите българи и не е зле да помнят това.Лично мен изобщо не ме е срам от България и е крайно време хейтърчетата да бъдат завряни, упс, да им бъде отнето правото да задават тон в общественото пространство.
85
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не ви дразни, че ангоезична песен представя България ТАКА КАКТО ДРАЗНИ АГИТАЦИЯТА НА ТУРСКИ ЗА БЪЛТАРСКИ ИЗБОРИ.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ РАЗЛИКА НЯМА!(ако можете са мисрите разбира се)Вие доброволно приевате и се гъгласявате с ПРЕДЛОЖЕНИЕТО тази песен да е НАША БЪЛГАРСКА ВИЗИЯ."А вий, вий сте ***-оти."Ботев В механата

Спонсорирани публикации