Никой да не пипа Пипа! Сватбата е факт, снимките – също!

Около 300 000 лири са разходите по събитието
Обновена: 20 май 2017 18:06 | 20 май 2017 17:50, Анисия Иванова
31

Майка и син - Керъл и Джеймс Мидълтън. Снимка: БТА

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс излязоха като съпрузи от църквата в английската провинция и се целунаха за зрителите под звъна на камбани, съобщи в. "Мирър".

Сватбата им беше определена от британската преса като светското събитие на годината, защото Пипа е сестра на съпругата на принц Уилям - Катрин. Затова двамата са сред гостите на сватбата й, заедно с децата си принц Джордж и принцеса Шарлот, които са шафери. Сред гостите бяха кралски особи от младото поколение и много знаменитости, предадоха световните информационни агенции.

Принц Уилям пристигна заедно с брат си Хари. Принц Хари обаче не беше придружаван от приятелката си актрисата Меган Маркъл, най-вероятно за да не бъде отклонено вниманието от основното събитие. Очаква се тя да се присъедини към празнуващите в дома на семейство Мидълтън.

Гостите на сватбата на Пипа са около 150 - много по-малко, отколкото присъстващите на сватбата на сестра й 1900 души.

Пипа Мидълтън избра за сватбената си церемония рокля на дизайнера Джайлс Дийкън, съобщиха Би Би Си и в. "Дейли мейл". Роклята е дантелена, с къс ръкав и деколте на гърба. Тя е прилепнала по тялото до кръста, а полата е богато разкроена. Роклята е изработена така, че да изглежда без шевове. Цената й е около 40 000 лири.

Воалът на булката е от Стивън Джоунс, придружен от красива малка тиара. Сатенените й обувки в цвят слонова кост са от Маноло Бланик.

Роклята на херцогинята на Кембридж Катрин беше в бледо розово. Преди началото на церемонията тя старателно оправи воала на сестра си. Майката на булката също избра розов тоалет, но в друг нюанс.
Принцеса Биатрис беше много елегантна в семпла тъмносиня рокля от Пол Ка.

Църквата е на няколко мили от дома на семейство Мидълтън в Бъкълбъри и е в частен имот. Затова тя е добре скрита от любопитни погледи. Церемонията беше частна. Охранителните мерки бяха много строги, като местните хора трябваше да носят документ за самоличност. Те бяха помолени изрично да не говорят пред журналисти.

Джеймс и Пипа се запознават преди повече от 10 години, когато семейството й е на почивка на карибския остров Сейнт Бартс, където неговите родители притежават курорт. Те започват да излизат заедно през 2012 г, но само за няколко месеца. През 2015 г. подновяват връзката си.

Пипа Мидълтън е на 33 години. Тя е по-малка от сестра си Катрин с една година и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща й Майкъл Мидълтън работи за компанията "Бритиш еъруейс". По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет.

Пипа стана много известна на сватбата на сестра си, когато носеше шлейфа й и всички забелязаха стройната й фигура. Първоначално тя работеше за проспериращата семейна фирма за организиране на тържества. През 2012 г. издаде ръководство за организиране на партита. Мнозина тогава й се присмяха за ненужните съвети в него, от рода на това, че млякото може да изкипи, но тя получи за книгата хонорар от 400 000 британски лири.

Гостите на сватбата са поканени на пищен прием в имението на семейство Мидълтън. Само издигнатата за него шатра струва 100 000 лири. Според британската преса общите разходи са около 300 000 лири. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво им се радваме на тези... Напълно ненужни са, *** ОТЖИВЕЛИЦА. Докога ще смучат парите на данъкоплатците. Живеят в минали векове. После се чудим защо се държат с Европа все едно че е Индия.
20
0
 
1
 
! Отговори
ра преди 6 години
кой *** *** , кака се ожени
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малии тея на карибите яко са се друсали ...
18
0
 
10
 
! Отговори
Косю преди 6 години
Като чета какви знатни хора и кралски особи от младото поколение са присъствали, голяма търкалка е станала и още сватби ще последват :) Там принцове и херцогини яко са се опознали..
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия до кога ще си играят на някакви приказни герои. Никому ненужни хора за които отиват данъците на хората. Вече са безинтересни.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късно е, Пипе, за пипе.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимка 26 все едно са тръгнали на селския панаир ужас. :D
14
0
 
20
 
! Отговори
МАГИ преди 6 години
ЕХ ЧЕ ХИТРИ СЕСТРИЧКИ БЕ! ЕВАЛА КАК СА СЕ ВЛЮБИЛИ В ТОЧНИТЕ ХОРА ,ВСИЧКО Е ЛЮБОВ НАЛИ ДА АМА НЕ! ХА ХА ХИТРИ ЕЕЙЙ!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красива и стилна сватба
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЯ ПИПА Е ОПИПАНА ОТДАВНА
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много са странни англичаните -все едно са в 16 век и държавата им такава -старовремска приказка , освен чудесната булка и сестра и всичко друго е голям въпрос.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез рептили почнаха да си продават титлите за пари. Aха, чист брак по сметка стегна ги капитализма и тях. У нас май шведите си купуват булките поредните евроценности най-вероятно.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дамата от сн.9 с виртуозно оформен силикон ли е или носи някакъв много специален корсет?Принцеса Беатрис коя е - на сн.13, сн.24 или сн.26? Само на тези фотоси има жени със сини рокли, но те са различни.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
The Жеймс ще да е най-храбрият мъж на света.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя отде е намерил тая зъбатата прилича на кон тази.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искъм даме земвате за джурнализд в вашето днез безге ако търси те, хора който да четът да пишът да копирват ида принтирват мога да копам могада бръкам вар да носа вода да вада компир сичко мога ако се плаща, само иначе!НЕ!!
5
0
 
12
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
Кака се ожени ....
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тая простотия сте я постнали щото?
3
0
 
22
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Е младоженецът поне ,няма ли да може да я пипа Пипата :) как така никой?
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ядът тия хора,да брулиш орехи с тях.,като прътове са,то чак грозно...

Спонсорирани публикации